- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.161
Kızlar sabah erken evden çıktım tartilmayi da unuttum. Şimdi tartıldım ama akşam yemeği yemiştim. Maalesef kilo almışım gözüküyor. 89.9 X xDerinMavix
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış olur yarın sabah tartılırsınKızlar sabah erken evden çıktım tartilmayi da unuttum. Şimdi tartıldım ama akşam yemeği yemiştim. Maalesef kilo almışım gözüküyor. 89.9 X xDerinMavix
Kilo bildirimi yapmadin canim bugun?Alsak mi
Yarin sabah bildirin daha doğru olurKızlar sabah erken evden çıktım tartilmayi da unuttum. Şimdi tartıldım ama akşam yemeği yemiştim. Maalesef kilo almışım gözüküyor. 89.9 X xDerinMavix
Su önemli. Günde bi tane de bitki çayı içmek iyi geliyorBugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
2 yumurta ile kaşar peynirli omlet, 1 çk bal
Ara 15.30
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18.00
1 kase dört kaşık çorbası
4 tane kuru dolma (dolmaların içini çok az koydum)
18.30 da 2 tane kivi
Suyu ölçmedim ama biraz az içtiğimin farkındayım bugün. Yatana kadar yavaş yavaş içerim.
Dünden beri dişim ağrıyor. Su içince daha çok... Sanırım bu yüzden içemedim. Ben normalde çok su içerim, o yüzden ölçmeye çok ihtiyaç duymuyorum. Yeşil çay ve tarcın çayı da tuketiyorum her gün ama dolgum yapılana kadar biraz aksayacak sanırım.Su önemli. Günde bi tane de bitki çayı içmek iyi geliyor
Geçmiş olsunGünaydın, gece kızım rahatsızdı biraz uyandı 1 2 saate bir. Tabi ben de uyuyamadım. Sabah kahvaltı hazırladım sonra tartı geldi aklıma. Yarın sabah tartılip atayım.
Siz deneyin bence, ben bu ara bi tedavi görüyorum çok fazla ilaç kullanıyorum o nedenle baska bişiler kullanamıyorum :)Alsak mi
Yaş kaç?Benim de eskiden tik tik giderdi şimdi emzormeme ragman zaman alıyor
Sen hangi şehirdesin üzüm kavun yiyorsunSelamlar
Sabah 9.30
3 dilim ekmek
Peynir
Acı sos
Bi tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Bir armut
Biraz üzüm
Bi ısırık kek çok şükür bitti : (
Ara
Yarım çay bardağı kabak çekirdeği
Akşam 19.30
Kınoa salatası
3 Yk patlıcan
3 yk bezelye
Yarım portakal
3 dilim kavun
Şu 1 litre
Adım 7.500
Ikisinden de mi alayimSiz deneyin bence, ben bu ara bi tedavi görüyorum çok fazla ilaç kullanıyorum o nedenle baska bişiler kullanamıyorum :)