- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.441
Süperrrrr darısııı bize bende 24 saatin 21 deyim şuan ama tartılmadım yarın 16/8 yapacağım pazartesiye inşallah güzel bir rakam görürümAyyyy ❤❤❤❤ Süper o halde ben de bekletmeyeyim vereyim güzel haberipersembe tartılmıştım 84 dü bugün sabah 83
şu an açlığın 22. Saati içindeyim
Huhuhuhhuuuuu 20.00 adım mııı
Saygıyla önünde eğilir yarışmada n çekilirim
Canım benim de doldu ama açmadımblondeaddict nerelerdesin. Durumlar nasil? :) benim 24 saatim doldu ama ac hissetmiyorum ve acaip enerjigim
Selam. Ben de Bugün başladım burda birbirimizi motive edelim
Sabah uyanıp iki tane haşlanmış yumurta yedim. Birazdan bir kase yoğurda biraz tahin pekmez karıştırıp yicem. Sonra da Türk kahvesi/lokum. Akşam yemeğimi düşünmedim henüz. Boyum 156,kilom 56. Hedefim 50 olmak. 2 ay sonra nişanım var.
20 gündür ekmek falan yemiyorum. Ona rağmen 600 gram falan verdim ki çok az. O yüzden buna başlamaya karar verdim. 16/8 i seçtim. 12.00-20.00 arası olcak bakalım.
Hadi yapalimCanım benim de doldu ama açmadım
Soktun aklıma otofajiyi
Ne yapsak
Heyecanla bekliyorumOlmazz bırakmam seniiipazartesi tartılıyoruz
Canım benim de doldu ama açmadım
Soktun aklıma otofajiyi
Ne yapsak
Maşallah kızlar sizeeeeeeeeHadi yapalimben de yemedim hala.
Sen de katil :)Maşallah kızlar sizeeeeeeee
Ay canım bende yaKızlar sizleri gördükçe çok heyecanlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
Pazartesiyi iple çekiyorum
İnşallah iyi sonuçlar Gelir
günaydin herkese bugun 2. günüm bozmadan devam. 16 saat acliktan sonra 11 de kahvalti yaptım. aksam 6 7 arasi yemekle kapatırım.. ptesi bakalim bi degisiklik olucak mi 79 la başlamıştım
İlk sayfa ilk postu oku canım aralıklı oruç modeli uyarsa beklerizMerhaba uzun süredir kilo vermeyi planlıyordum aklıma koydum 18 gündür beslenmeme dikkat ediyorum ekmeği tamamen kestim makarna pilav kızartma vs yemiyorum 1,65 boy 83,5 kg idim şuan 78 kg ye düştüm 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum
Sabah ve yatmadan önce zencefil elma sirkesi limon su içiyorum akşamları da yoğurtla keten tohumu tüketiyorum 60 a kadar düşmeyi hedefliyorum günlük 10k adım yürümeye çalışıyorum , 1.5 lt su içiyorum ama henüz 3 lt içemiyorum bu konuda ne yapabilirim
O bravo sana merakla bekliyorumSüperrrrr darısııı bize bende 24 saatin 21 deyim şuan ama tartılmadım yarın 16/8 yapacağım pazartesiye inşallah güzel bir rakam görürüm
Başarılar canım inşallahSelam. Ben de Bugün başladım burda birbirimizi motive edelim
Sabah uyanıp iki tane haşlanmış yumurta yedim. Birazdan bir kase yoğurda biraz tahin pekmez karıştırıp yicem. Sonra da Türk kahvesi/lokum. Akşam yemeğimi düşünmedim henüz. Boyum 156,kilom 56. Hedefim 50 olmak. 2 ay sonra nişanım var.
20 gündür ekmek falan yemiyorum. Ona rağmen 600 gram falan verdim ki çok az. O yüzden buna başlamaya karar verdim. 16/8 i seçtim. 12.00-20.00 arası olcak bakalım.
Siz harikasınız yaHadi yapalimben de yemedim hala.
Hadi valla yapalım kaç saat yapacağız ?Hadi yapalimben de yemedim hala.
Zorlama o zamanAyyy benim başım dönüyor yaaaa
Gittigi yere kadar gidelim iste :)Hadi valla yapalım kaç saat yapacağız ?
Ben hemsireyim corona döneminde evime gidemedim. Yurt otel arası konakladık sürekli abur cuburla doymaya çalıştım hep bu yüzden kilo aldım. Nişan işi de çıkınca amacım fotoğraflar da fit olmakAy boylarımız çok benzer tabii ben 59.9 u falan görmeyi bekledim corona zamanı yedim de yedim
Neyse şimdi 53.3 çıktım sabah 3.3 kaldı. Eşime kalsa 48 49 ideal kilom ama bakalım bi 50.olalım da :)
Tamamdır süper bende çok iyi hissediyorumblondeaddict zaten su an otofajideyiz aksama kadar devam edelim en azindan yarin oglene kadar olmasa da :) ben oyle yapayim diye dusunuyorum en azindan muhtesem hissediyorum su an :)
Ay canım bende yaçok sağol hep beraber güçlü başlayalım
İnşallah iyi sonuçlar Gelir
İlk sayfa ilk postu oku canım aralıklı oruç modeli uyarsa bekleriz
O bravo sana merakla bekliyorum
Başarılar canım inşallah