Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ayyyy ❤❤❤❤ Süper o halde ben de bekletmeyeyim vereyim güzel haberi persembe tartılmıştım 84 dü bugün sabah 83
şu an açlığın 22. Saati içindeyim
Süperrrrr darısııı bize bende 24 saatin 21 deyim şuan ama tartılmadım yarın 16/8 yapacağım pazartesiye inşallah güzel bir rakam görürüm

Selam. Ben de Bugün başladım burda birbirimizi motive edelim
Sabah uyanıp iki tane haşlanmış yumurta yedim. Birazdan bir kase yoğurda biraz tahin pekmez karıştırıp yicem. Sonra da Türk kahvesi/lokum. Akşam yemeğimi düşünmedim henüz. Boyum 156,kilom 56. Hedefim 50 olmak. 2 ay sonra nişanım var.
20 gündür ekmek falan yemiyorum. Ona rağmen 600 gram falan verdim ki çok az. O yüzden buna başlamaya karar verdim. 16/8 i seçtim. 12.00-20.00 arası olcak bakalım.

Ay boylarımız çok benzer tabii ben 59.9 u falan görmeyi bekledim corona zamanı yedim de yedim

Neyse şimdi 53.3 çıktım sabah 3.3 kaldı. Eşime kalsa 48 49 ideal kilom ama bakalım bi 50.olalım da :)

Kızlar sizleri gördükçe çok heyecanlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

Pazartesiyi iple çekiyorum
Ay canım bende ya çok sağol hep beraber güçlü başlayalım
günaydin herkese bugun 2. günüm bozmadan devam. 16 saat acliktan sonra 11 de kahvalti yaptım. aksam 6 7 arasi yemekle kapatırım.. ptesi bakalim bi degisiklik olucak mi 79 la başlamıştım
İnşallah iyi sonuçlar Gelir
İlk sayfa ilk postu oku canım aralıklı oruç modeli uyarsa bekleriz

Süperrrrr darısııı bize bende 24 saatin 21 deyim şuan ama tartılmadım yarın 16/8 yapacağım pazartesiye inşallah güzel bir rakam görürüm
O bravo sana merakla bekliyorum

Başarılar canım inşallah

Ay boylarımız çok benzer tabii ben 59.9 u falan görmeyi bekledim corona zamanı yedim de yedim

Neyse şimdi 53.3 çıktım sabah 3.3 kaldı. Eşime kalsa 48 49 ideal kilom ama bakalım bi 50.olalım da :)
Ben hemsireyim corona döneminde evime gidemedim. Yurt otel arası konakladık sürekli abur cuburla doymaya çalıştım hep bu yüzden kilo aldım. Nişan işi de çıkınca amacım fotoğraflar da fit olmak aralıklı oruç ile mi verdin? Ne kadar sürede verdin veremezsem diye korkuyorum

blondeaddict zaten su an otofajideyiz aksama kadar devam edelim en azindan yarin oglene kadar olmasa da :) ben oyle yapayim diye dusunuyorum en azindan muhtesem hissediyorum su an :)
Tamamdır süper bende çok iyi hissediyorum
Bu arada dijital tartı geldi bugün ve bozuk çıktı ben emektar ile devam bir süre daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…