İdrar testin mi negatif? Ya bence öyle hemen pes etme. İdrarda çıkmaması normal. Benim daha 6.gün test yapmadım daha erken. Sadece kim ne kadar erken öğrenebiliyor pozitifi diye herkesi takipteyimİdrar testi yaptım. Tekrar yapmayı düşünmüyorum. Senin kaçıncı günün
BENde öyle. Ama 8. Günde 7. Günde hatta 6. Günde bile öğrenenler var onu kıyas alarak yaptım sabah ama tek çizgiydiİdrar testin mi negatif? Ya bence öyle hemen pes etme. İdrarda çıkmaması normal. Benim daha 6.gün test yapmadım daha erken. Sadece kim ne kadar erken öğrenebiliyor pozitifi diye herkesi takipteyim
Ya ben çok araştırdım. Hcg nin kana karışması bile uzun sürerken idrara o kadr hızlı karışması hsrkese nasip olmaz bence. Ben de ilk tüp bebekte 6.7.8 günlerde silik çizgiydi sonra 9.gün kayboldu gitti. Erken görmek de bir işe yaramadı. Canını sıkmak için çok erken. 10.gün kan testi yaptırdğm için bile doktorum erken diye kızmıştı ilkinde. Senin için Pozitiftir diyemem tabi ama negatif olmayabilir. Üzülme hemen... 12.günü bekle sakince...BENde öyle. Ama 8. Günde 7. Günde hatta 6. Günde bile öğrenenler var onu kıyas alarak yaptım sabah ama tek çizgiydi
Öyle tabi hakkımızda hayırlısı olsunYa ben çok araştırdım. Hcg nin kana karışması bile uzun sürerken idrara o kadr hızlı karışması hsrkese nasip olmaz bence. Ben de ilk tüp bebekte 6.7.8 günlerde silik çizgiydi sonra 9.gün kayboldu gitti. Erken görmek de bir işe yaramadı. Canını sıkmak için çok erken. 10.gün kan testi yaptırdğm için bile doktorum erken diye kızmıştı ilkinde. Senin için Pozitiftir diyemem tabi ama negatif olmayabilir. Üzülme hemen... 12.günü bekle sakince...
bu arada bir doktorun makalesini okumuştum. Tüp bebekte negatif sonuçlar aslında bizim için iyi olabilirmiş. Her ne kadar embriyo kaliteli de olsa genetik bir sıkıntı oluştuysa tutunmazmış tutunursa da ya düşükle sonuçlanırmış ya da sakat doğum olabilirmiş. Allah korusun. O yüzden hayırlısı neyse hakkımızda o olsun
Evet aynı doktor aynı yer aynı seri embriyolarÖyle tabi hakkımızda hayırlısı olsunsenin ikinci denemen mi peki aynı yerde mi yaptırdın
BEnimde dondurulmuş embriyolarım var. Ben de olumsuz olursa bir ya da 2 ay ara verip tekrar transfer olucamEvet aynı doktor aynı yer aynı seri embriyolarherşey çok aynı umarım sonu aynı olmaz
Benim de ilkinden sonra 10 ay geçti. Psikolojiye bağlı. Ben peş peşe kaldıramazdım. Ama bu olmazsa 3yü bidahaki ay hemen yaptırrmBEnimde dondurulmuş embriyolarım var. Ben de olumsuz olursa bir ya da 2 ay ara verip tekrar transfer olucam
Ben doktora sordum oda birkaç ay ara verip öyle yapabileceğimizi söylediBenim de ilkinden sonra 10 ay geçti. Psikolojiye bağlı. Ben peş peşe kaldıramazdım. Ama bu olmazsa 3yü bidahaki ay hemen yaptırrmbekleyince bişy değişmiyor.
Canım sen kullandığın ilaçlarla birlikte folik asit kullanabilir miyim diye sor bi mutlaka.Yok gulum şimdilik fazla bulanmiyor daha gecen yazmistim ondan sonra cok bulanma olmadi simdi ben doktora sormadanmi kullanayim folik asidi elevittede cok vitamin var zarari olmasin
Canım 8. Gün çok erken değil mi idrar testi için ? Beta hcg 7.günden itibaren kana karışıyor daha sonra idrara karışıyor 12.gün idrarda negatifi görüp kanda pozitif çıkan çok var bence test yapma moralini bozmaYaptım canım. Bugün transfer gününü saymazsak 8. Günüm sabah yaptım testi negatif çıktı.
Betanın çok yüksek olması da iyi bisi değil glbaCanım benim 10.gün 430 12.gün 1048 çıktı beta değeri çoğul gebeliği göstermez. Kişiye göre değişir beta
Çok yüksek degilki canım :) hiç problem yok şükür. Olması gerektiği gibi doktorum hiçbir problem olmadığını söyledi :)Betanın çok yüksek olması da iyi bisi değil glba
1422 bbm de transferin 12.günü. tek kese gördük. Çift konmuştu belki çok yüksek mıÇok yüksek degilki canım :) hiç problem yok şükür. Olması gerektiği gibi doktorum hiçbir problem olmadığını söyledi :)
Sordum elevitin icinde de folik asit var hic gerek yok elevitte bebegin icin iyi olan her sey var dediCanım sen kullandığın ilaçlarla birlikte folik asit kullanabilir miyim diye sor bi mutlaka.
o söyler sana hemen zaten
Doktoru ne dedi canim hemen karamsar olma yüzde 70 artmasi yeterliymisBenim 12. Gün değerim 88di. 14.Gün 136 çıktı. Düşük mü ilerliyor?
Erken günlerde öğrenenleri kıyas alarak yapmıştım canım. Sen kanda mı öğrendin kaçıncı günündüCanım 8. Gün çok erken değil mi idrar testi için ? Beta hcg 7.günden itibaren kana karışıyor daha sonra idrara karışıyor 12.gün idrarda negatifi görüp kanda pozitif çıkan çok var bence test yapma moralini bozma
1500 lerle 12. Gün pozitif alan var canım.1422 bbm de transferin 12.günü. tek kese gördük. Çift konmuştu belki çok yüksek mı
10.gün kanda öğrendim ben canım direkt 430 çıktı. 12.gün 1048 çıktı bidahada test yapmadım direkt usg ye gidicem yılbaşında. Herkeste aynı olmuyor idrar canım oyuzden direkt kanda baktır derimErken günlerde öğrenenleri kıyas alarak yapmıştım canım. Sen kanda mı öğrendin kaçıncı günündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?