- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.481
Hemen başlayalım detoksa bende aynı şekildeyim yarın detoksa başlayıp 3 gün sonra tartışmayı düşünüyorumMerhaba ben bu haftayı hiç yaşamadım sayıyorum yarından itibaren gene devam bu hafta ciddi çozuttum tartılmadım ama muhtemelen aldım bu hafta 65 in altına düşeceğim inşallah
Ödemdir bence 1, 1.5 kilosu falan1 haftada 2 kilo nasıl alınır
10 günde vermek dileği ile
Spontane gelişen durumlar dışında genelde aktifiz.Bu grup aktif mi bende tekrar başlamak istiyorum ama aktif bi grupla başlamak istiyorum herkes düzenli geliyor mu?
Bende 65 i göreyim bu hafta yeterMerhaba ben bu haftayı hiç yaşamadım sayıyorum yarından itibaren gene devam bu hafta ciddi çozuttum tartılmadım ama muhtemelen aldım bu hafta 65 in altına düşeceğim inşallah
Aynen 1 kilo 3 günde gider diye düşünüyorum bakalımÖdemdir bence 1, 1.5 kilosu falan
İl dışına çıkmadığım sürece ben hep aktifimBu grup aktif mi bende tekrar başlamak istiyorum ama aktif bi grupla başlamak istiyorum herkes düzenli geliyor mu?
Çok mutlu oldum sizin adınıza bende vermemişim ama almamışım daGünaydınnn 64.9 kilo almamışım üstüne vermişim onca yememe rağmen mutlu oldum
Bende bugün başlıyorum.Bu grup aktif mi bende tekrar başlamak istiyorum ama aktif bi grupla başlamak istiyorum herkes düzenli geliyor mu?
Yediğimdede kilo verdiğimi görmek güzel ama az veriyorum detoksta daha hızlı gidiyor bugün gene kaytardım çiğ köfte yedim öğlen akşama kadar gevrek yiyecem sadece şu 60 ın altına düşmem lazımBende 65 i göreyim bu hafta yeterdetoks yapmayı çok sevmiyorum. Daha sonra geri geliyo ya kilolar. Ama ne farkettim biliyo musun, saatlere dikkat ettiğimizde, diyet yemesek bile kilo olarak dönmüyo geri.