- 7 Ocak 2018
- 27.373
- 79.557
- 35
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.501
Ayyyyy çok iyi pazartesiyi merakla bekliyorumTamamladım tatlım ve çok rahattı arkadaşım. Gördü çok zayıflamışsın kaç kilo verdim diyor inan kilo olarak çok gitmedi ama vücut bi inceldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy çok iyi pazartesiyi merakla bekliyorumTamamladım tatlım ve çok rahattı arkadaşım. Gördü çok zayıflamışsın kaç kilo verdim diyor inan kilo olarak çok gitmedi ama vücut bi inceldi
Ben sabah tatirtildim düşme yok gibi ama incelme var bence sen daha eve geçmedin mi asıl seni merak ediyoruz 2 hafta olduAyyyyy çok iyi pazartesiyi merakla bekliyorum
Ay canım kusura bakma atlamışımdır tekrar bir atar mısınListe de ben yokum blondeaddict
Ay canım kusura bakma atlamışımdır tekrar bir atar mısın
Yaş boy başlangıç kilo güncel kilo hedef kilo
Tabiki ekliyorum boyu 1.70 yazayımBeni de ekler misiniz?
70 kg (baslangic kilom)
55 kg Hedef
170 boy (168`dir o aslinda:)
39 yas
Hoşgeldin ilk sayfa İlk post okur musun tüm bilgiler orada uyarsa beklerizSlm millet bende geldim sizinle ben 71 kiloda kaldım ya bi türlü aşağı inşamda geri 71 oluyorum takılı kaldım yardıma ihtiyacım var
Niye taşlanasın? Herkesin kilosu derdi ayrı hedefi deTaşlanmayacaksam kendimden bahsedeyim, boyum 1.58 kilom 52 ama ben 49 olmak istiyorum kendime öyle yakıştırıyorum. Üç kiloyu vermek böylesi azken çok zor tabi yaşım da 34. Aranıza katılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var , dün akşam mesela fırında kabak yaptım sarımsak soslu ve kendi yağında baget. Ama çok yedim durduramadım kendimi beş altı baget kocaman bi tabak kabak filan Porsiyon kontrolü yapamıyorum sağlıklı da olsa çok olmalı, öneriniz var mı??
Bu akşam 18.00 de balık yarım tabak nohut ve salata yedim , iyi bitirdim bana göre yarına kadar bu yemekle kalmalıyım, yardım edin pilizzz
Niye taşlanasın? Herkesin kilosu derdi ayrı hedefi de
Daha önce aralıklı oruç yaptın mi bilmiyorum ilk sayfada çok detay Bilgi var okursan bir fikir edinirsin burada menü paylaşıyoruz ve her pazartesi tartı günümüz bekleriz
Niye taşlanasın? Herkesin kilosu derdi ayrı hedefi de
Daha önce aralıklı oruç yaptın mi bilmiyorum ilk sayfada çok detay Bilgi var okursan bir fikir edinirsin burada menü paylaşıyoruz ve her pazartesi tartı günümüz bekleriz