- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 42
Yok sirz bekliyorumGördünmü bebişiniii
Gercek bal corek otu ve tarcin bunumu diyorsunuz yumurtayi kalitesini arttiriyorMerhaba, sizin bahsettiğiniz bir kür vardı, rica etsem Bilgi verebilir misiniz?
Gördünmü bebişiniii
Süper7. - 10. -12.günler şükür5 ocak a ultrason için çağırdı doktorum...
Bugun yap simdi vsrsa cikiyor belirsizlik daha zorYa kızlar 21 aralıkta transfer oldm bgn 9. Gün hiç Bi şey hissetmiyorum dün kasık ağrm varıd az bgn o da yok olmadı mı acaba erken gebelik testi aldım yarın yapsam çıkar mı acaba testte 3. Gün embriyosuydu inşallah tutunmştr ya
Sabah ilk idrar la yapsaydm keşke ya ilk idrar la daha iyimiş ya yarn sabah kesin yapayım yaBugun yap simdi vsrsa cikiyor belirsizlik daha zor
Benimde 3. Gün embriyosu aynı 9. Günüm adet olcak gibi hissediyorum yarın normal adet günüm korkarak yatıyorummerhaba benımde dunden berı göbek delıgı cevremde bır hassaıyet var boyle tatlı tatlı bır agrı sızın durumuznuz nedır kacıncı gundesınız .
ben 21 aralı trasfer 5. gün embrıyosu bugun 9. gunum beska belırtım yok benımde
Bir gün solda bir gün sağda kasıkta hafif bu baskı zonklama gibi bişey oluyo bide benim bı kaç gündür inşallah tutunmustur bebeğim.merhaba benımde dunden berı göbek delıgı cevremde bır hassaıyet var boyle tatlı tatlı bır agrı sızın durumuznuz nedır kacıncı gundesınız .
ben 21 aralı trasfer 5. gün embrıyosu bugun 9. gunum beska belırtım yok benımde
hadı ınsallah tutunmustur. yarın teste gıdecem bende artık sonuc gorme zamanı geldıBir gün solda bir gün sağda kasıkta hafif bu baskı zonklama gibi bişey oluyo bide benim bı kaç gündür inşallah tutunmustur bebeğim.
Bende de hiç bişe yok yaa benimde 3.gün embriyosu göğüslerimde sancı vardı bugün oda yokkYa kızlar 21 aralıkta transfer oldm bgn 9. Gün hiç Bi şey hissetmiyorum dün kasık ağrm varıd az bgn o da yok olmadı mı acaba erken gebelik testi aldım yarın yapsam çıkar mı acaba testte 3. Gün embriyosuydu inşallah tutunmştr ya
Ben aksama dogru yapmistim 5.gun golge gibi cikmisti ama sen bilirsin canimSabah ilk idrar la yapsaydm keşke ya ilk idrar la daha iyimiş ya yarn sabah kesin yapayım ya
Kaçıncı günde yapmıştın pekiBen aksama dogru yapmistim 5.gun golge gibi cikmisti ama sen bilirsin canim
İnşallah iyiye işarettir,Bende de hiç bişe yok yaa benimde 3.gün embriyosu göğüslerimde sancı vardı bugün oda yokk
Benimde 3.gün embriyosu 21 aralık transferim. Göğüs hassasiyeti vardı bugün oda yok arada uykum gelio o kadarrrr beklemek çok zoorrrKızlar merhaba ne güzel bir topik olmuş, baştan sona okudumPozitifi gören tüm anne adaylarımızı tebrik ederim, darısı bizim gibi bekleyenlerin başına Ben de 22 Aralıkta 3. Gün tek embriyo transferi oldum. 7. Günümü tamamladım. Çook heyecanlıyım. Belim iki gündür çok ağrıyor, bugün de kasık ağrılarım başladı adet sancısı gibi. İnşallah bunlar tutunma belirtisidir
Benimde 5 ocak kalp atışı kese görünümü bebek görünümü hepsi olcak ilk ultrason7. - 10. -12.günler şükür5 ocak a ultrason için çağırdı doktorum...
Benimde 9.günüm ama regl günüm 2 gün geçti ne ağrı ne batma tıkk yokkkBenimde 3. Gün embriyosu aynı 9. Günüm adet olcak gibi hissediyorum yarın normal adet günüm korkarak yatıyorum
Senin bebeğin daha büyükBenimde 5 ocak kalp atışı kese görünümü bebek görünümü hepsi olcak ilk ultrason
İnş az kaldı kurtulacazSormayın ya. Aça aça bi hal oldukkalp atışı için nezaman çağırdılar