- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.541
Ha ha tartı hilesi kısmına sesli güldümPazar sabahtan pazartesi sabaha mi yapsaktarti hilesi sayilir mi alisinca ya da gozumuz aldiginda, bir de cumartesi aksamdan pazartesi sabaha deneriz :)
Yaş ve hedef kilo da yazar mısınSelamlar 157 boy 81 kg ile 18.30 itibariyle bende başlamış bulunmaktayım inşallah başarılı olurum biraz okudum insan motive oluyor bayagi 16/8 ile basladim bakalım
oldugu kadar canım şartların neye uyuyorsa onu yap18:30 gibi yarım yeşil elma bir küçük nektari yedim kapattım bende yarın 11 gibi kahvaltı yaparım mecbur pazar herkes evde tam saat olmaz ama ne yapayım artık pazartesi tartıda birşeyler görürüm 3 gün yapmış oluyorum ama heves ediyorum
Ekliyorum hemen pardon kaçıyor valla2 gündür burdayım beni de eklememişsiniz
Yaş 27
Boy 1.50
Güncel kilo 62
Hedeflenen kilo 53
Uyar bana da :) ama ben sabah erken tartilip ise gidiyorum ya 6-6 olmasi gerek ben oyle yaparim sen 12-12 yaparsin. Yok o da olmaz ben 12:30 da yemege cikiyorum:) 12-12 iyidir:) sabah ise gitmeden kilo bildirimi yaparim.Ha ha tartı hilesi kısmına sesli güldüm
Olabilir de ben yarın 12 civarı açacaktım o zaman pazar 12-pazartesi 12 olur benim için sana nasıl uyar ?
Yaş ve hedef kilo da yazar mısın
oldugu kadar canım şartların neye uyuyorsa onu yap
Ekliyorum hemen pardon kaçıyor valla
Konu çok ilgi görüyor o sebeple Mesajlar arada kaçıyor
Yaş 37 hedef 58Ha ha tartı hilesi kısmına sesli güldüm
Olabilir de ben yarın 12 civarı açacaktım o zaman pazar 12-pazartesi 12 olur benim için sana nasıl uyar ?
Yaş ve hedef kilo da yazar mısın
oldugu kadar canım şartların neye uyuyorsa onu yap
Ekliyorum hemen pardon kaçıyor valla
Konu çok ilgi görüyor o sebeple Mesajlar arada kaçıyor
Beni yanlış etiketlemişinHanımlar var mi başka eklemediğim ilk sayfaya yazın ona göre toptan ekleyeyim
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo
Pazartesi tartı günümüz ve günlük aralıklı oruç menülerini paylaşıyoruz
Beni hiç etiketlememissinHanımlar var mi başka eklemediğim ilk sayfaya yazın ona göre toptan ekleyeyim
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo
Pazartesi tartı günümüz ve günlük aralıklı oruç menülerini paylaşıyoruz
Beni yanlış etiketlemişin
28 saatlik açlık, haftasonu kosusturmacasi normalBeni hiç etiketlememissin
MerhabaOaktree filtre kahve için makinanız mi var yoksa bi aparat ya da french press falan mı
Bizim ofiste makina vardı günlük yapardık simdi evden çalışma ozĺuyorum filtre kahveyi ama makina da almam şimdi
Şöyle aparat varmış ikea o da pahalı ama
Başka bi sitede de 60 a gördüm benzer bi şey Eki Görüntüle 2654988