Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben genelde yürüyüş yapıyorum haftanın 3 veya 4 günü 10 bin adım yapıyorum
süper bende yapabilsem keşke ofiste sürekli oturuyorum masa başı akşam eve gidince iş güç bitmiyor hiç bişi yapamadan yatıyorum anca açlık süresi uzatıyorum ben

süper bende yapabilsem keşke ofiste sürekli oturuyorum masa başı akşam eve gidince iş güç bitmiyor hiç bişi yapamadan yatıyorum anca açlık süresi uzatıyorum ben
Açlık süresini uzatırken metabolizmayı yavaşlatmayacak gıdalara odaklan canım
Protein sebze ayran yoğurt Kontrollü olarak baklagil vs gibi

Siz siz olun sakin tatli yemeyin. Yemez olaydim o gofreti:) acliktan olcem hic boyle hissetmezdim. Sabah kalktim yumurtayi hasladim kahvalti yapcam diye sonra sureye bakayim dedim 12 saat anca olmus dolaba kaldirdim geri :) tost yapip cantama attim oglen icin. Midecigimi de kahve ile kandirmaya calistim Ama kanmiyor bugun:)

bende aynı durumdayım valla.. masa başı işte daha zor bi süreç oluyor. yemek konusunda sıkıntı yok. çok az şeyle doyuyorum ama spor ve hareket konusunda kısıtlı oluyorum biraz..

Allah kolaylık versinde geçmez o zaman artık.. tost genel anlamda kurtarıcı oluyor evet ama yumurtayı da alaydın yanına iyi olurdu.. protein anlamında yani..

bugünkü menüm: ( emzirdiğim için biraz farklı ilerliyorum. kahvaltıyı kısıtlı tutarak az da olsa tüketiyorum. süt üretiyorum)

10:30 hafif kahvaltı
1 su bardağı süt
2 kuru kayısı
yağsız tuzsuz dereotlu domates salatalık

11:30 yeşil çay

13:00 öğle yemeği
ızgara köfte, cacık, salata
1 dilim kepek ekmeği

15:00 yeşil çay

16:00 sade soda

19:00 akşam yemeği
3 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı bulgur
1 bardak kefir

20:00 rezene çayı ( süt üretimi için)

Açlık süresini uzatırken metabolizmayı yavaşlatmayacak gıdalara odaklan canım
Protein sebze ayran yoğurt Kontrollü olarak baklagil vs gibi
yaa canımsın teeşkkür ederim ya herkesle tek tek ilgileniyorsun süperisnnn
öğlen tavuk döner salata yiyeceğim inşalah ayranala ekmeksiz

Peki kac kilo verdiniz.incelme hissediyormusunuz
Yok ben baslayamiyorum bu if diyetine mutlaka biraksilik cikiyor ya biri geliyor ye ye sen emziriyorsun yada iradem o gun hiç guclu olmuyor ve dolasiyle devamida gelmiyor

Merhaba
14-16-18-20-24 saat hepsini yapan var şükür topicte
İlk sayfa ilk postu okur musun orada çok detaylı yazdık esasları
Afiyet olsun ve helal olsun şeker ve ekmeksiz hayata daha da ilerleyecek gerçekten hiç canın çekmeyecek ki bunu ekmek makarna pilav aşığı ben söylüyorum
5 çocuk evet konserveler hep bitti bacım sorma
Maşallah Allah bağışlasın senin iş hiç bitmez
Menülerin çok çok güzel dikkatimi çekiyor emziren annelere örnek tebrik ediyorum gerçekten
yaa canımsın teeşkkür ederim ya herkesle tek tek ilgileniyorsun süperisnnn
öğlen tavuk döner salata yiyeceğim inşalah ayranala ekmeksiz
Yetişmeye çalışıyorum canım çok sağol
Öğlen de süper menü afiyet olsun

Kızlar gerçekten zararlı şeker ve karbonhidrat kızartma, alkol gibi şeyleri gerçekten vücûd bir süre sonra çok az istiyor ne olur dayanın unutturun vücüda hepsini yaşadım ilk günlerde.
Hepsini de çok severek tüketirdim yalan yok.

Bir süre sonra çok ferahlayacaksınız bir bakmışsınız şişkinlik, sabah uyanamama,mide agrıları, bacak ağrıları inanılmaz azalmış. Bunları tecrübe ettim ben. Ve inanmadım ilk etapta sonra hep bir gün daha bir gün daha dedim ilk 15 günde ne kaybederim ki dedim.
İki ay olacak yaklaşık ben aralıklı oruca başlayalı. Buraya yazdığım Menüleri görüyorsunuz sadece1 sefer bozdum.
Bi çatal alayım 2 kaşıktan birsey olmaz demiyorum bu sefer kuralına göre oynayacağım diyorum size de tavsiye ederim ve bu dönemde bende ev halkına Tatlı, tuzlu, böreği çöreği hamur işisi her şeyi yapıyorum ama yemiyorum.Çünkü nereye kadar gidecek gerçekten çok merak ediyorum...
Lütfen bu bir hayat seçimi ve sağlığa giden yol diyin sonundaki ödüle inandım ben siz de inanın yapacağız beraber

aynen bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…