Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Biri benden mi bahsetti midesi bulanan derken şuaralar hafiften bulanıyo ama sinirlerim çok bozuk herşeye sinirleniyorum ağlamaklıyım küskünüm adet öncesi gerginlik olabilir bu bu ayda tutmadı herhalde benim hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum seen iyi değerlendir bu dönemini inşallah güzeel haberleri alıcaz artık

Testin markasi laboquik.erken testlerden.internette biraz arastirdim silik cizgi cikip regl olanlar olmus.Bir kac gun daha bekleyip kan testi yaptirayim diyorum.Bat a 7 ya da 8 gun var. Bu arada testte silik gorup biraz bekleyeyim diyenlere kiziodum nasil bekleyebiliyorlar diye ama gercekten tuhaf bi duygu.Yani cok silik degil de daha koyu olsaydi gitmistim coktan hastaneye.Ama bu kadar silik olmasi yanlislik olabilecegi ihtimalini de gosterebilir diye beklemek istiyorum.Neyse gelismeleri yazarim:)

Hahaha evet kendini anladın:) bakalım seninde belirtiler var heran herşey olabilir bilmiyorum çalışıyormusun hani kafa dağıt film aç izle ben öyle yapıyorum. Çaktırmıyorum ama bende gerginim ya diyorum olmazsa ama kötü düşünmeyeceğim. Zaten bu ara iş görüşmelerim var heran işede başlayabilirim kafam karışık hayırlısı ya... Birde ne anlatıcam benim annemin 10sene olmamış cocuğu gerçi 15yaşında evlenmiş babamdada annemdede sorun yokmuş ne doktorlar ne hocalar hiiç işe yaramamış anneme senin karnında boğuyolar sen düşük yapıyosun farkında değilsin ve senin kızın olcak sabret ama ben görmüycem demiş böyle ailemizden biri. Ve o amca ölmüş ben olmuşum. Yani artık evlatlık alalım derlerken ben çıkagelmişim sonra kardeşim. Hatta kardeşime hamile kaldığını anlamamış ya kusmuş falan ama spralliymiş o bakımdan anlamamış regl olmuş ilaç kullanmış sakat olur sanmışlar, kardeşim için düşmemesi mucize demiş doktor üç ay regl görmüş çok yoğun Allaha şükür çok sağlıklı oldu. Yani Allah nasip ettiyse oluyor.

Kızlar benim regl olmama tam 7 gün var ama meraklanıyorum acaba tuttumu diye. Şİmdi gidip erken gebelik testimi alsam yoksa kan tahlilimi yaptırsam

Benimde bata 8 gün var bende çok meraktayim ama bekliyorum. 28 araliğa kadar adet olmazsan ki inşallah olmam test yaptircam.

kızlar merhaba ben yumurtlama yakaladım kaç günde beli oluyor hamile olduğun tutuğu

ay ne çok 27sini bekleyen var..umarım hepimiz için güzel haber gelir o zaman:) ne zamandır istiyorsunuz

Hanımlar nasıl bir enerji veriyorsunuz anlatamam okudukça ben ne zaman hamile olacağım ne zaman belirti olacak diye dusunmeye başladım:) daha yeniyiz herkese akıl verirdim rahatla olur dusunme kafaya takma diye şimdi kendi günlerimi sayar oldum :))

Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah canim. Valla bu siteden cikmaz oldum. Birileri cift cizgiyi gordukce ben daha da mutlu olup kendim icin heyecanlaniyorum :)

Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah canim. Valla bu siteden cikmaz oldum. Birileri cift cizgiyi gordukce ben daha da mutlu olup kendim icin heyecanlaniyorum :)
Kesinlikle site bağımlılık yapıyor ve herkes için dua eder oldum birileri güzel haber alınca onun mutluluğu bile insanın içinde kelebekler ucuruyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…