- 21 Ekim 2019
- 5.219
- 26.049
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.881
Bende bu If ilk kez deniyorum normalde de 3 ögün yiyordum ama akşam atıştırma oluyordu ara sıra sagolsun konu sahibi gayet yardım cı oluyor herkez öyle dün tartı dan sonra cumaya kadar tartılmıcam dedim dayanamadım ve eksi var cok mutlu oldum 3.günüm ve 14.cü saatteyimMerhaba hoşbuldum arkadaşım.Ekricim hem şaşırdım hem de çok sevindim seni ve eski takım arkadaşımı gördüğüme.Ben bu tür aralıklı diyet,ıf vs hiç yapmadım.İlk sayfaya biraz göz gezdirdim ama yine de ihtiyacım olduğunda yardımcı olursanız sevinirim,İlgi ve alakanıza hepinize tşk ederim ❤
Bi doktor tartı degil mezru diyordu kasa çevirirse incelme olur gözle görülür ama tartıya yansımıyorEki Görüntüle 2656135 Eki Görüntüle 2656135
Günaydın kızlar bugün ki sporumu yaptım tartıda fazla eksi görmedim ama 17 haziranda ölçülerimi almıştım 2cm incelmişim gerçi çevremdekiler inceldiğimi söylüyorlardı ama tartı hayır sen kilolusun dediği için beni üzmemek için söylüyorlar diye düşünmüştüm ama cm yalan söylemez
Günaydın canım ilk başta ödem attığı için vücut fazla gider 3 günde 3 kilo gayet iyi ve bugün 300 gr da az değil bence...günaydın hanımlar bol eksili günler olsun inşallah hepimize,
günlük tartılan var mı caba aradınızda günlük kaç gram gidiyor ben bügünde tartıldım ama sadece 300gr normal mi 3 günde 3 kilo gitmişti ama
ben dayanamadım bu sabahta tartıldım..@Aylin42Konya ekledim
@Saronparfumkokusu @wisne83 W Who_am_I
@Habesli02 hepinizi güncelledim
Şu saate kadar yazan herkesi ekledim yine hata Eksik vs varsa yazarsınız
Bugünden sonra hafta boyu kilo düşüş vs konuşalım arada mutlaka tartılan olacaktır ama ben sadece sizden pazartesiden pazartesiye bekliyor olacağım
Bende günlük tartılanlardanım aslında yanlış yapıyoruz ama neyse bende de bugün 300 gr eksi vargünaydın hanımlar bol eksili günler olsun inşallah hepimize,
günlük tartılan var mı caba aradınızda günlük kaç gram gidiyor ben bügünde tartıldım ama sadece 300gr normal mi 3 günde 3 kilo gitmişti ama
benim oğlan 16 aylık şuanda. aslında emzirmeyi bırakmak istiyorum o yüzden de süt konusunda cesaretli davrandım diyebilirim. rezene tüketin. şekersiz olarak. hem yağ yaktırıyor hem süt arttırıyor. ben diyet sürecinde daha çok su içiyorum. ayrıca o öğünlerin yanında yeşillik tüketiyorum. özellikle dereotu süt için çok faydalı. yeşilliği tuzsuz yağsız yiyebilirsiniz. kilo aldırmaz.Cok aciklayici olmuş tesekkurler.bende emziren bir anneyim oğlum 7 aylik.simdiye kadar dr izim vermedi sütün azalmasin diye ama artik yapmak istiyorum.kendimi hic begenmiyorum ne gıydigim oluyor ne alisveris yapmak istiyorum sagliga zarari hareket kisitligi hantallık ayak agrilarida cabasi.ilk kezbu kilodayim omrumde,istahim cok acik.abur cubur cok tuketiyorum dayanamiyorum,yemeklerde ekmek falanda yiyorum önüme gecemiyorim ve bu durumdan fazlasiyla sıkıldım
Sizin bebeğiniz kac aylik?zorlandinizmi ilk yapınca ve sporda yaptınızmı yaninda.desteginize ihtiyacim var gerçekten cunku bu konuda hic iradem yok
14 saati geçti benimde 45 dkk ile9 itibariyle orucumu bozdum haydi hayırlı olsun bakalım:)
sen kaç gündür yapıyorsun canım bide kaç kg sınBende günlük tartılanlardanım aslında yanlış yapıyoruz ama neyse bende de bugün 300 gr eksi var
Ben 3 gündür yapıyorum 64 63 gidip geliyorumsen kaç gündür yapıyorsun canım bide kaç kg sın
Günaydın canım ben 1 ay 3 gün oldu sadece 1.9 kg verdim sen ise 3 günde 3 kilo gitmiş bugün ise 300gr gitti normal mi diye soruyorsun süpergünaydın hanımlar bol eksili günler olsun inşallah hepimize,
Hayır canım hiç sıkıntı olmaz takımda da başarılarHoşbuldum canım.Ben şu anda aynı zamanda da 10.takımdayım.Sıkıntı olur mu başta söyleyim de sorun olmasınblondeaddict
-200Merhaba herkese
16:8 12. Gün 71.4 düne göre -200 gr
Regl 2. Günü
Sabah
Sirekli su
Coconut yağlı filtre kahve
Kahvaltı 11:00 2 dilim esmer ev yapımı ekmek peynir zeytin domates salatalık yumurta fıstık ezmesi ve reçel
Öğlen türk kahvesi
Sirkeli su
15:00 bir kepçe zeytin yaplı fasülye Ve ayran
akşam 19:00
Smoothie
Ve
Sirkeli su
Maleaef halsiz ağrılı bir gündü ne spor ne yüzme yapabildim
selam canımGunaydinnngelecek pazartesiye kadar tartilmama karari aldim :) umarim basaririm. malum donem yuzunden kilo vermiyor gibi gorunuyorum. Geciktikce gecikti bu da sinir oldum. 18/6 ya dondum ben de bugun itibari ile. Ogle/aksam degil de sabah/oglen seklinde mi yapsam diye dusunmeye basladim.
Tabi canım kendini en iyi sen tanırsın ve ona göre politika belirliyor olmanGünaydın
Bende sabah ve öğlen şekli ile uygulamıştım yine öyle yapacağım çünkü benim yeme krizim akşam oluyor eve gelip elimi bir şeye sürersem devamı da geliyor o neden le iş yerinde öğlen yiyip bitirmek en iyisi diyw düşünüyorum
Günaydın canımGünaydın kızlarrr
SporEki Görüntüle 2656135 Eki Görüntüle 2656135
Günaydın kızlar bugün ki sporumu yaptım tartıda fazla eksi görmedim ama 17 haziranda ölçülerimi almıştım 2cm incelmişim gerçi çevremdekiler inceldiğimi söylüyorlardı ama tartı hayır sen kilolusun dediği için beni üzmemek için söylüyorlar diye düşünmüştüm ama cm yalan söylemez
Krep biraz fazla gibiherkese günaydınnnn...
Dünkü menüm: 16/8
10.30 : 1,5 krep+ 2-3 dilim beyaz peynir+7-8 adet zeytin + çay
arada : 4-5 kiraz
19.00 : yöresel bir bitkimizin bol soğanlı kavurması 5-6 kaşık kadar + 1 kase cacık+ 1 yumurta + 2 kaşık makarna
gün içinde çay+1,5 lt su+1 kiraz sapı çayı
Ayyyben dayanamadım bu sabahta tartıldım..gidişat iyi şükür ama söylemeyecem şimdi size.. ptesi inşallah..
O bravo hadi devamı gelir inşallahBende günlük tartılanlardanım aslında yanlış yapıyoruz ama neyse bende de bugün 300 gr eksi var
aaa beraber başlamışız bende 66-67 gidip geliyorumm bende haftaya 64leri görsem varya deli oluurm mutlulukdan spor yapamıyorum spor yapıyor musunBen 3 gündür yapıyorum 64 63 gidip geliyorum
yaaa kıyamam ben normalde çok hızlı veririm tabi hızlıda alıırm bu diyeti hiç yapmadım ondan normal mi diye bide vucütta ki yağ oranına bağlıymış ya bnmö yağ oranım da baya yüksek ondan dedim yoksa demem öyleGünaydın canım ben 1 ay 3 gün oldu sadece 1.9 kg verdim sen ise 3 günde 3 kilo gitmiş bugün ise 300gr gitti normal mi diye soruyorsun süperkızım yaaa onu göremeyenlerde var(benn)
Ben genelde yürüyüş yapıyorum haftanın 3 veya 4 günü 10 bin adım yapıyorumaaa beraber başlamışız bende 66-67 gidip geliyorumm bende haftaya 64leri görsem varya deli oluurm mutlulukdan spor yapamıyorum spor yapıyor musun