Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selam bana bildirim gelmish zayifliyalimmi diye)))men doguma girerken 70 kiloydum oglumu dogurdum 64 oldum zaman kectikce kilo alfigimi fark ettim 66kq bide yashim az 23 yashindaydim boyumda 1.55di sporla ve 8den sonra hicbishey yemeyip ekmeyi tamamen kesmeyimle 1aya falan 52 oldum sonradanda kendime dikkat ederek 46 oldum cok sabirli bi ish zayiflamak sakin pes etmeyin etdiyim sporu istiyen olsa atarim size farki her hafta kendi gozlerinizle gorursunuz

blondeaddict bu kadar acligin ustune ne yicez ya cok sacma ama canim kozlenmis patlican istiyo ne alakaysa :) ama once bi corba sart galiba mideyi birden yormamak icin
Ya aynı şeyi düşündüm
evde mercimek çorbam var onu yerim birde tavuk salata sonrasına diye düşündüm belki yiyemem bile bir anda

Başlangıç kilo:56
Güncel kilo:54.8
Hedef kilo:50
Boy:156
Sabah Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği: bir kase yoğurt içine kuru meyveler bir çay kaşığı tahin pekmez
Ekleyeceğim canım hoşgeldin
Selam canım tebrik ederim

Zirt pirt tartilmaktan zayiflayanlara bakmaktan oyuncaklari bitiremedim bitirip pazartesi kargolamam lazim bir suru yarim oyuncak var elimde. gideyim biraz yuruyeyim de tamamlamaya baslayayim sunlari.
Konuyla alakali degil ama olmus mu sizce su emzik zincirleri? Cocuklari olanlardan yorum isterim Arkadaslarimin bebekleri oldu onlara hediye olarak yapiyorum :)

Eki Görüntüle 2655097
Ayyy cok güzel olmuş eline sağlık bende 1 haftadır bu arugami bebek kere merak sardım biraz biraz yapmaya çalışıyorum siz satıyormusunuz

Ayyy cok güzel olmuş eline sağlık bende 1 haftadır bu arugami bebek kere merak sardım biraz biraz yapmaya çalışıyorum siz satıyormusunuz
Isteyen olursa evet. Ama satmak icin ozel bir caba harcamiyorum :) bunlari bebek hediyesi olarak hazirliyorum arkadaslarima. Cok eglenceli oyuncak ormek. Oyuncak da oruyorum ben. 5-6 yildir yapiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…