- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.521
Hosgeldin abla. Bence basarıp tas gibi olacaksın:) (motivasyon icerir)Daha önce hiç diyet yapmadım ama hep dikkat ederim aslında if diyeti cazip geliyor çünkü genelde uzun açlıkla beslenirim akşam yemeğinden sonra kesinlikle bişe yemem mesela gibi gibi. Uyum sağlarım hepinize inşAlıntılayın beğenin görün beni, farkedin beni yahu
Geçtim canım evdeyim pazartesi tam 2 hafta oluyor inşallah 6 lı rakamları görürümBen sabah tatirtildim düşme yok gibi ama incelme var bence sen daha eve geçmedin mi asıl seni merak ediyoruz 2 hafta oldu
Hosgeldin abla. Bence basarıp tas gibi olacaksın:) (motivasyon icerir)
Ben de 4 kilo vermeye calısıyorum az kilo vermek cok daha zor.
EkleyeceğimKilom 71
Hedef kilo
67 (bi türlü olamadım)
Boyum 1.68
Yaş 26
67 bna çok yakışıyor ama bi türlü gitmiyor halbuki zamanında 65 bile oldum olmuyor bi türlü 67 kafayı yemiom sinirden cikolata cips yıyorum
kesimlikle yapalım iyi geldi yarın sabah da kilo gitseBen tesekkur ederim. Evet haftada bir ya da iki haftada bir yapalim bunu.
Bekleriz yaz bilgileriniDaha önce hiç diyet yapmadım ama hep dikkat ederim aslında if diyeti cazip geliyor çünkü genelde uzun açlıkla beslenirim akşam yemeğinden sonra kesinlikle bişe yemem mesela gibi gibi. Uyum sağlarım hepinize inşAlıntılayın beğenin görün beni, farkedin beni yahu
54 kiloyum 50 olmaya calısıyorumSağolasın kuzucum , azdan az gidiyor biraz ama yapacak bişe yok tutacağız boğazlarımızı
Sen kaç kilosun ki?
Ekle
kesimlikle yapalım iyi geldi yarın sabah da kilo gitse(şımardım)
Bekleriz yaz bilgilerini
54 kiloyum 50 olmaya calısıyorum
Ekle yazdın anladim cnm ekleyeceginiEkleyeceğim
Bekleriz yaz bilgilerini
Tesekkurler evet 170 lutfen:)Tabiki ekliyorumboyu 1.70 yazayım
Yarında aigi biraz uzatacagim sen 68 ol bende 70 ne güzel olur dimiGeçtim canım evdeyim pazartesi tam 2 hafta oluyor inşallah 6 lı rakamları görürüm
Pazar sabahtan pazartesi sabaha mi yapsakkesimlikle yapalım iyi geldi yarın sabah da kilo gitse(şımardım)
Ayyyyy dilin dua olur inşallahhhhhYarında aigi biraz uzatacagim sen 68 ol bende 70 ne güzel olur dimi
Kız bayılırsınız cumartesiden pazartesiye nasıl olacakPazar sabahtan pazartesi sabaha mi yapsaktarti hilesi sayilir mi alisinca ya da gozumuz aldiginda, bir de cumartesi aksamdan pazartesi sabaha deneriz :)
36 saat nolcak ki:)Kız bayılırsınız cumartesiden pazartesiye nasıl olacak
2 gündür burdayım beni de eklememişsinizEkleyeceğim
Bekleriz yaz bilgilerini
Bu dönemde kullansam olur mu acabaForx tea diye bi çay varmış kullanan oldu mu acaba