Meraba
O kadr korkma canın yanacak kadar ne ağrı oluo ne dr acı yumurta toplama sonrası Kasık ağrısı oluo tabi ama korktuğn kadar değil yumurta toplama işlemi zaten 15 30 dak arası değişiomuş anestezi veriolar hiç Bi şey hatrlamıosn bile. Bn sadcee anesteziyi kusarak attığım için Birqs zorlandım. Ama o gün yola bile çıktım o kadar da kötü durumda değildim.
Tüp bebek içn cebinde ortalama 15 bin olması gerekir bnce iğneleri Dr u transferi dondurması ortalama o kadr buluo, Sadece o iğneler biraz anlık can yakıo. Allah yardımcınz olsun şimdiden inşallah Allah herkese nasip etsin,
Merabalar öncelikle yaşın o kadr geç değil ki ben de 30 yaşındaym transfer oldum bgn 3.günm sabrlsxlıkla bekliyorum testimi.Merhaba kızlar yazdıklarınızın hepsini tek tek okudum ve inanın kalben heyecanınıza ortak oldum, mutluluğunuzu sizleri tanimasamda hissettim bebisleriniz sağlıkla sıhhatle gelsin insallahh bende tüp bebek düşünüyorum sizler benden daha deneyimlisiniz bütün aşamaları tek tek biliyorsunuz. Ben sanırım sizlerden büyüğüm yaş 33 1.5 yıllık evliyim ve pcos var bende, hiç gebelik oluşmadı. Şuanda duphaston kullanıyorum adetleri düzene sokuyormuş ve bebek olursa tutunmasını sağlıyormuş. Eşimin ailesinde tüp bebek yaptıran var ama insan bazen tanimadiklarina sorunca rahat ediyor biliyorsunuz tüp bebeğin koşulları şartları nelerdir? Ne kadara mal olur? Ve inanın çok korkuyorum yumurta toplama yada transfer esnasında canınız acıdı mi yoksa anestezi mi yapıyorlar? Bunlar kafamı kurcalıyor. Ama sizleri okuyorum rahatliyorum. Ankara'da Recai papuccu var alanında çok iyi diyorlar ona bi gidiyim diyorum. Ama benim gibi yaşı 33 olup yıllardır pcos olan adetleri düzensiz, ve yumurtlayip yumurtlamadigina bile tam emin olmayan olup tüp bebekle hamile kalan var mı aranızda? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var
O kadr korkma canın yanacak kadar ne ağrı oluo ne dr acı yumurta toplama sonrası Kasık ağrısı oluo tabi ama korktuğn kadar değil yumurta toplama işlemi zaten 15 30 dak arası değişiomuş anestezi veriolar hiç Bi şey hatrlamıosn bile. Bn sadcee anesteziyi kusarak attığım için Birqs zorlandım. Ama o gün yola bile çıktım o kadar da kötü durumda değildim.
Tüp bebek içn cebinde ortalama 15 bin olması gerekir bnce iğneleri Dr u transferi dondurması ortalama o kadr buluo, Sadece o iğneler biraz anlık can yakıo. Allah yardımcınz olsun şimdiden inşallah Allah herkese nasip etsin,