- 11 Şubat 2021
- 1.027
- 1.444
- 26
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
İyiyim şimdi devam ede bilirsem edicem edemezsem biraz ara vericem diyete. Ama zaten normalde de sabah yemiyorum öğlen akşam yiyorum diyetde de öyle sadece karbonhidrat şekerden falan biraz uzak duruyorum o kadar.Çok geçmiş olsun bence bir hafta ara vermelisin bir problem olmaz refliyken diyorlar ama kişiden kişiye değişir ve cok kanaman varsa kan şekerin düşer sürekli lütfen dikkatli ol üzüldüm bence reglinin bitmesini bekle
Cok gecmis olsun. Saglik daha önemli. Regl sonrasi devam edin.İyi akşamlar...
X xDerinMavix bu gün diyet yapamadım. Regl oldum dün ama çok anormal derece fazla kanamam vardı. Zaten kan değerlerim düşüktü böyle oluncada çok kötü oldum bayılıcak gibiydim kafamı düz tutamıyordum sağa sola düşüyordu. Yarından tedaviye başlicam.
Yarından yine diyete başlarım
Hos geldiniz aliyorum listeye.Yaş: 31
Boy: 1.59
Kilo : 56.0
Hedef : 51
Kiloların hepsi göbekte bel çevrem 85 cm
TamamHos geldiniz aliyorum listeye.
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar...
X xDerinMavix bu gün diyet yapamadım. Regl oldum dün ama çok anormal derece fazla kanamam vardı. Zaten kan değerlerim düşüktü böyle oluncada çok kötü oldum bayılıcak gibiydim kafamı düz tutamıyordum sağa sola düşüyordu. Yarından tedaviye başlicam.
Yarından yine diyete başlarım
Merhaba... Gruptan ayrılıyorum sağlık sorunlarım var diyete devam edemeyeceğim...Cok gecmis olsun. Saglik daha önemli. Regl sonrasi devam edin.
Gecmis olsun neyiniz var? Siz de umarım sağlığınıza kavuşur tekrar aramiza dönersiniz.Merhaba... Gruptan ayrılıyorum sağlık sorunlarım var diyete devam edemeyeceğim...
Her kese başarılar umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız
Maşallah iyi dayanıyorsun o kadar saatBenım bugun açlık 21 saat ama bugun keyfım yok diye boyle oldu
Ispanaklı patateslı yemek
1 dılım tam tahıllı ekmek
Turk kahvesi 5 çiğ kaju,6-7 çiğ fındık
Yarım mını kek
5 yk basmati pilav 5 yk kıymalı pırasa kavurma,2 yk ıspanaklo yemek1 bardak ayran
Su 1 lt
Evet pazartesi tarti günümüz.Ben cuma tartılmıştım ya pazartesi bildirim yapacağım değil mi