Peki belirtin var mıydı kanda baktırdın. Bana doktor 12. Günden önce bakma dedi10.gün kanda öğrendim ben canım direkt 430 çıktı. 12.gün 1048 çıktı bidahada test yapmadım direkt usg ye gidicem yılbaşında. Herkeste aynı olmuyor idrar canım oyuzden direkt kanda baktır derim
Doktor bisey demedi sormadı bile 6. Gun 92 10 . Gün 657 12 gün 1422 sence cok muuu1500 lerle 12. Gün pozitif alan var canım.
yüksek degil artışın önemli. Doktorun ne dedi?
Kuzum artışların fazla gibi sırayla hepsini söyleyince.. ikizmi senin acaba kaç embriyo transferi oldunDoktor bisey demedi sormadı bile 6. Gun 92 10 . Gün 657 12 gün 1422 sence cok muuu
Belirtim çok vardı benim canım ya oyuzden 10. Gün kan verdim.Peki belirtin var mıydı kanda baktırdın. Bana doktor 12. Günden önce bakma dedi
Doktor 2kat olması lazımdı dedi. İlaçlara devam et tekrar test yap dediDoktoru ne dedi canim hemen karamsar olma yüzde 70 artmasi yeterliymis
Umudunu kaybetme bakalim sakin ol biliyorum zor ama senin degerlerde olup normale donen cok olmus canimDoktor 2kat olması lazımdı dedi. İlaçlara devam et tekrar test yap dedi
Kuzum değerlerin nasıldı senin söyler misin biDoktor 2kat olması lazımdı dedi. İlaçlara devam et tekrar test yap dedi
cift teansfer edildi . ama transferin 17n c günü kese gördük tek ti ,Kuzum artışların fazla gibi sırayla hepsini söyleyince.. ikizmi senin acaba kaç embriyo transferi oldun
12. Gün 88, 14. Gün 136 çıktı canımKuzum değerlerin nasıldı senin söyler misin bi
İnşallah öyle olur canımUmudunu kaybetme bakalim sakin ol biliyorum zor ama senin degerlerde olup normale donen cok olmus canim
Kuzum 2. Kese sonradan gözükür derler. Belki ikizdir canım.cift teansfer edildi . ama transferin 17n c günü kese gördük tek ti ,
ikincisi göükür mü bilmiyorum. 6-10-12 inci günleri söyledim . 2 katından 200 fazla son 2 gün.
sen keseye baktırdın mı kendinin?
MEsela ? Bu arada ben dün kısa bir süreliğine de olsa silik çizginin verdiği mutluluğu yaşadımBelirtim çok vardı benim canım ya oyuzden 10. Gün kan verdim.
Canım artışın olmuş. Merak etme düzene girer o hiiiç panik yapma. Bidaha test yaptır bence 2 gün sonra12. Gün 88, 14. Gün 136 çıktı canım
Canım sen cumartesi kan testi yaptır cıkar kanda için rahat etmiş olur hemMEsela ? Bu arada ben dün kısa bir süreliğine de olsa silik çizginin verdiği mutluluğu yaşadımkendimi hamile sandım
En büyük belirtim rahim agızı sancıyordu,MEsela ? Bu arada ben dün kısa bir süreliğine de olsa silik çizginin verdiği mutluluğu yaşadımkendimi hamile sandım
Evet yaptırılan tekrar. İnşallah dediğin gibi olur☺ saolCanım artışın olmuş. Merak etme düzene girer o hiiiç panik yapma. Bidaha test yaptır bence 2 gün sonraiçin rahat etsin
bakalım ilk kese gözükmesinden sonra bir hafta sonra kontrolüm var yarın görecgim var mı yok mu?Kuzum 2. Kese sonradan gözükür derler. Belki ikizdir canım.
Yılbaşında randevum var canım ozaman görücez keseyi
İlaçlardan dolayı olduğunu düşündüğüm bazı şeyler. Kasık krampları, bel ağrısı, göğüs şişliği ve ağrısı. Bu kadarBen doktora sordum oda birkaç ay ara verip öyle yapabileceğimizi söylediinşallah hiçbirimize gerek kalmaz. Peki vücudunda herhangi bir değişiklik var mı
Aynı belirtileri yaşamışızEn büyük belirtim rahim agızı sancıyordu,
Yumurtalığım seyriyordu
İştahım açılmıştı heran yemek yiyordum
Transferden 3 gün sonra ayaklarım buz gibiydi çorap giydiğim halde hiç ısınmadı
Bas dönmesi vardı
Transferimin 5. Günü lekelenmem bardı kumtanesi kadar. Transferimin 9.günü aniden ishal oldum. Ve bunların hiçbiri ilaçlarım yan etkisi değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?