Aynenn o fitil çok ayrı bu akıntı ayrı inşallah siz gbi pozitiftir yaTutunmuş olabilir benmde belirtilerimden biri o su gibi akıntı baya baya geliyordu fitil haricinde fitl beyaz tortuluydu ama su gibi gelen ap ayrı bişiydi
Valla Her süreci zor transfer zor beklemesi zor sonucu almak zor pozitifse stresi zor lekelenmesi o su bu su kesesi kalbi valla sürekli devam eden bir koşturma merak stres halindeyiz rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAynenn o fitil çok ayrı bu akıntı ayrı inşallah siz gbi pozitiftir yabgn 8. Gün karnm şiş gbi patlıcak gbi hissediom çok zor sabretmek inşallah tüm bekleyenleri sevndrsn Allah
Amin canım inşallahValla Her süreci zor transfer zor beklemesi zor sonucu almak zor pozitifse stresi zor lekelenmesi o su bu su kesesi kalbi valla sürekli devam eden bir koşturma merak stres halindeyiz rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İyi geceler sizin bahsettiğiniz bir kür vardı rica etsem Bilgi verebilir misinizDün 11. Gün kaset test yaptım negatifti
Benimde 3. Gün embriyosu ve çiftAyni gun transfer olmusuz benim de 19 u bende hic birsey hissetmiyorum kanama lekelenme vs olmadi bakalim son 2 gun benim 3.gun embriyosu çift konuldu insallah guzel haberleri birlikte aliriz
Ayy bendende su geliyor her gun bildigin sizdede oluyo demek ben fitildendur diye dusunmustumTutunmuş olabilir benmde belirtilerimden biri o su gibi akıntı baya baya geliyordu fitil haricinde fitl beyaz tortuluydu ama su gibi gelen ap ayrı bişiydi
Ben deee... 2.çizgiyi görüyorum oh hala yerinde şükür diyip rahatlıyorum bir de aynaya bi gülücük atıyorumPozitif olduğunu biliyorum dun yine test yaptim insan merak ediyor hcg yujselmismi diye
Maşallah ne güzel bir değer ilk defa bu kadar yüksek bir değer gördüm. İkiz mi? Allah sonuna kadar sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinSadece transferden 10gün sonra yaptırdım. 1598 çıktı tekrarlamadım
Evet ikiz :) çok şükür çok uğraştık 3.transferde pozitifi gördük. Ama çook endişeliyim kalp atışlarını duysam derin bi oh çekicemMaşallah ne güzel bir değer ilk defa bu kadar yüksek bir değer gördüm. İkiz mi? Allah sonuna kadar sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin
Ee yillardir hep negatif gorunce buldumcuk oldukBen deee... 2.çizgiyi görüyorum oh hala yerinde şükür diyip rahatlıyorum bir de aynaya bi gülücük atıyorum
Genelde o agrilar oluyor insallah allahim size de gostersin hayirlisiyla amiiin belirtiler kisiden kisiye degisiyor kendinizi dinlemeyin fazlaKızlar merhaba ne güzel bir topik olmuş, baştan sona okudumPozitifi gören tüm anne adaylarımızı tebrik ederim, darısı bizim gibi bekleyenlerin başına Ben de 22 Aralıkta 3. Gün tek embriyo transferi oldum. 7. Günümü tamamladım. Çook heyecanlıyım. Belim iki gündür çok ağrıyor, bugün de kasık ağrılarım başladı adet sancısı gibi. İnşallah bunlar tutunma belirtisidir
Korkma kuzum benim de var bir düşugum allah korusun cok endiseliysen bir doktora git rahat edersinKızlar ya sizde gaz sancısı gibi ara ara kasıkta sancı omurgada ağrı bacağa vuran ağrı oluyormu bu 3 ü beni korkutuyor sanki adet olcak gibi korkuyorum benim 1 düşüğüm var ya
Gördünmü bebişiniiiKorkma kuzum benim de var bir düşugum allah korusun cok endiseliysen bir doktora git rahat edersin
İnşallah kalp atışlarını da duyar sağlıkla kucağınıza alırsınızEvet ikiz :) çok şükür çok uğraştık 3.transferde pozitifi gördük. Ama çook endişeliyim kalp atışlarını duysam derin bi oh çekicem
Merhaba, sizin bahsettiğiniz bir kür vardı, rica etsem Bilgi verebilir misiniz?Genelde
Genelde o agrilar oluyor insallah allahim size de gostersin hayirlisiyla amiiin belirtiler kisiden kisiye degisiyor kendinizi dinlemeyin fazla
merhaba benımde dunden berı göbek delıgı cevremde bır hassaıyet var boyle tatlı tatlı bır agrı sızın durumuznuz nedır kacıncı gundesınız .Bugünde göbek deliği çevresinde batma oluyor ve gece rahim kasılması oldu kasılma iyi değil diye biliyorum bugünde buna taktikAllah sonumuzu hayır eylesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?