Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bende bu If ilk kez deniyorum normalde de 3 ögün yiyordum ama akşam atıştırma oluyordu ara sıra sagolsun konu sahibi gayet yardım cı oluyor herkez öyle dün tartı dan sonra cumaya kadar tartılmıcam dedim dayanamadım ve eksi var cok mutlu oldum 3.günüm ve 14.cü saatteyim
Bi doktor tartı degil mezru diyordu kasa çevirirse incelme olur gözle görülür ama tartıya yansımıyor

günaydın hanımlar bol eksili günler olsun inşallah hepimize,
günlük tartılan var mı caba aradınızda günlük kaç gram gidiyor ben bügünde tartıldım ama sadece 300gr normal mi 3 günde 3 kilo gitmişti ama

Günaydın canım ilk başta ödem attığı için vücut fazla gider 3 günde 3 kilo gayet iyi ve bugün 300 gr da az değil bence...

Bende günlük tartılanlardanım aslında yanlış yapıyoruz ama neyse bende de bugün 300 gr eksi var

benim oğlan 16 aylık şuanda. aslında emzirmeyi bırakmak istiyorum o yüzden de süt konusunda cesaretli davrandım diyebilirim. rezene tüketin. şekersiz olarak. hem yağ yaktırıyor hem süt arttırıyor. ben diyet sürecinde daha çok su içiyorum. ayrıca o öğünlerin yanında yeşillik tüketiyorum. özellikle dereotu süt için çok faydalı. yeşilliği tuzsuz yağsız yiyebilirsiniz. kilo aldırmaz.
programı ben kendime göre çevirdim. siz de öyle yapabilirsiniz. yani ilk kahvaltı saati size uyuyor mu? ona göre 1 saat aşağı yukarı kaydırıp akşam son öğün saatini de düzenleyebilirsiniz.
spor yapamıyorum çünkü benim oğlan çok hareketli zaten tüm gün ayaktayım. o uyuyunca da anca ev işleri ve dinlenme faslım oluyor. h.içi de çalışıyorum 7 de evdeyim. 10 da çocuk uyuyor yine vakit kalmıyor. ama sizin bebeğiniz daha durgunsa vakit kalıyorsa yapın. yada en kötü kanguruyu seviyorsa takın gidip yürüyüş yapın. yerinizde olsam öyle yapardım.

Günaydın hanımlar

Keyifler yerindedir umarım listemizde bir çok kişi bildirim yapmış ve rakamlarımız çok güzel
ilginize ve düzenimize uyduğunuz İçin çok teşekkür ederim

️Bundan sonra öneriniz doğrultusunda bildirim saati ekliyorum. Pazartesi bildirim saatini en geç saat 14.00 olarak yapalım ilk sayfaya da ekliyorum bu bilgiyi böylece benim için de kolaylık olur bayağı kalabalığız çünkü
️Menü yazmayan ve bildirim yapmayan arkadaşlar sizlerden ricam mümkün olduğunca menü paylaşmanız bu konudan faydalanmak bu yolda ilerlemek için bu sizin yararınıza.
Bu konuda şu kadar yaz bu kadar yaz diye bir zorunluluk yok kurallarımız da gayet gevşek zaten kimseyi sıkmak değil amaç
Herkese sevgiler geçmişi okuyup geliyorum hemen

Günaydın canım ben 1 ay 3 gün oldu sadece 1.9 kg verdim sen ise 3 günde 3 kilo gitmiş bugün ise 300gr gitti normal mi diye soruyorsun süper kızım yaaa onu göremeyenlerde var(benn)

Hoşbuldum canım.Ben şu anda aynı zamanda da 10.takımdayım.Sıkıntı olur mu başta söyleyim de sorun olmasın blondeaddict
Hayır canım hiç sıkıntı olmaz takımda da başarılar
-200 Hem de regl iken. Geçmiş olsun canım regl günlerinde normal agrı keyifsizlik , geçince telafi edersin sen
Menün iyi afiyet olsun
selam canım bence günlük tartılmama iyi benim sinirim bozuluyor
Sabah öğlen rahat ettirecekse öyle yap canım işine nasıl gelirse
Tabi canım kendini en iyi sen tanırsın ve ona göre politika belirliyor olman
Günaydın kızlarrr
Günaydın canım
Spor ölçü
Ya ben başlangıçta ölçü almadım yanarım yanarım ona yanarım
Yok gerçekten tartı değil ölçü esas olmalı benim bazı bu kilolarda giremediğim kıyafetletim şimdi bosbol demek ki incelme olmuş
Tebrik ederim devam devam
Krep biraz fazla gibi
Yöresel Bitkiyi merak ettim severim öyle bitkili tarifleri de
ben dayanamadım bu sabahta tartıldım.. gidişat iyi şükür ama söylemeyecem şimdi size.. ptesi inşallah..
Ayyy bekliyoruz merakla
Bende günlük tartılanlardanım aslında yanlış yapıyoruz ama neyse bende de bugün 300 gr eksi var
O bravo hadi devamı gelir inşallah

Günaydın canım ben 1 ay 3 gün oldu sadece 1.9 kg verdim sen ise 3 günde 3 kilo gitmiş bugün ise 300gr gitti normal mi diye soruyorsun süper kızım yaaa onu göremeyenlerde var(benn)
yaaa kıyamam ben normalde çok hızlı veririm tabi hızlıda alıırm bu diyeti hiç yapmadım ondan normal mi diye bide vucütta ki yağ oranına bağlıymış ya bnmö yağ oranım da baya yüksek ondan dedim yoksa demem öyle

çok sabırsızım bide ben hemen sonuç olsun istiyorum bide çok aç kalıyorum belki ondan vücüt koruyor kendini belkide şimdi 18/6 yapıyorum dün 12:30 yiyeceğim ilk öğünü bol su içiyorum bide form çayı içiyorum 1 tane falan 2 fincanda sade kahve başka bişi yok cumartesi diyetisyene gideceğim yediğimi yaptıgımı hep yazıyorum o doğru bir bilgi veirse sizinlede paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…