- 27 Ekim 2020
- 84
- 113
- 23
- 40
Valla kendimi dinlememeye calisiyorum, 31 aralikta kan tahlili gunum. Suan bisi hissetmiyorum, geceleri terliyorum bazen o kadar ama hissedilen seyler ilaclardan da olabilir diye dusunuyorum, sende durum nasil canim??canım bende 19 Aralık da transfer oldum. Durumun nedir?
Yumurta toplandi 6 gun sonra transfer edildi benjm yas 38 olunca 2 tane transfer etti drAnladım benimde dondurulmuş yumurtam var 3 tane.birincisi tutmadı ve kaç ay sonra transfer oldunuz
31 aralikta yasaklar basliyor sanirim 30 aralikta yaptir bence bende kese icin 30 aralikta gitcemValla kendimi dinlememeye calisiyorum, 31 aralikta kan tahlili gunum. Suan bisi hissetmiyorum, geceleri terliyorum bazen o kadar ama hissedilen seyler ilaclardan da olabilir diye dusunuyorum, sende durum nasil canim??
Aynen oyle fazla yumurtada iyi degil kaliteyi etkiliyorBenim de daha fazla yumurta çıkar mı bilmiyorm ama fazlasında değilim kaliteli embriyo oluşturup tutunacak bi iki tane çıksın yeter kalanını rabbim isteyen Herkese versin :)
Valla bende dinlemeye çalışmasamda kasık ağrılarım oldu ilk günden beri bugün 5. Gün erken gebelik testi yaptım şuanlık silik bile değil kısmetValla kendimi dinlememeye calisiyorum, 31 aralikta kan tahlili gunum. Suan bisi hissetmiyorum, geceleri terliyorum bazen o kadar ama hissedilen seyler ilaclardan da olabilir diye dusunuyorum, sende durum nasil canim??
Kullan mutlaka canım, bebeğin gelişimi için çok önemli previt prositive kullanıyorum ben içinde tüm vitaminler var ek olarak folik asit 600 mg var.Canim ben folik asit kullanmiyorum kullanmammi lazim elevit verdi dr sadece
Canım benim 2 gündür mide bulantılarım basladı sende devam ediyor mu ya çok fena oluyorumCanim ben folik asit kullanmiyorum kullanmammi lazim elevit verdi dr sadece
Yok kuzum ya hemşiremde söyledi ilaç morarma yaparmışBende prolutexi damara denk getrince morariyordu sende oyle yapmis olabilirsin kan geliyorsa igneyi cikarinca
12. Gün yaptırsaydın canım keske en net sonuç ozaman alınıyor. Benimde 10.gün 430 12.gün 1048 çıktı. Yılbaşında da randevum var. İçini ferah tut hiçbirşey olmaz çok stres yaparsan 2 gün sonra tekrarlarsın dobra randevunu beklersin. 2 -2.5 kat artmış olması gerekKızlar benim beta 11. Gün 330 çıktı doktorum tamam tutmuş tekrarlama gerek yok dedi korkuyorum değer düşmez dimi taa 5 ocağa çağırdı çünkü
Tekrar test yaptın mı? Gelişme var mı merak ettimBugün transferle birlikte 8. Günüm azönce yaptım kızlar ne dersiniz birinci test 5 dakika ikinci test 8 dakika sonra
Yok gulum şimdilik fazla bulanmiyor daha gecen yazmistim ondan sonra cok bulanma olmadi simdi ben doktora sormadanmi kullanayim folik asidi elevittede cok vitamin var zarari olmasinCanım benim 2 gündür mide bulantılarım basladı sende devam ediyor mu ya çok fena oluyorum
Benimde 9.gün 111.5 di 11.gün 216.7ydi tamam dedi dr bir dahz taptirma stres yapma korkma hersey guzel olacak annesiKızlar benim beta 11. Gün 330 çıktı doktorum tamam tutmuş tekrarlama gerek yok dedi korkuyorum değer düşmez dimi taa 5 ocağa çağırdı çünkü
Sadece istahim kesildi hic bisey yiyemiyorum sut iciyorum mecburCanım benim 2 gündür mide bulantılarım basladı sende devam ediyor mu ya çok fena oluyorum
Yaptım canım. Bugün transfer gününü saymazsak 8. Günüm sabah yaptım testi negatif çıktı.Tekrar test yaptın mı? Gelişme var mı merak ettim
Erken değil mi ? Tekrar yaptıracak mısın ?Yaptım canım. Bugün transfer gününü saymazsak 8. Günüm sabah yaptım testi negatif çıktı.
Düşmez Allahın izniyle değer yüksek. Randevuya gidince hem kese belki hem de kalbi duyarsınKızlar benim beta 11. Gün 330 çıktı doktorum tamam tutmuş tekrarlama gerek yok dedi korkuyorum değer düşmez dimi taa 5 ocağa çağırdı çünkü
Bende de çok halsizlik var ama belirtiler 6. Haftadan sonra olur diyorlar. Psikolojik mi acaba?Sadece istahim kesildi hic bisey yiyemiyorum sut iciyorum mecbur
İdrar testi yaptım. Tekrar yapmayı düşünmüyorum. Senin kaçıncı gününErken değil mi ? Tekrar yaptıracak mısın ?
Yok psikolojik oldugunu düşünmüyorum zira 3 gece onceydi sanirim mide bulantisi ve agrisindan uyuyamadim sabaha kadarBende de çok halsizlik var ama belirtiler 6. Haftadan sonra olur diyorlar. Psikolojik mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?