Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Öğle 12.30 da
Az mercimek çorbası
Az bulgur pilavı
Az salata
Yarım dilim ekmek

Akşam 19 .00 da
Yarım tabak pirinç pilavından kapama
2 kaşık yoğurt
1 domates 1 salatalık
1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek.

Günü kapatıyorum.

Merhaba,
Bugünkü menum
13.00 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 6 zeytin, domates salatalık, 2 dilim ekmek
13.30 tarçınlı Türk kahvesi
14.30 çay, 3 hurma
17.00 8 kaşık nesfit bir bardak sütle
2 litre su
1 saat yürüyüş, 1 saat aerobik

11.30 Kahvaltı

Eklentiler

• IMG_20230530_115051.jpg
    IMG_20230530_115051.jpg
    333,7 KB · Görüntüleme: 29
Saat 13.00 da
Az mercimek çorbası
Az bulgur pilavı
Az mevsim salata
1 dilim ekmek

Saat 19.20 de kumpir yedim.

Daha da bir şey yemem. Kumpir diyetimi bozdu mu bozmadı mı emin olamıyorum ama yedim 🤭 orucumu bozmadım

Saat 12.50 de

2 tane haşlanmış yumurta
1 domates
Marul ve kuzukulağı
7 tane de çilek.

Bu gün yumurta detoksu yapmayı planlıyorum ama akşam dışarda olacağım. O yüzden günü bununla kapatmayı planlıyorum. Bozarsam yazarım :)

Menü veriyim gruba pek bakamıyorum reglı olamadım onun sıkıntısı şişlik ruhsal dengemi bozdu olsa vucudum rahatlycak migdemde agrıyor o yüzden modum yerde

Sabah 2 mılfoy

5 yk taze fasulye susuz,4 yk sebzelı pilav ,1 baget,2 yk patates püre

Buyuk bardak ayran

Türk kahvesi,1 eti cin

Kendımı tatlı yememek için zor tutuyorum

Su 1,5 gecer

Biraz yürüdüm 2,552 adım

Merhaba, bu gün öğle 12 de başlarım dedim ama işler vardı. İlk öğünümü 4 te yedim. Açlıktan ölüyodummm

2 tane kabak yaptım airfryer de
1 tabak marul ve salatalık salatası yaptım
1 dilim ekmek
1 kare bitter çikolata.

Böyle kalır mıyım yoksa yer miyim bilmiyorum saatte 7 buçuk :) ufak bi zaman sapması oldu bu gün :)

Merhabalar canlarım ben taşınma asamasindayim fırsat bulup yazamıyorum hem ise gel işten sonra toplan falan çok vaktim kalmıyor bugünden sonra son gaz devam edeceğim bu taşınma sürecinde hiç diyet yapamadım çünkü yemek yapamadım hep dışarıdan söyledim yapmakta istemedim bu stresin içerisinde sadece yerleşmesi kaldı o yüzden bugünden sonra devam edeceğim inşallah 😘

Merhabalar, bende bugün itibariyle başlamak istiyorum. Daha önce aralıklı oruç denedim faydasını gördüm ama bıraktım bırakıncada verdiğim kiloları geri aldım. Şimdi tekrardan yapmak istiyorum ve böyle hep birlikte yapınca daha iyi olacak diye düşünüyorum :)

Öğlen kahvaltılık gevrek akşam çiğ köfte dürüm yedim hafta bitti hala şok yapamadım bu hafta hiç kilo veremedim maalesef

X