- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.901
süper bende yapabilsem keşke ofiste sürekli oturuyorum masa başı akşam eve gidince iş güç bitmiyor hiç bişi yapamadan yatıyorum anca açlık süresi uzatıyorum benBen genelde yürüyüş yapıyorum haftanın 3 veya 4 günü 10 bin adım yapıyorum
Ben çalışmıyorum ev hnımıyım fırsatım oluyorsüper bende yapabilsem keşke ofiste sürekli oturuyorum masa başı akşam eve gidince iş güç bitmiyor hiç bişi yapamadan yatıyorum anca açlık süresi uzatıyorum ben
Açlık süresini uzatırken metabolizmayı yavaşlatmayacak gıdalara odaklan canımsüper bende yapabilsem keşke ofiste sürekli oturuyorum masa başı akşam eve gidince iş güç bitmiyor hiç bişi yapamadan yatıyorum anca açlık süresi uzatıyorum ben
bende aynı durumdayım valla.. masa başı işte daha zor bi süreç oluyor. yemek konusunda sıkıntı yok. çok az şeyle doyuyorum ama spor ve hareket konusunda kısıtlı oluyorum biraz..süper bende yapabilsem keşke ofiste sürekli oturuyorum masa başı akşam eve gidince iş güç bitmiyor hiç bişi yapamadan yatıyorum anca açlık süresi uzatıyorum ben
tşk ederim bugün akşamdan itibaren atıcam
Allah kolaylık versinde geçmez o zaman artık.. tost genel anlamda kurtarıcı oluyor evet ama yumurtayı da alaydın yanına iyi olurdu.. protein anlamında yani..Siz siz olun sakin tatli yemeyin. Yemez olaydim o gofreti:) acliktan olcem hic boyle hissetmezdim. Sabah kalktim yumurtayi hasladim kahvalti yapcam diye sonra sureye bakayim dedim 12 saat anca olmus dolaba kaldirdim geri :) tost yapip cantama attim oglen icin. Midecigimi de kahve ile kandirmaya calistimAma kanmiyor bugun:)
5 çocuk evetBende aynı misliyle geri aldım kiloları.
Galiba hatırladım seni.Yazın yoğun bir şekilde kışlık hazırlıkları yapan sen miydin?Çocuk kaç taneydi sende,benim hatırladığım sensen 4 yada 5 çocuk vardı.
Tamam tesekkur ederim
yaa canımsın teeşkkür ederim ya herkesle tek tek ilgileniyorsun süperisnnnAçlık süresini uzatırken metabolizmayı yavaşlatmayacak gıdalara odaklan canım
Protein sebze ayran yoğurt Kontrollü olarak baklagil vs gibi
Peki kac kilo verdiniz.incelme hissediyormusunuzbenim oğlan 16 aylık şuanda. aslında emzirmeyi bırakmak istiyorum o yüzden de süt konusunda cesaretli davrandım diyebilirim. rezene tüketin. şekersiz olarak. hem yağ yaktırıyor hem süt arttırıyor. ben diyet sürecinde daha çok su içiyorum. ayrıca o öğünlerin yanında yeşillik tüketiyorum. özellikle dereotu süt için çok faydalı. yeşilliği tuzsuz yağsız yiyebilirsiniz. kilo aldırmaz.
programı ben kendime göre çevirdim. siz de öyle yapabilirsiniz. yani ilk kahvaltı saati size uyuyor mu? ona göre 1 saat aşağı yukarı kaydırıp akşam son öğün saatini de düzenleyebilirsiniz.
spor yapamıyorum çünkü benim oğlan çok hareketli zaten tüm gün ayaktayım. o uyuyunca da anca ev işleri ve dinlenme faslım oluyor. h.içi de çalışıyorum 7 de evdeyim. 10 da çocuk uyuyor yine vakit kalmıyor. ama sizin bebeğiniz daha durgunsa vakit kalıyorsa yapın. yada en kötü kanguruyu seviyorsa takın gidip yürüyüş yapın. yerinizde olsam öyle yapardım.
Merhabagünaydın kızlar
her gün 7000 adım atıp yürüyorum ama hiç ibre oynamıyor çok bir şey yemediğimi düşünmeme rağmen :) çok mu yiyorum acaba? aralıklı oruç yapmadım hiç nasıl yapıyorsunuz 18 saat mi?
Afiyet olsun ve helal olsun şeker ve ekmeksiz hayataGünaydın kızlar
Sabah 11 de kahvaltımı yaptım.
Yeşil çay
2 yumurta
1 ince üçgen karpuz
6 yeşil zeytin
5 tane badem
Biraz peynir
Domates salatalik
10 haziranda başladım diyete.20 gündür beslenmem de şeker ve ekmek yok.sabah biraz evi derleyip topladim o da egzersiz sayılır dimi
Maşallah5 çocuk evetkonserveler hep bitti bacım sorma
Menülerin çok çok güzel dikkatimi çekiyor emziren annelere örnek tebrik ediyorum gerçektenbugünkü menüm: ( emzirdiğim için biraz farklı ilerliyorum. kahvaltıyı kısıtlı tutarak az da olsa tüketiyorum. süt üretiyorum)
10:30 hafif kahvaltı
1 su bardağı süt
2 kuru kayısı
yağsız tuzsuz dereotlu domates salatalık
11:30 yeşil çay
13:00 öğle yemeği
ızgara köfte, cacık, salata
1 dilim kepek ekmeği
15:00 yeşil çay
16:00 sade soda
19:00 akşam yemeği
3 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı bulgur
1 bardak kefir
20:00 rezene çayı ( süt üretimi için)
Yetişmeye çalışıyorum canımyaa canımsın teeşkkür ederim ya herkesle tek tek ilgileniyorsun süperisnnn
öğlen tavuk döner salata yiyeceğim inşalah ayranala ekmeksiz
aynen bitmiyorMerhaba
14-16-18-20-24 saat hepsini yapan var şükür topicte
İlk sayfa ilk postu okur musun orada çok detaylı yazdık esasları
Afiyet olsun ve helal olsun şeker ve ekmeksiz hayatadaha da ilerleyecek gerçekten hiç canın çekmeyecek ki bunu ekmek makarna pilav aşığı ben söylüyorum
MaşallahAllah bağışlasın senin iş hiç bitmez
Menülerin çok çok güzel dikkatimi çekiyor emziren annelere örnek tebrik ediyorum gerçekten
Yetişmeye çalışıyorum canımçok sağol
Öğlen de süper menü afiyet olsun
günaydın kızlar
her gün 7000 adım atıp yürüyorum ama hiç ibre oynamıyor çok bir şey yemediğimi düşünmeme rağmen :) çok mu yiyorum acaba? aralıklı oruç yapmadım hiç nasıl yapıyorsunuz 18 saat mi?
afiuat olsun cnmçigköfte servis yedim lavassısz yeşilikle nasıl güzl yedim çokda özlemişim ya vallaha kolari falan bakmadım yumuldum bir büüykde ayran oh miss