- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.321
Kahvaltı 12.00
Ara öğün 15:30
Akşam 18:00
3 litre su
Bitki çayı
Türk kahvesi
Nescafe
Ara öğün 15:30
Akşam 18:00
3 litre su
Bitki çayı
Türk kahvesi
Nescafe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa maaşallahSayenizde 1,5 ayda 4,1 kilo kendimden bu kadar performans beklemiyordum çünkü
Kötü olmuşSelam canlar. Ben de bugün arkadaşlarımla kahvaltıya gittim. Öncekine göre az, 3 haftaya göre çok yedim. sonra 150 gr kestane yedim. Akşam üstü tahinli kabak tatlısı, 2 kalem de pirzola yedim. Şu an midem çatlamak üzere
Teşekkür ederim 52.9 bekliyordum ama 51.9 beklemiyordumYaa maaşallah
Çok disiplinisin zaten, sürpriz olmadı.
Darısı bize olsun
Menü iyi su az ama 1 litre de yatana kadar içMerhabalar hafta sonları 18 6 yapıyorum
12.00
1 yumurta ile kaşarlı yumurta kızartması
1 tane ev yapımı poğaça
5 zeytin
Marul
18.00
Salata
Muz
Su 1 lt
40 dk leslie ve dans
GünaydınGünaydın fit hatunlar Yarın tartı günü aman bugüne dikkat. Ben su ile aramı düzeltemedim ne yapsam olmıyor Dün 500 ml le günü kapadım. Üstelik böbrek problemim var
Bardakla sürekli doldurması zor geliyorsa yanınızda şişe matara vs bulundurunGünaydın fit hatunlar Yarın tartı günü aman bugüne dikkat. Ben su ile aramı düzeltemedim ne yapsam olmıyor Dün 500 ml le günü kapadım. Üstelik böbrek problemim var
Su içmezsen içesin gelmez. Su içtikçe insan su içiyor az zorla kendiniGünaydın fit hatunlar Yarın tartı günü aman bugüne dikkat. Ben su ile aramı düzeltemedim ne yapsam olmıyor Dün 500 ml le günü kapadım. Üstelik böbrek problemim var