Aralıklı oruç serüvenim

Ben de bugün 13.30da orucumu açtım.. 18 saat oruç tutmuşum..
Amaa kahvaltıyı abarttım eşim sucuklu menemen yapmış ondan yedim bol bol ve 3 dilim tam buğday ekmeği ve peynir yedim 🙊
Aralıklı oruçta yasak yok tamam ama bu kadar olmamalıydı 😂
Kendime bugün detoks suyu yapmalıyım.. Akşamı da çorbayla geçiştirmeliyim…
Bugün canım da sıkkın uyandım offfff 😒
Sanırım hafta sonu olunca böyle oluyo biraz da haftaya daha iyi olur İnşallah. Bende kaynanamlara yoğurt mayası almaya gitmiştim misafir varmış kısır yaptık yedik artık akşam yemeğine saydım onu. Eve gelince de oğlum kek yedi onun kalan parçalarını yedim. Akşam yeşilçay içip Leslie yapacağım

Süpersiniz 😍😍
Sanırım hafta sonu olunca böyle oluyo biraz da haftaya daha iyi olur İnşallah. Bende kaynanamlara yoğurt mayası almaya gitmiştim misafir varmış kısır yaptık yedik artık akşam yemeğine saydım onu. Eve gelince de oğlum kek yedi onun kalan parçalarını yedim. Akşam yeşilçay içip Leslie yapacağım

Günaydın. 11 gibi 1 yumurta biraz menemen çeyrek ekmek 1 tane ceviz birazcık da tahin pekmez yedim. Çikolatayla imtihanım devam ediyor umarım bugün de yemeden atlatirim

Narın yarısını yedim saat 13.00 😍

Eklentiler

• C5513A95-52F9-400F-A83C-3339D032DA28.jpeg
    C5513A95-52F9-400F-A83C-3339D032DA28.jpeg
    176,5 KB · Görüntüleme: 86
Kahvemi içtim yanında çok az leblebi üzüm ve fındıkla sonra oğlumu gezdirdim gelirken eti puf aldı onu paylaştık yedik. Akşam da 1 kepçe çorba 8 lahana sarması kek iştedi oğlum 1 dilim kek yedim bende.

Ben de fırında sebze üstüne kıyma koydum sallamalı bi yemek yaptım 😅 7’de yedim..
30 dk leslie yaptım.. 7500 adım yürümüşüm toplam, 8 bine tamamlarım yatmadan.. 2.5 lt suyumu içtim.. Şimdi de kahve içeceğim.. Yarın tartı günümüz 🥲

Eklentiler

• 6F4A0AD1-63CB-4C4A-A9FC-E4F521931032.jpeg
    6F4A0AD1-63CB-4C4A-A9FC-E4F521931032.jpeg
    209,1 KB · Görüntüleme: 70
Ben de fırında sebze üstüne kıyma koydum sallamalı bi yemek yaptım 😅 7’de yedim..
30 dk leslie yaptım.. 7500 adım yürümüşüm toplam, 8 bine tamamlarım yatmadan.. 2.5 lt suyumu içtim.. Şimdi de kahve içeceğim.. Yarın tartı günümüz 🥲
Yarını heyecanla ve merakla bekliyorum. Suyu sabah az içtim ama şimdi içiyorum.leslie felan yapmadım ama sabahtir iş yapiyorum hala yapilacaklar var. Yaklaşık 1 saatte dışarda oğlanın peşinde koştum leslie yapacak halim kalmadı

Yarını heyecanla ve merakla bekliyorum. Suyu sabah az içtim ama şimdi içiyorum.leslie felan yapmadım ama sabahtir iş yapiyorum hala yapilacaklar var. Yaklaşık 1 saatte dışarda oğlanın peşinde koştum leslie yapacak halim kalmadı
Dışarıda yürümüşsünüz gayet iyi 😍 Ev işi de kalori harcatıyor baya 😅

Süt yada kefir icebiliyor muyduk bu oruç saatlerinde. Çay yapmadim bugün dün yeşil çay içmiştim sabah oğlum erken uyandı onun etkisi mi bilemedim kahvede gündüz içmiştim

X