- 18 Nisan 2021
- 1.333
- 1.589
- 28
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.661
Yarısalım olur 2 kiloyu ne kdr sürede verdin yuruyus de yatın mıHemen hemen aynı sayılırız beraber yarışalım bende 52 yi geçmemek istiyorum hatta 51 rahat yemek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarısalım olur 2 kiloyu ne kdr sürede verdin yuruyus de yatın mıHemen hemen aynı sayılırız beraber yarışalım bende 52 yi geçmemek istiyorum hatta 51 rahat yemek için
Evet yapıyorum hergün hafta sonu hariç. Birde kayısı çayı iyi geliyor banaYarısalım olur 2 kiloyu ne kdr sürede verdin yuruyus de yatın mı
Spor yapsan daha iyi sanki. İstediğin gibi olmak için kilon iyi çünküSelamm bende bugün ıf yapmaya ve saglıklı beslenmeye karar verdimm geleyimmii yanınıza ☺ Çok sinir oluyorum boyum 1.70 kilom 61.80 şu an. 54-55 olmak istiyorum ama düzensiz beslendiğim için kilo aldım fix 57 ydi kilom bu arada. Skinny fit görünmek istiyorum.
Geçen bi arkadasımla konuştuk bu konuyu sporla hallolacak birşey değil çünkü kaslı yapılı görünmek değilde daha ince olmak istiyorum. Ama direnç oluşturuyor vücut sanırım hoş bende yiyorum ama if ile çözerim belki dedimSpor yapsan daha iyi sanki. İstediğin gibi olmak için kilon iyi çünkü
Göbeğin belin ince olsun istemiyor musun yanlış mı anladımGeçen bi arkadasımla konuştuk bu konuyu sporla hallolacak birşey değil çünkü kaslı yapılı görünmek değilde daha ince olmak istiyorum. Ama direnç oluşturuyor vücut sanırım hoş bende yiyorum ama if ile çözerim belki dedim
Evet evet ondan alayım ❤Göbeğin belin ince olsun istemiyor musun yanlış mı anladım
Onun için mekik şart benceEvet evet ondan alayım ❤
Evet spor yapıcam fıtı fıtı ayrıca bakliyatlı salata gibi öğünler hazırlamayı düşünüyorumOnun için mekik şart bence
Bu kadarcık mıMenümü yazamadım
20.00
2 dilim kek
2 dilim tatlı
Gün biter
Bu kadarcık maalesef çok yedim ya maaf oldum.vallahi zorla tıkadılar dikkat ediyoruz diye etmezsek kimse demez pasta yaptık çaya gelinBu kadarcık mı
Ne için gidiyorsunuzBen tam duzene giriyorum derken bana yine esimin memleketinin yolu göründü.
Oturup bağıra bağıra ağlicam artik
Kaynimin düğünü. Düğün olsa icim yanmayacak. Nikah...Ne için gidiyorsunuz
Olsun dikkat et sen yineKaynimin düğünü. Düğün olsa icim yanmayacak. Nikah...