- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.361
günaydin
haftasonum iyi geçmedi
haftasonum iyi geçmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çayı falan çok içmiş olabilir misin dün akşam? Ödem mi acaba?Benim cumartesi tartım bozuktu heralde 2 günde 800 gram almış olamam heralde
Bilmiyorum ki hiç anlamadım çayı hep içerim akşam çarşambaya kadar belli olur ödem tuttuysaÇayı falan çok içmiş olabilir misin dün akşam? Ödem mi acaba?
Bu hafta tam 51 i görürsünBilmiyorum ki hiç anlamadım çayı hep içerim akşam çarşambaya kadar belli olur ödem tuttuysa
Hadi inşallahBu hafta tam 51 i görürsün
Haftada 1, sadece 1 öğünü serbest yapmaya çalışmak lazım. Ben de bunu oturtmaya çalışıyorum.Merhaba hanimlar Ben cuma günü 59.5 dim simdi 60.2 olmusum tekrar haftasonu cok Yemeni icmesi gecti bugpnfen itibaren detoks yapmaya calisacagim… Hadi hayirlisi :)
Benim o pazar günü oluyor. Çünkü eşim evdeHaftada 1, sadece 1 öğünü serbest yapmaya çalışmak lazım. Ben de bunu oturtmaya çalışıyorum.
Evet Öyle yapabilsek erir kilolarimiz bu hafta deniicem BenHaftada 1, sadece 1 öğünü serbest yapmaya çalışmak lazım. Ben de bunu oturtmaya çalışıyorum.
Ben de aynıyım ama diğer günler de boğazımı biraz tutmam lazım. Gerçi daha iyiye gidiyorum. Ilk günler daha zordu.Benim o pazar günü oluyor. Çünkü eşim evde
Ben attımGelsin herkesin kilo bildirimleri.