- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.601
Bu canım
Haklısın emeğine sağlık çok enek harcıyorsun sürekli telefondan yazı yazmak bile giz yoruyorEvet sevgili hanımlar bu arada bugün İçin son uyarı
Listeye eklenmek isteyen ilk sayfa ilk posttaki kurallarla bilgilerini yazsın
Listeye eklediğim, eklemeyi unuttuğum varsa yazsın kontrol edin lütfen
❣Çok kalabalık bir grup olduk masallah
Bu sebeple sadece PAZARTESİ kilo bildirimi yapanları güncelleyeceğim ilk sayfa listede , bana da hak verin Yani önümüzdeki günlerde hafta içi kilo bildirimi yaparsanız niye güncellenmedi demeyin pazartesi tekrar hatırlatın ve yazın lütfen
Çok teşekkür ederim cevabınız için. 7 hazirandan beri akşam yemeğinden(18.00) sonra birşey yemiyorum. Sabah da 8-9 gibi kahvaltı ediyorum. 14 saat açlık yapıyormuşum yani. Topiğinizi okuyunca if yapıyormuşum dedim.Merhaba emziriyor iseniz doktorunuza danışın veya çok uzun saatler açlık hedeflemeyin 14/10 ideal olabilir
Merhaba aynı şeyi söyleyeceğim çok uzun açlık ve çok kısıtlı kalori hedeflemeyin ve doktorunuza danışın
MerhabaHiç birşey yapma o açlığın tadını çıkar sonra atıştırmak gelmeyecek içinden inan bana kilo verdikçe elinde gitmez cıss dersin
Teşekkür ederimGünaydın canım
Oruç saatlerinde içilmez çünkü o içeceklerin içinde de atıyorum meyve sebze vs var
Yeme pencerende içebilirsin
Oruç saatlerinde belirttiğim şeyler dışında içecek tüketimi yapılmaz
Oruç takıbi ıphonede diğerlerinde adı nedir bilmiyorum canım ama benzeri de olsa vardır mutlaka saat takibi konusunda çok iyi bide vücutta ne olduğunu söylüyor ben şimdi 18 saati devirdim yağ yakma başladı diyor istediğin saatte durdurabiliyorsun oda güzel
Ben dun 22:30 da kapattim hala aclik yok yarina kadar devam edebilirim sanirim :) sen de basla.Ay aynen aynen
Yok kalabalıklaşalım dert değil ilk şoku atlattıktan sonra hallediyorum evelallah
Böyle erimeye can kurban
Valla sebebini bilmiyorum ama hala ekside olman süper
Ama alkolü çok tekrar etme canım kalori sayısı olarak geçmese de vucüd tamirat yapıyor uzun oruçlarda ona alkol ekleme
Arada olur kutlama tabi
Bugün başlıyoruz dimi yine ben hazırım
Süpersin canım afiyet olsun
Gerçekten kocaman bi aile olduk buraya bakmak okumak yorum yapmak bile kafamda açlık hissini azaltıyor çok mutlu oluyorumEvet sevgili hanımlar bu arada bugün İçin son uyarı
Bu sebeple sadece PAZARTESİ kilo bildirimi yapanları güncelleyeceğim ilk sayfa listede , bana da hak verin Yani önümüzdeki günlerde hafta içi kilo bildirimi yaparsanız niye güncellenmedi demeyin pazartesi tekrar hatırlatın ve yazın lütfen
Şuan hiç yemek aramıyorum cnm böyle kolay gececegını tahmin etmezdim ki buna ragmen ev temizliği yapıyorum yine de hiç aramiyorumNiye kötü olsun aksine azmini iradeni ve açlık duygunu kontrol altına alıyorsun bünyenin hakimi sensin
Başarırsın canım saat 12-14 arası aklını yemekten uzak tutacak işler planla ve bol su iç
Ay canım süper yaa
24 ler kulübü çoğalıyor
Tartıya bomba gibi girilecek
Ben tartilmaktan is yapamiyorumÇokk sevindim artık darısı başımaben hergun tartilmiyorum takıntı olmaması ve olumsuz etkilemesi açısından, iki gün önce tartildigimda 2 kilo vermiştim, bakalım pazartesi ne olucak
Tam ütü yapıyordum gördüm o programı bugün yapamadım ama yarından itibaren bende yaparim gecen gün bir denk gelmişti biraz leslie tarzıStar tv de evde hareket diye bi program var yarım saat onu yaptım dün hiç halim yoktu ama bugün çok iyiyim sonra evi temizledim 18 saat bitti hala aç değilim bakalım kaç saate kadar gidecek
Teşekkürler canım, sağolsunOruç takıbi ıphonede diğerlerinde adı nedir bilmiyorum canım ama benzeri de olsa vardır mutlaka saat takibi konusunda çok iyi bide vücutta ne olduğunu söylüyor ben şimdi 18 saati devirdim yağ yakma başladı diyor istediğin saatte durdurabiliyorsun oda güzel
bu huy bende de var cnm yemekten once, yemekten sonra idrarda önce idrarda sonraBen tartilmaktan is yapamiyorum
O zaman pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz.Evet sevgili hanımlar bu arada bugün İçin son uyarı