Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Dunku menum
Sabah 09:00
3 yk patatesli yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 hurma
Cay
Domates
Salatalık

Aksam 15:00 (apartmanda toplantimiz vardi🙈)
3 y.k kısır
2 yk makarna salatasi
Yarim kete
Yarim borek
1 poğaça
1 biber dolmasi
1 tanecik burma baklava
2 yk sütlü irmik tatlisi

2,5 lt su

Dunku menum
Sabah 09:00
3 yk patatesli yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 hurma
Cay
Domates
Salatalık

Aksam 15:00 (apartmanda toplantimiz vardi🙈)
3 y.k kısır
2 yk makarna salatasi
Yarim kete
Yarim borek
1 poğaça
1 biber dolmasi
1 tanecik burma baklava
2 yk sütlü irmik tatlisi

2,5 lt su

3 gün yemeyeceksin zaten iyi olmuş 😀

Kabak detoksuna başlıyorum. Dünden bugüne +200 olmuş 😀

Eklentiler

• 0A6C2235-E68E-42B3-BBA0-8DD65BA50045.jpeg
    0A6C2235-E68E-42B3-BBA0-8DD65BA50045.jpeg
    187,1 KB · Görüntüleme: 32
Saat 13.30 da
Az mercimek çorbası
Az bulgur pilavı
Az tavuk sote
1 dilim tam buğday ekmeği

Günü böyle kapatacağım sanırım. Hiç aç değilim. Tek öğün olayı çok sağlıksız geliyo ama yarın acısını çıkarırım, genelde bi gün sonra çok kaçamak yapıyorum 🤭

Annem taze fasulye yapmış ama onu yarın öğle yemeği olarak işe getiririm diye düşünüyorum.

2 fincan da yeşilçay içtim. 1.5 litre su, evde 2 ye tamamlarım.

Burası günlük gibi oldu, kiloyu takip edip ilgilenen, herkese çok teşekkür ederim.

Saat 13.30 da
Az mercimek çorbası
Az bulgur pilavı
Az tavuk sote
1 dilim tam buğday ekmeği

Günü böyle kapatacağım sanırım. Hiç aç değilim. Tek öğün olayı çok sağlıksız geliyo ama yarın acısını çıkarırım, genelde bi gün sonra çok kaçamak yapıyorum 🤭

Annem taze fasulye yapmış ama onu yarın öğle yemeği olarak işe getiririm diye düşünüyorum.

2 fincan da yeşilçay içtim. 1.5 litre su, evde 2 ye tamamlarım.

Burası günlük gibi oldu, kiloyu takip edip ilgilenen, herkese çok teşekkür ederim.
Günü böyle kapatamadım 🤭 2. Öğünüm olsun dedim. 2 tane mercimek köftesi 1 parça marul 6 tane de erik yedim. Saat 8 den önce yediğim için orucum bozulmadı :)

Sabah 2 yumurta peynir domates kahvaltımı yaptım kilo vermeyince koptum öğlen çiğ köfte dürüm yedim eşimi bekliyorum gelsin akşamda tost yemek istiyorum ciddi anlamda açım 1-2 gün salıp tekrar bir şok diyet yaparım muhtemelen 🤷🏼‍♀️
Hurma yoğurt detoksu denedin mi 2 günde o kaçırdığın her şeyi toparlar. Ben ara ara yapıyorum

Sabah 2 yumurta peynir domates kahvaltımı yaptım kilo vermeyince koptum öğlen çiğ köfte dürüm yedim eşimi bekliyorum gelsin akşamda tost yemek istiyorum ciddi anlamda açım 1-2 gün salıp tekrar bir şok diyet yaparım muhtemelen 🤷🏼‍♀️
Şuan anlayabiliyorum psikolojinizi 3. Günü beklemeden karar vermeseydiniz keşke. Belki vücudunuz ödem de tutmuş olabilir bir günlük tartıda ki rakama takılmayın ben tartıda o kadar çok değişiyorum ki bir gün önce yedikleriniz ödem tutabiliyor o yüzden keşke devam etseydiniz 🙂 ama olsun tekrar denersiniz

Akşam yemeği 18:00

• iki küçük kabak
  • biber, iki kaşık salata
  • bir lokma çikolatalı ekmek attım ağzıma 🙈😀

3,5 litre su
5000 adım
2 Türk kahvesi
1 nescafe

Eklentiler

• A888CC29-C2C5-4328-BDCC-5F89B3AA739E.jpeg
    A888CC29-C2C5-4328-BDCC-5F89B3AA739E.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 32
Şuan anlayabiliyorum psikolojinizi 3. Günü beklemeden karar vermeseydiniz keşke. Belki vücudunuz ödem de tutmuş olabilir bir günlük tartıda ki rakama takılmayın ben tartıda o kadar çok değişiyorum ki bir gün önce yedikleriniz ödem tutabiliyor o yüzden keşke devam etseydiniz 🙂 ama olsun tekrar denersiniz
Ciddi anlamda açlık krizi geçiriyorum maalesef bukadar çabalayıp 1 gram verememek çok zoruma gidiyor kendime gelince tekrar yaparım arada nöbet geçiriyorum böyle 🍀

Ben onu çok merak ediyorum siz yaptınız mı nasıl oluyor sadece hurma ve yogurt mu yiyoruz
Evet. Sanırım saraçoğlunundu. Dönem dönem yaparım. İlk gün sabah kalkınca bile göbeğin bi tık inmiş oluyor. Tartıda da farkediyor.

3 4 kaşık ev yoğurdu ve 7 tane hurma. Hurmaları geceden çizerek suya koyuyoruz. Şekerini suya bırakıyor.
Her öğün 1 kase yoğurt ve 7 hurma. 3 öğün yapılıyor. Yani gün içinde 21 hurma ve 3 kase yoğurt yiyoruz. 5 gün yaptığımda olmuştu ama verilen kilolar aşırı kalıcı değil detoks olduğu için. O yüzden kilon takılınca 1 ya da 2 gün yapsan yeter.

X