Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

hayırlı aksamlar kızlar
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta
salatalik 6 zeytin
yarım kk peynir 2 dilim ekmek
saat 2 idi

akşam soğan kavrdum 2 kasik zeytin yag ile bol baharatli

bolca salatalik
1 dilim ekmek
hiç yemeyecektim ama soğan ekmeksiz gitmedi

menüler güzel değil biliyorum ama sebzem yoktu bugün pazar alışverişi yaptım daha güzel olacak inşallah

2.5 lt su
1saat tempolu yürüyüş

Uyar bana da :) ama ben sabah erken tartilip ise gidiyorum ya 6-6 olmasi gerek ben oyle yaparim sen 12-12 yaparsin. Yok o da olmaz ben 12:30 da yemege cikiyorum:) 12-12 iyidir:) sabah ise gitmeden kilo bildirimi yaparim.
Anlaştık hafi bakalım gazamız mübarek ola 😂👏🤩

Menüm 11.00 2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Cay
Sonra 10 15 kiraz
2.5 lt su
Açlıktan oluyorum :)
😂😂 kaç saat yapıyorsun canım ?
Merhaba hanımlar, bugün oruç ve diyetinin 6.gunu ve haftasonu olması hasebiyle biraz kaçırdım. Ama kalan günler telafi edeceğim.

12.00. İki haşlanmış yumurta, bir domates-salatalik, peynir, 11 zeytin, 5 dilim hindi füme

13.30. Bir fincan sade nescafe

14.30 bir yeşil elma

17.45. Bir küçük tabak çiğköfte

20.30. Bir dondurma, bir küçük sandvicin yarısı, yarım hotdog, bir de küçük, ince dilim gözlemelerden bir parça+ 2 malt bira.

Bugünlük de böyle olsun
biraz değil bayağı kaçmış 😂 afiyet olsun yarın bol salata yoğurt yürüyüş ve su 👍😉
Beni yanlış etiketlemişin 🙈
Canım rica etsem bir kez daha yazar mısın kusura bakma çok mesaj var geriye dönüp aramayayım 🥰
Oof of varmı cts pazar rejimini tam yapan?
Öğlen 2 dilim çavdar ekmeği
2 yumurta
1 domates
Akşam eşim dediki bak ben 13:00 ü bekledim beraber yiyelim die, hava hğzel sende akşam teras keyfi yapacaksın benimle :KK43:
Kocaaaa bir porsiyon kıvırcık salata yaptım ,
Yarım dİlim karpuz, 1 kaysı,6 frambuaz
Ve şey .... 1 bardak roze şarap
Kalori sayısı 870 .. yani çok deil gibi ama işte hafta içi hiç ekmek yemiyorum , birde içki kalorik die kullanmıyorum ama biraz bozdum
Vaaar hatta bugün ben ve O oslem_ 28 saat tuttuk 😊
Olsun yarın telafi edersin inşallah 🥰
Beni hiç etiketlememissin
Canım kusura bakma bir daha rica etsem bilgilerini kopmuşum biraz galiba 🙈
28 saatlik açlık, haftasonu kosusturmacasi normal 😁 karismis. Ben yalnizim da yapabildim. Annem olsa mumkun degildi ya da anneanneme gitsem. bozarim diye gitmedim bugun🤭 vallahi benden daha basarili blondeaddict blondeaddict . Duzeltir gelir gelmez endiselenmeyin.
Canım 🥰🙏
Valla topic bir çoştu pir coştu bir yandan uzuuuuuun oruç o arada ev halkının yemek ihtiyaçları çamaşır ve temizlik ve yürüyüş 🤪🤪
Bugün sabah zorunluluktan kahvaltı edemedim.
Ama başım ağrıdan çatladı ve midem yandı
Öğleden sonra omlet iki dilim ekmek zeytin peynir ve çay tükettim.
Sonra bir Türk kahvesi
Son haftalarda 4-5 kilo aldım aynı hızla vermek istiyorum
Su içmeyi ihmal etmiyorsun değil mi aralarda ?
sağlıkla ve kolaylıkla güçlenerek ver inşallah 🙏
Merhaba
Kakaoda saglıklı yaglar bulunmakta lıpodem sorunum var ozellıkle tavsıye edılen bır urun oldugu ıcın kullanıyorum aslında dıger saglıklı yagları da bolca tuketmem gerekıyor ama bu dıyette ara verdım az kullanıyorum hepsını daha dogrusu
Gelelım bugune
18/6
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13.00 arası kahvaltı 2 adet haslanmıs yumurta yesıllık 2 dılım ev sucugu bıraz zeytın ve peynır
16.40 da bır kahve daha
18.30 19.00 arası
Kabaklı hındı etı fırında pıstı yogurtlu semızotu
20.00 20.40 arası yuruyus
Menü gayet iyi . Kakao konusunu en iyi sen bilirsin canım bildiğin gibi yap 🥰👍
Hergün şu kadar yorum yazma gibi bi zorunluluk var mı? Bir de şehirdışındayım burada tartı yok evde her hafta tartılamayabilirim : (
Her gün menü yazmanızı rica ediyoruz ama her hafta pazartesi tartı istiyoruz , imkanınız yok ise bildirdiğinizde yazarız 🥰
Linç edin beni yarim.paket cips yedim ama tadı çok güzeldi mutluyum 😂😂

nayır nolamaz ne yaptın sen ? 😩
Evet yine herkese merhaba
16/8 71.7kg
Dünden beri 300 gr gitmiş sevindim epey

sabah sirkeli su
11:00 Kahvaltı
2 dilim ev yapımı ekmek kepekli minik dilim
Peynir domates salatalık zeytin omlet fıstık ezmesi çok az reçel

15:00 soğuk domates püresi ve 2 çorba kaşığı kısır

19:00 smoothie
Süt
Muz
Frambuaz
Çorba kaşığı moringa
Çorba kaşığı acai tozu
Tatlı kaşığı maca tozu
Tatlı kaşığı tahin
Tebrikler 👏
Değişik menü. Soğuk domates püresini merak ettim ?
hayırlı aksamlar kızlar
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta
salatalik 6 zeytin
yarım kk peynir 2 dilim ekmek
saat 2 idi

akşam soğan kavrdum 2 kasik zeytin yag ile bol baharatli

bolca salatalik
1 dilim ekmek
hiç yemeyecektim ama soğan ekmeksiz gitmedi

menüler güzel değil biliyorum ama sebzem yoktu bugün pazar alışverişi yaptım daha güzel olacak inşallah

2.5 lt su
1saat tempolu yürüyüş
Yürüyüş de menü de iyi. Canım evde mutlaka bir bakliyat atıyorum nohut haşlarkrn 2 seferlik yap at yarısını buzlupa üstğne yeşillik
Ton balığı Kurtarıcı olur evde malzeme olmadığında
İyiakşamlar 5.30 da yedim
Kıyma lı patlıcan yemegi 1 tabak
Bol salata
3.litre su
20 bin adım yürüdüm
20.000 adım süper
Menü de güzel 👍👏

Merhaba

bende bunun seramik olanı var
Hem makina var hem french press hangisi koalyıma gelirse onu kullanıyorum gerçek kahve içmeli o diyer markaları lütfen tüketmeyin sağlıklı olan hatta bazen tatillerde makina ve flitre kahve bulamayınca Türk kahvesinine sıcak su döküp demleyip içine süt katarak yoklukta bile o markaları kullanmıyorum
İkea nın çıkardığı bu demlikte epey kullanışlı görünüyor bence mutlaka alın 👏🏻🎀🌟

O diğer marka dediginiz anlamadim ben

Filtre kahve için sormuştum

Makina mi french press mi yoksa demlik gibi bi sey mi diye

Ya da türk kahvesi içiyorum

Başka bi üye ile mi karıştı ki mesajlar

Merhaba, yemek zamanımdan 2 saat once oksuruk tuttu. iki sane minik mentollu seker yedim orucum bozulur mu:KK43:
Merhaba bu konu ile ilgili olarak şöyle düşünmelisiniz esasen birşeyin( sakız veya şeker) içinde şeker yada tatlandırıcı varsa her ikisi de insülin salgılattığı için bozar. Ama bu o kadar ufak bir detay ki göz ardı da edilebilir demiş bu oruc ile ilgili çalışan yabancı doktorlar(Dr Jason Fung) Benim görüşüm şekersiz de olsa oruç fazında sakız, şeker çiğnememek ama zorda kalmışsınız her gün olan bir şey değil çok da dert etmeyin

Son düzenleme:
O diğer marka dediginiz anlamadim ben

Filtre kahve için sormuştum

Makina mi french press mi yoksa demlik gibi bi sey mi diye

Ya da türk kahvesi içiyorum

Başka bi üye ile mi karıştı ki mesajlar
Suda eriyen 3,1 arada satılan kötü markalar

her zaman gerçek kahve kullanmalıyız yani yok olmayan telvesi kalan kahveler

filtre kahvemi sabahları tek kişiysem french press kolayıma geliyor ama haftasonları eşimle olunca makinede demliyorum

ofiste seramik demlik kullanıyordum tek bardak sadece kendim için

Oruç konusunda detaylı bilgilenmek isteyenler için dünyaca ünlü kanadalı nefrolog ( böbrek hastalıkları uzmanı ) inanılmaz kitapları var maalesef Türkçesi yok
İngilizce Var veya diğer yabancı dillerde çevirileri var ilgilenenler için paylaşayım

Eklentiler

• 0799EF50-5D19-46DF-81E1-C6E5BBA88C33.png
    0799EF50-5D19-46DF-81E1-C6E5BBA88C33.png
    393,7 KB · Görüntüleme: 33
  • D8EC2251-59FE-44D2-90DA-0342C1983410.png
    D8EC2251-59FE-44D2-90DA-0342C1983410.png
    353,6 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba hanımlar, bugün oruç ve diyetinin 6.gunu ve haftasonu olması hasebiyle biraz kaçırdım. Ama kalan günler telafi edeceğim.

12.00. İki haşlanmış yumurta, bir domates-salatalik, peynir, 11 zeytin, 5 dilim hindi füme

13.30. Bir fincan sade nescafe

14.30 bir yeşil elma

17.45. Bir küçük tabak çiğköfte

20.30. Bir dondurma, bir küçük sandvicin yarısı, yarım hotdog, bir de küçük, ince dilim gözlemelerden bir parça+ 2 malt bira.

Bugünlük de böyle olsun

senin yaptigini ben de yaptim aksam🤭 alkol kismini yani. Cok korktum dun o kadar verdikten sonra bunun yuzunden arti cikacagim bu sabah diye fakaaaatt bilin bakalim ne oldu. 1.si yeme saatleri icerisindeydim, 2.si gun icerisinde aldigim kalori miktari 1.200 un altindaydi (alkol dahil). Bu sabah sonuc -0,600 ile tam 73.0 kg 🤩🤩🥳🥳 yarin 73 ler soyleyeyim derken 72 lerden bisey soyleyecegim sanirim. Cocuk gibi hoplayip ziplayasim var evin icinde sabah sabah 😁😂😁 24 saat ac kalip 800 gr verdim. Dun iki ogun gibi oldu alkol dahil 600 gr gitti. Demek ki uzun acliktan sonra bunye daha hizli mi calisiyor ki bir sure daha acaba 🤔 bir de dun en son aksam 22:30 da yedim sabahin 6 sinda bu kadar eksik cikmak garip geldi. iki ogun yaparken 200-300 gram veriyordum sadece haftaici.

Suda eriyen 3,1 arada satılan kötü markalar

her zaman gerçek kahve kullanmalıyız yani yok olmayan telvesi kalan kahveler

filtre kahvemi sabahları tek kişiysem french press kolayıma geliyor ama haftasonları eşimle olunca makinede demliyorum

ofiste seramik demlik kullanıyordum tek bardak sadece kendim için

Yok 3 artı 1 den bahsettiğinizi anladım da alaka kuramadım:)

Tamamdır ben cevabımi aldım çok teşekkürler

120 tl ye bi makina vardı eşim onU alalım dedi bakalım artık:)

X