Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Evet şimdi açıyorum 28 saat bitirdik deneyim olarak rahattım bol su içtim. maden suyu ve kahve içtim 1 er adet. Akşam çay içme gafletinde bulundum mahvetti midemi
Menüyü yazacağım sonra

Eklentiler

• A653D775-EAF1-49F6-9F0F-AEBE32694155.png
    235,3 KB · Görüntüleme: 25
27/6 menü 28 saat açlık sonrası
Saat 17.45 : 1 kase mercimek çorba , haşlanmış tavuklu salata
1 nektarin, 3 tane kiraz
7 kilometre Yürüyüş yaptım
Açlık süresinde Bol su içtim sadece 1 maden suyu 1 Kahve içtim

Ve dükkanı kapattım yarın 18/6 yapacağım

Taşlanmayacaksam kendimden bahsedeyim, boyum 1.58 kilom 52 ama ben 49 olmak istiyorum kendime öyle yakıştırıyorum. Üç kiloyu vermek böylesi azken çok zor tabi yaşım da 34. Aranıza katılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var , dün akşam mesela fırında kabak yaptım sarımsak soslu ve kendi yağında baget. Ama çok yedim durduramadım kendimi beş altı baget kocaman bi tabak kabak filan Porsiyon kontrolü yapamıyorum sağlıklı da olsa çok olmalı, öneriniz var mı??

Bu akşam 18.00 de balık yarım tabak nohut ve salata yedim , iyi bitirdim günü bana göre yarına kadar bu yemekle kalmalıyım, yardım edin pilizzz

Niye taşlanasın? Herkesin kilosu derdi ayrı hedefi de
Daha önce aralıklı oruç yaptın mi bilmiyorum ilk sayfada çok detay Bilgi var okursan bir fikir edinirsin burada menü paylaşıyoruz ve her pazartesi tartı günümüz bekleriz

Kilom 71
Hedef kilo
67 (bi türlü olamadım)
Boyum 1.68
Yaş 26

67 bna çok yakışıyor ama bi türlü gitmiyor halbuki zamanında 65 bile oldum olmuyor bi türlü 67 kafayı yemiom sinirden cikolata cips yıyorum

Okudum hakimim konuya iki gündür stalkluyorum hepiciğinizi

Bu pazartesi bende kilomu yazıcam

Daha önce hiç diyet yapmadım ama hep dikkat ederim aslında if diyeti cazip geliyor çünkü genelde uzun açlıkla beslenirim akşam yemeğinden sonra kesinlikle bişe yemem mesela gibi gibi. Uyum sağlarım hepinize inş Alıntılayın beğenin görün beni, farkedin beni yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…