Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Merhaba kızlar ben Miray. 36 yaşındayım 158 boy en son geçen ay 65 kiloydum aldım diye düşünüyorum. kıyafetlere sığamıyorum artık. düzensiz beslenme ve duygusal yeme bozukluğum var. haşimato hastalığım var ancak daha evvel aralıklı oruç düzenli beslenme ve spor ile ilacımın dozunu düşürmüştü doktor. yani ilacımı düzgün kullanırsam aralıklı oruç beni çok etkilemiyor olumsuz yönde. aslında gluten testi yaptırmadım ama hamurişlerini ve ekmeği kestiğimde kilo cok veremesem de tipim değişiyor. şu an hamile gibi göbeğim var bundan da kurtulmak istiyorum. hadi bakalım beni de alın aranıza :)

Merhaba kızlar ben Miray. 36 yaşındayım 158 boy en son geçen ay 65 kiloydum aldım diye düşünüyorum. kıyafetlere sığamıyorum artık. düzensiz beslenme ve duygusal yeme bozukluğum var. haşimato hastalığım var ancak daha evvel aralıklı oruç düzenli beslenme ve spor ile ilacımın dozunu düşürmüştü doktor. yani ilacımı düzgün kullanırsam aralıklı oruç beni çok etkilemiyor olumsuz yönde. aslında gluten testi yaptırmadım ama hamurişlerini ve ekmeği kestiğimde kilo cok veremesem de tipim değişiyor. şu an hamile gibi göbeğim var bundan da kurtulmak istiyorum. hadi bakalım beni de alın aranıza :)
Hos geldiniz. Tabi tartilip kilo bildirirseniz ekleyeyim listeye.

selamlar uzun zamandir forumu takip ediyorum aslinda. boy 175 baslangic kilom 87 88di iki haftadan fazla diyet ve sporu beraber götürüyorum anlik 82 kiloyum. boyle her gun durum guncellemesi yapmak beni bir seyleri yapmaya karsi sorumlu hissedecek diye dusundugum icin ben de yazmaya karar verdim.

selamlar uzun zamandir forumu takip ediyorum aslinda. boy 175 baslangic kilom 87 88di iki haftadan fazla diyet ve sporu beraber götürüyorum anlik 82 kiloyum. boyle her gun durum guncellemesi yapmak beni bir seyleri yapmaya karsi sorumlu hissedecek diye dusundugum icin ben de yazmaya karar verdim.
Hos geldiniz aliyorum listeye. Hedef kilonuz ve yaşınız kac?

Gecmis olsun neyiniz var? Siz de umarım sağlığınıza kavuşur tekrar aramiza dönersiniz.
Sağolun. Kan değerlerim çok düşük vitamin eksikliği falan bi sürü şey. Bisürüde ilaç yazdı ilaçlar yüzünde kilo alıcaksın dedi o yüzden boşuna zayıflamayı beklemek istemiyorum yinede yediklerime dikkat edicem. Umarım geri dönerim😘

Sağolun. Kan değerlerim çok düşük vitamin eksikliği falan bi sürü şey. Bisürüde ilaç yazdı ilaçlar yüzünde kilo alıcaksın dedi o yüzden boşuna zayıflamayı beklemek istemiyorum yinede yediklerime dikkat edicem. Umarım geri dönerim😘
Tabi ilaclar da kilo yapar ama dikkat etmezseniz bu kilo katlanır. Siz yine de nasilsa ilaclar kilo yapacak diye sagliksiz yemeyin. İnsallah bir an önce değerleriniz normale doner.

iyi aksamlar herkesee
sabah iki dilim kek -normalde 1 haslanmis yumurta bugun kacamak olsun- biraz yumurta, biraz peynir yedim.
öğle yemeği yok.
Aksam yemegi tavuk ve dilimlenmis bir patates(firinda)
biraz salata, biraz tursu -aksam yemegini salatayla beraber bir kucuk tabağı gecmeyecek sekilde yiyorum.
spor: bir saatlik tüm vücut kardiyo antrenmani -bugun iki saat hedefim vardi fakat hasta oldugum için cok yoruldum bırakmak zorunda kaldim.
saat altidan sonra bir sey yemiyorum.

12.00
Bir elma
18.00
2 yumurta beyaz peynirli
1 bardak süt

Gün biter
🥰

Eklentiler

• 20230205_174950.jpg
    20230205_174950.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 39
11.30
1 sahanda tereyağlı yumurta, 7 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 2 dilim tam tahıllı ekmek, 2 ceviz

15.15
2 Brezilya cevizi, 1 gün kurusu kayısı, 3 çilek, 2 minik parca bitter çikolata

17.45
1 kase mercimek çorbası, 2 parça fırın tavuk baget, birkaç dilim fırın patates, 4 kaşık mantar kavurma, 1 dilim tam tahıllı ekmek

Su 2 lt.
4600 adım.

Menü veriyim :)

3 yumurtalı az kaşarlı soğanlı menemen,5 zeytin,1 parça peynir,1 dal tel peynir ,1 dilim hindi salam,1,5 dilim tam buğday ekmeği

Türk kahvesi,5 çiğ kaju,5 çiğ fındık,5-6 adet kuru yaban mersini

Su 1,lt

sabah 11 ıspanaklı yumurta 1 dilim ekmek
öğlen 14:30 5 tane fındık 1 muz
akşam 20:00 1dilim lazanya 1 kase peynirli salata
bol su spor malesef yok
kilo sabah tartılıp yazim :)

X