Herkese merhaba kızlar, sabahtan beri sayfa sayfa tüm postları okudum. Ben de Ekim'de bir tane başarısız taze transferden sonra 29 Aralık'ta 2 tane 5.gun iyi kalite embriyo transferi oldum. Geçen transferimde adetime 4 gün kala leke geldi hemşire sıkıntı yok beklemeye devam dedi ama ertesi gün kanama ve ağrı artınca hastaneye gittim ve sonuç 1.20
meğer adet kanamasiymis Dr hemen ilaçları kesti. ilaçlar adet gecikmesine neden olur demişlerdi, ben 4 gün erken oldum.
Ben geçen transferden farklı olarak her gün progestan iğne oluyorum 2 doz (buna katlanmak en zoru
) aynı zamanda yine sabah2 aksam2 olmak üzere günde 4 progestan fitil, sabah2 aksam2 estrofem (günde 4) coraspin, oksapar ( günde 1 göbekten) ve folik asit kullanıyorum. Bir de d vitamini kullanıyordum covit önlemi için Dr sorun yok dediği için ona devam ediyorum.
Belirtilere gelirsek; Bu transferimde yumurta geliştirme-toplama aşaması olmadığı için daha rahat, daha sancısız geçiyor. Sadece ara ara kasik batması ve baş dönmesi oluyordu. Ama bugün adet olacakmış gibi bi ıkınma hissiyle ağrım oldu. Hatta burayı okumanın psikolojik etkisi mıdır nedir baldirimdan dizime doğru vurdu ağrı resmen
akşam üstü wc de leke geldiğini gördüm, ama çok çok açık renk. Bugün transferin 6.gunu. geçen transferimde de gelen leke adet kanamasına döndüğü için biraz korkuyorum açıkçası. Umarım yerleşme belirtisidir
Bir de, geçen transferimde de hareket ettikçe karnıma ağrı girerdi, o zaman çok dikkat edememiştim, yemek yaptım, hemen işe başladım falan.. ama bu sefer rapor aldım ve hiçbir şeye elimi sürmüyorum. Hareket edince karın ağrısı yine oluyor ama.
Bu topic çoğu kişiye şans getirmiş, pozitif sonuçları görmüşsünüz
Allah herkese meleklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.. siz de bana dualarınızda yer verirseniz sevinirim
inşallah ben de müjdeli haberi verebilirim