- 12 Mart 2012
- 6.569
- 396
-
- Konu Sahibi eSmerimSin
adama cevap vermeyip numarasını sildikten sonra ne yazacaksın ki? kusura bakmayın ama yaptığınız ayıp yani numara silmek nedir.? insan nezakaten hayır der, kadınlar karşılarındaki erkeklere bu şekilde davranmaktan ne zevk alıyor anlamıyorum. yazmayın.
Boşluktasın sanırım.
Neyse ulaşmak istiyorsan sosyal medyadan ekle iş numarasını aramaktansa. Daha normal olur öyle.
Boşluktasın sanırım.
Neyse ulaşmak istiyorsan sosyal medyadan ekle iş numarasını aramaktansa. Daha normal olur öyle.
işyerini arama bence saçma olur. Eğer telefonundan mail hesabına giriş yapıyorsan otomatik olarak, telefonunda mailin kayıtlı ise yani, sildiğin numaralar çıkıyor silinmiş öğelerde mailde.
Telefonunda hiç kayıtlı olmadıysa çıkmaz tabi. eklemiş ve silmiş olman lazım orda çıkması için. Telefoncudan nasıl alacaksınki? Bence vermezler ancak tanıdık olması lazım.baktim canim, yok orda cunku hic kayit bile etmedim ve 2 ay Kadar oluyor..yazali bana
Bence saçma ya. Facesi falan yok mu? Ortak arkadaş?is yerini aramak cokmu sacma?
Bence saçma ya. Facesi falan yok mu? Ortak arkadaş?
Bosluktasin muhtemelen ilgi alaka sevilmek ihtiyaclarin var belkide.eger isteseydin o an yazardin.
Ayrica cevapsiz birakip no silmek niye.bu kadar kaba olmaktansa selam iyi malesef yogunum diyebilirdin.
Arama derim
Telefonunda hiç kayıtlı olmadıysa çıkmaz tabi. eklemiş ve silmiş olman lazım orda çıkması için. Telefoncudan nasıl alacaksınki? Bence vermezler ancak tanıdık olması lazım.
İşyeri nasıl bir yer? Ne iş yapıyor? Mesela öğle yemeğine fln çıkıyorlarsa o saatlerde tesadüfen işyerinin önünden geçiyor olabilirsinHayir.. hic bisekilde bulamadim, ortak arkadaslar vardi ama onlarda eskilerde kaldi, sadece is yerini ve is telini biliyorum.. baska türlü bilmiyorum..
: ) yok cok sey istemiyorsun tabi ki.vallahi aynen öyle, ilgiye, sevgiye ihtiyacim var Dogru.. ve artik Dogru insani bulup ciddi birseyler istiyorum, ailemi kurmak huzurlu bir yuva istiyorum.. ordan oraya savrulmak istemiyorum.. basimda bir esim olsun istiyorum..cokmu sey istiyorum...ve bu cocukta gayet dürüst bi cocuk ..yaslarimizda ayni belki oda ayni seyleri istiyodur, bekliyodur.. denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum