-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.861
Daha öncede uyguladığım diyeti yaşım 31 kilo 63 hedef 55 18/6 uygulayacagımhoşgeldin
ilk sayfa ilk post okur musun ona göre devam edeceksen bildirimlerini yap
Boy ?Daha öncede uyguladığım diyeti yaşım 31 kilo 63 hedef 55 18/6 uygulayacagım
Hoşbuldum canım,evet hatırlar gibi oldumaylin merhaba hoş geldin aynı takımda idik seninle nasilsin
162
Hoşbuldum canım.Ben şu anda aynı zamanda da 10.takımdayım.Sıkıntı olur mu başta söyleyim de sorun olmasınSelam hanımlar ancak gelebildim
Gofreti görmedik
Ay hadi inşallah küçül
zor değil canım ilk sayfa ilk postu okursan iyi olur
Tamam güncelleyeceğim
Şartlar zorunlu olunca birsey diyemiyorum nöbet kolay değil tabi. kömbe ve makarna bir dahakine tercih etmesen daha iyi ama yerine mesela 3 tavuk but veya daistesen verirler mi?
hoşgeldinizekleyeceğim birazdan
Kolay gelsin menü iyi kavunda kontrollü olalım
Canım 24 saat oruç sonrası ne yesen kalorisi az kalır da o kadar temizlik sonrası makarna ilk tercih edilecek gıda değil. Çorba ve salata proteinler iyi seçim ama yediysen de afiyet olsun kalori olarak sıkıntı olmaz
Süper
afiyet olsun canım
Gayet güzelay spora kaptırmışım kısmına koptum Değişiyoruz gelişiyoruz hem içsel hem dışsal
Afiyet olsun canım şu kavurmalarını merak ediyorum valla
Bi yoğurt yada ayran da iyi olurmuş akşama
Akşam sade sebze yiyebilirsin ama hafif protein de ekleyebilirsin atıyorum lor peyniri, ayran vs,
Az az evde 10 dakikalık güç egzersizleri tavsiye ederim bebekli süreçte
Merhaba hoşbuldum arkadaşım.Ekricim hem şaşırdım hem de çok sevindim seni ve eski takım arkadaşımı gördüğüme.Ben bu tür aralıklı diyet,ıf vs hiç yapmadım.İlk sayfaya biraz göz gezdirdim ama yine de ihtiyacım olduğunda yardımcı olursanız sevinirim,İlgi ve alakanıza hepinize tşk ederim ❤Merhaba hoş geldin takım arkadaşım bende bu sayfadayım if yapmaya karar verdim cok motive ediyor 2 gündür burdayım bol eksiler diliyorum
TmmAylin42Konya ekledim
@Saron @parfumkokusu @wisne83 @vadidekizambakk
@Habesli02 hepinizi güncelledim
Şu saate kadar yazan herkesi ekledim yine hata Eksik vs varsa yazarsınız
Bugünden sonra hafta boyu kilo düşüş vs konuşalım arada mutlaka tartılan olacaktır ama ben sadece sizden pazartesiden pazartesiye bekliyor olacağım
Hoşbuldum canım,evet hatırlar gibi oldum
Çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Yedim cnm ama doğru seçim olmadığını farkına vardım yumusak baslamalıydım midemi yormamak adınaSelam hanımlar ancak gelebildim
Gofreti görmedik
Ay hadi inşallah küçül
Tamam güncelleyeceğim
Şartlar zorunlu olunca birsey diyemiyorum nöbet kolay değil tabi. kömbe ve makarna bir dahakine tercih etmesen daha iyi ama yerine mesela 3 tavuk but veya daistesen verirler mi?
Canım 24 saat oruç sonrası ne yesen kalorisi az kalır da o kadar temizlik sonrası makarna ilk tercih edilecek gıda değil. Çorba ve salata proteinler iyi seçim ama yediysen de afiyet olsun kalori olarak sıkıntı olmaz
Süper
afiyet olsun canım
Gayet güzelay spora kaptırmışım kısmına koptum Değişiyoruz gelişiyoruz hem içsel hem dışsal
Akşam sade sebze yiyebilirsin ama hafif protein de ekleyebilirsin atıyorum lor peyniri, ayran vs,
Selam hanımlar ancak gelebildim
Gofreti görmedik
Ay hadi inşallah küçül
Tamam güncelleyeceğim
Süper
afiyet olsun canım
Bende aynı misliyle geri aldım kiloları.iyiyim şükür verdiğim kiloları misliyle aldım çabalıyorum simdide
Gunaydinnngelecek pazartesiye kadar tartilmama karari aldim :) umarim basaririm. malum donem yuzunden kilo vermiyor gibi gorunuyorum. Geciktikce gecikti bu da sinir oldum. 18/6 ya dondum ben de bugun itibari ile. Ogle/aksam degil de sabah/oglen seklinde mi yapsam diye dusunmeye basladim.
Tabi ki ilk sayfa ilk postu bir okuyun Birde oradaki bilgileri yazarsanız eklerim