- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.581
Seni gidi seniiiiiiiiLinç edin beni yarim.paket cips yedim ama tadı çok güzeldi mutluyum
Canım muhteşemsin az kaldı 6 lı rakamları görmeyesenin yaptigini ben de yaptim aksamalkol kismini yani. Cok korktum dun o kadar verdikten sonra bunun yuzunden arti cikacagim bu sabah diye fakaaaatt bilin bakalim ne oldu. 1.si yeme saatleri icerisindeydim, 2.si gun icerisinde aldigim kalori miktari 1.200 un altindaydi (alkol dahil). Bu sabah sonuc -0,600 ile tam 73.0 kg yarin 73 ler soyleyeyim derken 72 lerden bisey soyleyecegim sanirim. Cocuk gibi hoplayip ziplayasim var evin icinde sabah sabah 24 saat ac kalip 800 gr verdim. Dun iki ogun gibi oldu alkol dahil 600 gr gitti. Demek ki uzun acliktan sonra bunye daha hizli mi calisiyor ki bir sure daha acaba bir de dun en son aksam 22:30 da yedim sabahin 6 sinda bu kadar eksik cikmak garip geldi. iki ogun yaparken 200-300 gram veriyordum sadece haftaici.
Hemen gidiyorum mutfağaGünaydın kızlarrrrrrr
Herkese benden limonlu su:)
Ay aynen aynenHey maşallah 40 kişi olmaya ramak kalmış.blondeaddict sen hepimizi izle, takip et, yaz, motive et derken eriyeceksin kolay gelsin bacı ❤
Valla sebebini bilmiyorum ama hala ekside olman süpersenin yaptigini ben de yaptim aksamalkol kismini yani. Cok korktum dun o kadar verdikten sonra bunun yuzunden arti cikacagim bu sabah diye fakaaaatt bilin bakalim ne oldu. 1.si yeme saatleri icerisindeydim, 2.si gun icerisinde aldigim kalori miktari 1.200 un altindaydi (alkol dahil). Bu sabah sonuc -0,600 ile tam 73.0 kg yarin 73 ler soyleyeyim derken 72 lerden bisey soyleyecegim sanirim. Cocuk gibi hoplayip ziplayasim var evin icinde sabah sabah 24 saat ac kalip 800 gr verdim. Dun iki ogun gibi oldu alkol dahil 600 gr gitti. Demek ki uzun acliktan sonra bunye daha hizli mi calisiyor ki bir sure daha acaba bir de dun en son aksam 22:30 da yedim sabahin 6 sinda bu kadar eksik cikmak garip geldi. iki ogun yaparken 200-300 gram veriyordum sadece haftaici.
Bi de görsel getirdim sizlere
Orta kısma dikkat edelim:) şimdi yeme zamanı deyip istediklerimizi yemeyelim:) sağlıklı beslenelim:)
Eki Görüntüle 2655319
Süpersin canım afiyet olsunGünaydın kızlar 19. Saatteyim 20 saat olsun kahvaltımı yapqcam
Canım günaydınGünayydın
blondeaddict 12:30-13:00 ve 18:30 da yenen öğünler aralılı oruca girer değil mi?
Arada başka bişey olmamak şartıyla.
Hiç birşey yapma o açlığın tadını çıkar sonra atıştırmak gelmeyecek içinden inan bana kilo verdikçe elinde gitmez cıss dersinMerhaba
Ben bu yeme biçimine iki hafta oldu başlayalı akşam 18:30 da yiyorum ve yeme işimi bitiriyorum sabah 10:30 da kahvaltı ediyorum akşam 18:30 a kadar olan o 8 saatlik arada açlık hissediyorum ufak ufak birşeyler atıştırıyorum sizce midemi sakinkleltirmek için ne yspmalıyım
senin yaptigini ben de yaptim aksamalkol kismini yani. Cok korktum dun o kadar verdikten sonra bunun yuzunden arti cikacagim bu sabah diye fakaaaatt bilin bakalim ne oldu. 1.si yeme saatleri icerisindeydim, 2.si gun icerisinde aldigim kalori miktari 1.200 un altindaydi (alkol dahil). Bu sabah sonuc -0,600 ile tam 73.0 kg yarin 73 ler soyleyeyim derken 72 lerden bisey soyleyecegim sanirim. Cocuk gibi hoplayip ziplayasim var evin icinde sabah sabah 24 saat ac kalip 800 gr verdim. Dun iki ogun gibi oldu alkol dahil 600 gr gitti. Demek ki uzun acliktan sonra bunye daha hizli mi calisiyor ki bir sure daha acaba bir de dun en son aksam 22:30 da yedim sabahin 6 sinda bu kadar eksik cikmak garip geldi. iki ogun yaparken 200-300 gram veriyordum sadece haftaici.
Günaydın canımGünaydın herkese bol eksili günler olsun inşallah ben saatimi bekliyorumDetoks suyu diye geçenler varta onlarda içebiliyormuşuz oruçdayken
Niye kötü olsun aksine azmini iradeni ve açlık duygunu kontrol altına alıyorsun bünyenin hakimi sensin18/6 yapıyorum böyle karışık yapmak kötümüzün 24 yaptım bugün 18/6 yarın yine 24 düşünüyorum saçmamı bı düzeni mi olmalı
Başarırsın canım saat 12-14 arası aklını yemekten uzak tutacak işler planla ve bol su içGünaydın Kızlar en son dün aksam saat 20.00 de aksam yemeği yedim normalde bugun 12.00 gibi kahvaltı yapmam gerek ama ben kendimle yarısıp saat 14.00 de kadar yememeyi düşünüyorum aclık sürem uzun olsun diye umarım basarabilirim
Ay canım süper yaaGünaydınlarr herkese ee herkes 24 saat yapmış bende eksik kalmıyımhaftasonu hiç bakamadım meğer neler olmuş dün en son 5 te yemiştim bari 5e kadar durayım bende haftada bir böyle uygulamak iyi olur bence regl günleri yaklaştıkça şişlik oluyor ama olsun bugün bende deniyorum bakalım yarın hem tartı günü değil mi