Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hoşbuldum canım.Ben şu anda aynı zamanda da 10.takımdayım.Sıkıntı olur mu başta söyleyim de sorun olmasın blondeaddict

Merhaba hoş geldin takım arkadaşım bende bu sayfadayım if yapmaya karar verdim cok motive ediyor 2 gündür burdayım bol eksiler diliyorum
Merhaba hoşbuldum arkadaşım.Ekricim hem şaşırdım hem de çok sevindim seni ve eski takım arkadaşımı gördüğüme.Ben bu tür aralıklı diyet,ıf vs hiç yapmadım.İlk sayfaya biraz göz gezdirdim ama yine de ihtiyacım olduğunda yardımcı olursanız sevinirim,İlgi ve alakanıza hepinize tşk ederim ❤

Merhaba herkese
16:8 12. Gün 71.4 düne göre -200 gr
Regl 2. Günü
Sabah
Sirekli su
Coconut yağlı filtre kahve
Kahvaltı 11:00 2 dilim esmer ev yapımı ekmek peynir zeytin domates salatalık yumurta fıstık ezmesi ve reçel
Öğlen türk kahvesi
Sirkeli su
15:00 bir kepçe zeytin yaplı fasülye Ve ayran

akşam 19:00
Smoothie
Ve
Sirkeli su
Maleaef halsiz ağrılı bir gündü ne spor ne yüzme yapabildim

Yedim cnm ama doğru seçim olmadığını farkına vardım yumusak baslamalıydım midemi yormamak adına

Günaydın

Bende sabah ve öğlen şekli ile uygulamıştım yine öyle yapacağım çünkü benim yeme krizim akşam oluyor eve gelip elimi bir şeye sürersem devamı da geliyor o neden le iş yerinde öğlen yiyip bitirmek en iyisi diyw düşünüyorum

Günaydın kızlar bugün ki sporumu yaptım tartıda fazla eksi görmedim ama 17 haziranda ölçülerimi almıştım 2cm incelmişim gerçi çevremdekiler inceldiğimi söylüyorlardı ama tartı hayır sen kilolusun dediği için beni üzmemek için söylüyorlar diye düşünmüştüm ama cm yalan söylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…