Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben hemsireyim corona döneminde evime gidemedim. Yurt otel arası konakladık sürekli abur cuburla doymaya çalıştım hep bu yüzden kilo aldım. Nişan işi de çıkınca amacım fotoğraflar da fit olmak 🤣🤣🤣🤣 aralıklı oruç ile mi verdin? Ne kadar sürede verdin🥺 veremezsem diye korkuyorum 🥺🥺🥺

Ah bu korona hepimizi mahvetti

Biz de eve kapanınca yedik de yedik sağolsun eşim de akşam hep dolu geldi eli ama onlar ertesi güne kalmadı

Yok ben if yeni başlayacağım

Kendi m uğraştım 58.2 57.9 58.1 57.9 arasında gidip gelince online diyetisyen ile devam ettim..onunla son 10 günüm if istedim ona uygun diyet verdi

Bi de bu grupla karşılaşınca ballı ekmek kadayifi oldu ahahaha olsa da yesek şaka şaka:)

Ah bu korona hepimizi mahvetti

Biz de eve kapanınca yedik de yedik sağolsun eşim de akşam hep dolu geldi eli ama onlar ertesi güne kalmadı

Yok ben if yeni başlayacağım

Kendi m uğraştım 58.2 57.9 58.1 57.9 arasında gidip gelince online diyetisyen ile devam ettim..onunla son 10 günüm if istedim ona uygun diyet verdi

Bi de bu grupla karşılaşınca ballı ekmek kadayifi oldu ahahaha olsa da yesek şaka şaka:)
Ben de bir ay önce kendim başladım ekmeği falan kestim bir aydır yemiyorum. Tam bir ay olmasa da 3 hafta işte. Tartıldım 55 küsur. Sadece 600 700 gram falan verebilmiştim ki cok az yiyor olmama rağmen. baktım böyle gitmez bu gemi 🤣 insallah verir ince ince dolanırız ya 🥺🥺🥺

Ben hemsireyim corona döneminde evime gidemedim. Yurt otel arası konakladık sürekli abur cuburla doymaya çalıştım hep bu yüzden kilo aldım. Nişan işi de çıkınca amacım fotoğraflar da fit olmak 🤣🤣🤣🤣 aralıklı oruç ile mi verdin? Ne kadar sürede verdin🥺 veremezsem diye korkuyorum 🥺🥺🥺
Canım öncelikle bu korona sürecinde sana ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür hakkınız ödenmez 💐
Verirsin canım veremeyecek bir şey yok inan sadece

Ben de bir ay önce kendim başladım ekmeği falan kestim bir aydır yemiyorum. Tam bir ay olmasa da 3 hafta işte. Tartıldım 55 küsur. Sadece 600 700 gram falan verebilmiştim ki cok az yiyor olmama rağmen. baktım böyle gitmez bu gemi 🤣 insallah verir ince ince dolanırız ya 🥺🥺🥺
Ay valla inşallah bi de herkes diyor ya ay ne güzel sizin az kilonuz diye valla bizim daha zor gidiyor

80 lerdeki arkadaşım haftada 2 3 kilo veriyor ben 500 falan ahahhah

Ama olsun bırakmak yok pes etmek yok valla ben aynadaki beni sevmiyorum ama sevcem inşallah :)

Canım öncelikle bu korona sürecinde sana ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür hakkınız ödenmez 💐
Verirsin canım veremeyecek bir şey yok inan sadece
Cok sag olun❤️❤️❤️
İnsallah veririm moralim bozuldu veremiyorum diye veremezsem diyetisyene gideceğim. Burda öğünlerimizi mi paylaşıyoruz aktif olarak?

Cok sag olun❤❤❤
İnsallah veririm moralim bozuldu veremiyorum diye veremezsem diyetisyene gideceğim. Burda öğünlerimizi mi paylaşıyoruz aktif olarak?

Aynen günlük öğün paylaşmak şart bence de iyi oluyor öyle yorum falan da gelince daha da iyi oluyor hatta

Spor yaptıklarımızı falan da yazsak da güzel olur :)

Ay valla inşallah bi de herkes diyor ya ay ne güzel sizin az kilonuz diye valla bizim daha zor gidiyor

80 lerdeki arkadaşım haftada 2 3 kilo veriyor ben 500 falan ahahhah

Ama olsun bırakmak yok pes etmek yok valla ben aynadaki beni sevmiyorum ama sevcem inşallah :)
aynen kesinlikle verecek kilo az olunca süreç sakız gibi uzuyor. Geçen yaz yine 54ten 51e düşmüştüm ama tam 3 ayda. Gerçi ben cok su da içemiyorum. Su içince hemen işiyorum işteyken sürekli tuvalete gitmek cok zor oluyor o yüzden içmiyorum günde anca 1 2 su bardağı su içerim.
aynen aynaya bakınca aşk yaşayacağız insallah😍😍

Cok sag olun❤❤❤
Canım menüleri paylaşıyoruz pazartesi tartı günü
İlk sayfada olan bilgileri paylaşırsan listeye eklerim

Konuyla alakali degil ama olmus mu sizce su emzik zincirleri? Cocuklari olanlardan yorum isterim 🤭 Arkadaslarimin bebekleri oldu onlara hediye olarak yapiyorum :)

96176123-6102-4847-A98F-6619F32A6484.jpeg

Canım menüleri paylaşıyoruz pazartesi tartı günü
İlk sayfada olan bilgileri paylaşırsan listeye eklerim
Başlangıç kilo:56
Güncel kilo:54.8
Hedef kilo:50
Boy:156
Sabah Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği: bir kase yoğurt içine kuru meyveler bir çay kaşığı tahin pekmez

Başlangıç kilo:56
Güncel kilo:54.8
Hedef kilo:50