- 29 Ekim 2012
- 22.770
- 57.990
- 36
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.821
Merhaba arkadaşlar,bende aranıza katılmak istiyorumSelam canlar..24 yapayım 36 yapayım derken 42 saat oldu.. galiba akşamı bekleyip 48 saat yapıcam detoxu mu ( açlığı yada su orucu nasıl adlandırırsanız) evvelsi gün akşam yedim.. dün öğlen limonumu sıktım içtim ve bu öğlende öyle limon sıktım içtim.. dün ve bugün bol su maden suyu yeşil çay kahve tükkettim, tüketiyorum.. akşam salatayla geçiştiririm galiba , aniden yüklenmemek için.. benim yaşadığım tecrübe: ikincigün yani bugün temizlikti camlar halıkar derken yürüyüşe çıakamadım.. evde 3*15 squat + 3*15 mekik yaptım , kızımı öğle sonu okula bırakırken bacaklarımın titrediğini hissettim.. oysa o zamana kadar çok iyiydim.. demekki o spor yapılmayacaktı :)
Ve gerçekten inanamıyorum böyle durabildiğime, 24 saat yemek , tatlı tuzlu yiyen ben, gözümü açar açmaz kurabiyelere saldıran ben , iyiyim ! Yaklaşık 2 haftadır tatlı krizlerimde yok, hatta dün çok aevdiğim tiramisu yaptım bir kaşık almadım.. ilk iki hafta çok ağladım tatlı die ama hepsi geçti.. bu guruba katılmadan asla inanmıyordum böyle olabileceğine.. varsa aramıza katılmak isteyen am yapamam diyen, gelin birlikte yapalım , katılın gruba , hepsi mümkün
Hos geldin :) yaşını boyunu başlangıç kilonu ve hedef kilonu yaz
Hoşbuldum,ilginize tşk ederimHos geldin :) yaşını boyunu başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazblondeaddict ekler senide listeye :)
Makarna yemesen.. direk karbonhidrat yüklemesi :/Mrb kızlar saat 20.00 de 24 saatlik oruçu acacagım. cok acıktım.
Ben makarna ve salata yemeyi planlıyorum ne diyorsunuz?
Sizce 24 saatlık emeğim boşa gider mi?
bilmiyorum cnm yaaMakarna yemesen.. direk karbonhidrat yüklemesi :/
Benim Tartıya eksi 500 olarak geçti regl günüme 3 gün var ondan olabilir yada iki gün yürüyüş yapamadım ondan da ama bugün 9 km yürüdüm geldimNiye kötü olsun aksine azmini iradeni ve açlık duygunu kontrol altına alıyorsun bünyenin hakimi sensin
Başarırsın canım saat 12-14 arası aklını yemekten uzak tutacak işler planla ve bol su iç
Ay canım süper yaa
24 ler kulübü çoğalıyor
Tartıya bomba gibi girilecek
Bende katılmak istiyorumBugünkü menü
Saat 14 öncesi: şekersiz Türk kahve çay su
14: İzgara tavuk ,salata
17: Erik ve ince dilim karpuz
19: cacık patlıcan salata
4.5 km yürüdüm
aylin merhaba hoş geldin aynı takımda idik seninle nasilsin
kızlar sabah protein aldım diye akşam sadece sebze yedim bi karpuz ekstra oldu sizce mantiklimiselam kahvaltı 11.00
1 yumurta
yarım kk peynir
6 zeytin
dunden kalan 2 tavuk köfte
salatalik
saat 5
kozlenmis biber patlıcan domates
sarımsak 3 kasım zeytin yağda soganla kavurdum 1 tabak yedim
2 dilim ekmek
4 parça karpuz dört çatal yani çeyrek dilim gibi
salatalik
3lt su