- 21 Aralık 2016
- 8.892
- 40.897
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.201
İnşallahEyvah. Olsun hemen gider inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahEyvah. Olsun hemen gider inşallah.
Ben de sabahları kahvaltıyı tek yapıyorum ama kendime kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. Kafamda hep yetiştireceğiz işler oluyor.Gün içinde yediklerim fotoğraflarda onlar dışında birşey yemedim.
Kahvaltı 11:30
Ara 14:00
Akşam yemeği 17:00
Gün içinde Türk kahvesi
Nescafe
Bitki çayı
3 litre su
20 Dk göbek eritme hareketleri
Benim çocuklar var ama kendime hep tabak hazırlarımBen de sabahları kahvaltıyı tek yapıyorum ama kendime kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. Kafamda hep yetiştireceğiz işler oluyor.
Bence iyi kalori hesaplamak ama ben hesaplamıyorumKızlar kalori sayan var mı peki? Nasıl önerir misiniz ?
Bugün adımlarımı Bilek ağırlığı ile yaptım ayaklarım ağrıyor.
Benimkiler okula gidiyor, gidiyor derken kızımı ben bırakıyorum. Gelince de işlere girisiyorum. Hala da bitmedi işlerim. Kalkmam lazım.Benim çocuklar var ama kendime hep tabak hazırlarım
Ben de bir uygulama indirdim ,bugün ku yediklerimi hesapladım. Bakalım somut bir sayı olunca daha iyi olur benim için. Ne yediğimi görürümBence iyi kalori hesaplamak ama ben hesaplamıyorum
Benimkiler de anaokuluna gidiyor. Ama kendime hep vakit ayırırım önce ben işler dursunBenimkiler okula gidiyor, gidiyor derken kızımı ben bırakıyorum. Gelince de işlere girisiyorum. Hala da bitmedi işlerim. Kalkmam lazım.
En iyisini yapıyorsun. Ben ayak üstü yiyorum yumurta vs olmayınca hemen acıkıyorum.Benimkiler de anaokuluna gidiyor. Ama kendime hep vakit ayırırım önce ben işler dursun
Aynen yumurta tok tutuyorEn iyisini yapıyorsun. Ben ayak üstü yiyorum yumurta vs olmayınca hemen acıkıyorum.
Merhaba ben bi ara diyetisyene gidiyordum güzel kilo vermiştim korumaya geçince benim metabolizmama göre 1600 kalori günde alırsam kilo almam demişti doğruydu :) ben genelde kalori sayarak zayıflıyorum, 1200-1400 kalori arası gecmemeye çalışıyorum…Kızlar kalori sayan var mı peki? Nasıl önerir misiniz ?
Bugün adımlarımı Bilek ağırlığı ile yaptım ayaklarım ağrıyor.