aramalimiyim?

cok tesekkür ederim.. insallah hepimizin gönlüne göre olsun .. malesef hic kayit etmedim ve aramadigim icin bulamiyorum numarasini, whatsapptan yazmisti bende mesaji silince tabiki numarada gitti mesajla birlikte..

evet cogu arkadasimiz cok negatif yaklasti..ne varsa sanki

Telefonumda problem olmuştu flaa

Görüşmeyi çok isteseydi senin cevap vermeni beklemeden yeniden yazar, arar sana ulaşmaya çalışırdı bi şekilde. Şansını denemiş senden cevap bulamayınca üstelememiş. Aradan geçmiş 2 ay şimdi arayım mı diyorsun, sadece yarım kaldı acaba olur muydu düşüncesindesin o yüzden ulaşmak istiyosun bu da hoşlantıdan ileri değil bence bu yüzden aramamanı tavsiye ederim.

Ehh hoslanmak yetmior mu ..bu kdr da sacma yorum gormedm. .negatif negatif..

İstersen arşivine bak belki başkalarıda msj atmıştır dönersin, mutlu olma ihtimalin vardır mazallah
Umuma sorduğun sorulara gelecek cevaplara açık olmak lazım di mi

Ehh hoslanmak yetmior mu ..bu kdr da sacma yorum gormedm. .negatif negatif..
Gerçekten hoşlansaydın 2 ay öncesinde adam sana mesaj attığında cevaplardın şu an yarım kaldığı için aramak istiyorsun bu da hoşlantı dahi değil demek istedim en en en fazla hafif bir hoşlantı olabilir ama sanmıyorum dedim. Psikoloğum, müsade et de birazcık anlayayım bu işlerden...

Kız yaz da millet rahatlasın. :)
Ara iş yerini, x ile görüşebilir miyim de iste telefona "merhaba x ben y seni dün x caddede gördüm el salladın sonra da panikle taksiye bindin gittin anlam veremedim merakta kaldım nonu aradım yanlış no diyor nonu mu değiştirdin? O kadar merak ettim ki işyerini buldum aradım" de
Sen bunu anlatırken adam alovv alovv demez umarım. Bol şans.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…