Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Linç edin beni yarim.paket cips yedim ama tadı çok güzeldi mutluyum
Seni gidi seniiiiiiii
Canım muhteşemsin az kaldı 6 lı rakamları görmeye
Günaydın kızlarrrrrrr

Herkese benden limonlu su:)
Hemen gidiyorum mutfağa

Hey maşallah 40 kişi olmaya ramak kalmış. blondeaddict sen hepimizi izle, takip et, yaz, motive et derken eriyeceksin kolay gelsin bacı ❤
Ay aynen aynen
Yok kalabalıklaşalım dert değil ilk şoku atlattıktan sonra hallediyorum evelallah
Böyle erimeye can kurban

Valla sebebini bilmiyorum ama hala ekside olman süper
Ama alkolü çok tekrar etme canım kalori sayısı olarak geçmese de vucüd tamirat yapıyor uzun oruçlarda ona alkol ekleme
Arada olur kutlama tabi
Bugün başlıyoruz dimi yine ben hazırım
Bi de görsel getirdim sizlere

Orta kısma dikkat edelim:) şimdi yeme zamanı deyip istediklerimizi yemeyelim:) sağlıklı beslenelim:)

Eki Görüntüle 2655319

Günaydın kızlar 19. Saatteyim 20 saat olsun kahvaltımı yapqcam
Süpersin canım afiyet olsun

Günayydın

blondeaddict 12:30-13:00 ve 18:30 da yenen öğünler aralılı oruca girer değil mi?
Arada başka bişey olmamak şartıyla.
Canım günaydın
Tabi ki. Ara saatlerde ara öğün yapabilirsin gerekiyor ise sınır yok.Yani yeme penceren saat 11-19 arası ise rahatlıkla 2 ana 1 ara öğün yapabilirsin
İlk sayfa ilk posta bir örnek menü de koyduk o da fikir verebilir canım
sadece şunu unutma ara öğün yaptıkça ya da vucüda sürekli bir şey soktukça vücudumuz insülin salgılıyor ve sindirimle uğraşıyor bu sebeple biz genelde ufak öğün tercih ediyoruz ya da direk 2 öğün
Sonrasında ise kapanış sonrası birsey yemiyoruz.

Günaydın herkese bol eksili günler olsun inşallah ben saatimi bekliyorum Detoks suyu diye geçenler varta onlarda içebiliyormuşuz oruçdayken

18/6 yapıyorum böyle karışık yapmak kötümüzün 24 yaptım bugün 18/6 yarın yine 24 düşünüyorum saçmamı bı düzeni mi olmalı

Eklentiler

• 404F84AD-C224-498B-8929-EB73CC06D8ED.png
    125,2 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba
Ben bu yeme biçimine iki hafta oldu başlayalı akşam 18:30 da yiyorum ve yeme işimi bitiriyorum sabah 10:30 da kahvaltı ediyorum akşam 18:30 a kadar olan o 8 saatlik arada açlık hissediyorum ufak ufak birşeyler atıştırıyorum sizce midemi sakinkleltirmek için ne yspmalıyım

Günaydınlarr herkese ee herkes 24 saat yapmış bende eksik kalmıyım haftasonu hiç bakamadım meğer neler olmuş dün en son 5 te yemiştim bari 5e kadar durayım bende haftada bir böyle uygulamak iyi olur bence regl günleri yaklaştıkça şişlik oluyor ama olsun bugün bende deniyorum bakalım yarın hem tartı günü değil mi

Hiç birşey yapma o açlığın tadını çıkar sonra atıştırmak gelmeyecek içinden inan bana kilo verdikçe elinde gitmez cıss dersin

Çokk sevindim artık darısı başıma ben hergun tartilmiyorum takıntı olmaması ve olumsuz etkilemesi açısından, iki gün önce tartildigimda 2 kilo vermiştim, bakalım pazartesi ne olucak

Günaydın herkese bol eksili günler olsun inşallah ben saatimi bekliyorum Detoks suyu diye geçenler varta onlarda içebiliyormuşuz oruçdayken
Günaydın canım
Oruç saatlerinde içilmez çünkü o içeceklerin içinde de atıyorum meyve sebze vs var
Yeme pencerende içebilirsin
Oruç saatlerinde belirttiğim şeyler dışında içecek tüketimi yapılmaz

18/6 yapıyorum böyle karışık yapmak kötümüzün 24 yaptım bugün 18/6 yarın yine 24 düşünüyorum saçmamı bı düzeni mi olmalı
Niye kötü olsun aksine azmini iradeni ve açlık duygunu kontrol altına alıyorsun bünyenin hakimi sensin
Başarırsın canım saat 12-14 arası aklını yemekten uzak tutacak işler planla ve bol su iç
Ay canım süper yaa
24 ler kulübü çoğalıyor
Tartıya bomba gibi girilecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…