- 12 Mart 2012
- 6.569
- 396
-
- Konu Sahibi eSmerimSin
bilgisi olan varmi
Kullandigin operatörün internet sayfasinda arama kayitlari oluyor oradan bulabilirsin. hattin faturali ise. Abartili derecede elestirilecek bir yan göremedim ben. Gayet olagan bir durum numarayi silip sonra arama istegi. Bazilari mukemmel bir profil cizercesine acimasiz elestirilere girmis .Cok yersiz buldum acikcasi. Icinde kalmasin ara ulas ne olacak..gonlune gore olmasi temennimle..sevgiler
Is yerini ara gorus ne var bu kadar kivranacak?
Merahaba Kizlar, uzun bir aradan sonra yine burdayim..
zehirli sarmasiklarimdan kurtuldum, arindim..uzun süre yalnizdim ve kendimi dinledim..
eskiden muhabbetim olan bir erkek arkdasim yazmisti 2 ay önce Kadar whatsapptan, aramizda hoslanti vardi ama gerisi gelmemisti, kontagimiz kesilmisti..
selam nasilsin, bir görüselim mi diye yazmis bende isim olmaz diye geri yazmadim ve sildim numarasini..
olsa taa ozamanlar olurdu olsaydi biseyler dedim icimden o anda..
nedense son bi kac gundur acaba yazsamiydim diye icim icimi yiyor..Dogru Düzgün basbasa vakit gecirmedik aslinda hic.. belki deneyebilirdik diyorum simdi..belki simdi Dogru zamandir?
ama numarasini sildigim icin, ve sadece is yeri numarasini bildigim icin (google dan arattim) aramaya cekiniyorum ve ne dicemi bilmiyorum.. sesini de tam bilmedigim icin ya is arkadasi cikarsa telefona.. Hemde rahatsizlik vermis olmaz miyim is yerini arasam? ayip olurmu yani?
sizce arasam mi, aramasam mi? ne desem? kendisi cikmazda, is arkadasi ciksa napicam?
siz olsaydiniz napardiniz? lütfen yardimci olurmusunu? cok kararsizim..
Merahaba Kizlar, uzun bir aradan sonra yine burdayim..
zehirli sarmasiklarimdan kurtuldum, arindim..uzun süre yalnizdim ve kendimi dinledim..
eskiden muhabbetim olan bir erkek arkdasim yazmisti 2 ay önce Kadar whatsapptan, aramizda hoslanti vardi ama gerisi gelmemisti, kontagimiz kesilmisti..
selam nasilsin, bir görüselim mi diye yazmis bende isim olmaz diye geri yazmadim ve sildim numarasini..
olsa taa ozamanlar olurdu olsaydi biseyler dedim icimden o anda..
nedense son bi kac gundur acaba yazsamiydim diye icim icimi yiyor..Dogru Düzgün basbasa vakit gecirmedik aslinda hic.. belki deneyebilirdik diyorum simdi..belki simdi Dogru zamandir?
ama numarasini sildigim icin, ve sadece is yeri numarasini bildigim icin (google dan arattim) aramaya cekiniyorum ve ne dicemi bilmiyorum.. sesini de tam bilmedigim icin ya is arkadasi cikarsa telefona.. Hemde rahatsizlik vermis olmaz miyim is yerini arasam? ayip olurmu yani?
sizce arasam mi, aramasam mi? ne desem? kendisi cikmazda, is arkadasi ciksa napicam?
siz olsaydiniz napardiniz? lütfen yardimci olurmusunu? cok kararsizim..[/QUOT
Bence ara. Telefonumda problem olmuştu de . Ulaşmaya çalıştım ama numaralar silindi falan bu kısmını sen ayarla artık. Mahçup oldum daha sonra böyle bişey aklıma geldi numaranı buldum falan dersin.
Görüşmeyi çok isteseydi senin cevap vermeni beklemeden yeniden yazar, arar sana ulaşmaya çalışırdı bi şekilde. Şansını denemiş senden cevap bulamayınca üstelememiş. Aradan geçmiş 2 ay şimdi arayım mı diyorsun, sadece yarım kaldı acaba olur muydu düşüncesindesin o yüzden ulaşmak istiyosun bu da hoşlantıdan ileri değil bence bu yüzden aramamanı tavsiye ederim.
Aramamalısın
Danışan sensin aramalı mıyım diye fikrimi söyledim bende gocunacak ne varNicin?????
Mutlu olma ihtimalim var mazallah degilmi hahay
Gerçekten hoşlansaydın 2 ay öncesinde adam sana mesaj attığında cevaplardın şu an yarım kaldığı için aramak istiyorsun bu da hoşlantı dahi değil demek istedim en en en fazla hafif bir hoşlantı olabilir ama sanmıyorum dedim. Psikoloğum, müsade et de birazcık anlayayım bu işlerden...Ehh hoslanmak yetmior mu ..bu kdr da sacma yorum gormedm. .negatif negatif..
telefoncuya gitsem, adini versem nrsini alabilirmyim acaba?[/QUOTEdetaylı fatura alabilirsin operatöründen ordan çıkar numara