Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selam kızlar,
3 haftadır if +low carb yapiyorum.62.3 kilo ile başladım.suan 58.5 im.16 / 8 uyguluyorum if i.ben çok memnunum.benim hayat şartlarıma da cok uydu böyle.yanliz spor yapamıyorum.en büyük sorun bu benim için.2 yaşında kizim var.onu bırakıp bi salona faln gidemiyorum.evdede devamlılığını sağlayamadım.bakalim artık.hedefim 55 kilo.ama if ve low carb i istediğim kiloya insemde sürdürmeyi düşünüyorum.cunku kendimi çok iyi ve sağlıklı hissediyorum.sizlerede kolay gelsin.

Arkadaşlar merhaba. Hepinize diyetlerinizde kolaylıklar diliyorum. 3 haftaya yakındır ben de diyet yapıyorum. Fazla değil, 5 kilo vermek istiyorum. O yüzden öyle zorlu bir diyet değil, hayatımdan şekerli ve unlu gıdaları çıkararak, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
İlk iki hafta 2,5 kg verdim çok iyiydi. Bu hafta bir kabızlık başladı. Kendimi balon gibi hissediyorum, tuvalete çıkamıyorum. Dolayısıyla tartıda düşme olmuyor. Bu da motivasyonumu ciddi şekilde bozdu. Bu kadar dikkat ediyorum kilo veremiyorum yesem daha iyi diye şeytan dürtüp duruyor
Form çaylar bir işe yaramadı, dün aktardan farklı bir çay aldım. Bakalım etkisi olur mu :/
Bir haftamı boşa geçmiş hissediyorum ve üzülüyorum.
sizin bir öneriniz var mı?

Dogal seyler ariyorsan kayisi, sinameki cayi, yesil cay deneyebilirsin. Aci cehre mi ne bisey vardi bir de. Ondan da memnun kalanlar var cevremde, bende ise yaramamisti orasi ayri :) Benim normalde de boyle bir sorunum var zaten. Cok rahatsiz oldugumda ilac kullaniyorum.

Teşekkür ederim.
Dün aldığım çayın içinde sinameki de var. Yeşil çay da ara ara içiyorum. Kayısı, incir vs hiç etki etmiyor bana.
İlk sezeryandan sonra dengem bozuldu, ikinciyle artık mahvoldu . Sık sık bu sorunu yaşıyorum ama diyet iyice perişan etti.

3 kayısı
3 kuru erik
1 incir

Suda kaynatıp ez marmelat gibi olsun. içine 1 kasik zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu ko y ye

Sabah ac karnına

Üstüne de boool su

arkadaşlar selam herkese :) ben de ifle 6 ayda 24 kilo verdim. 16/8 yapiyorum. aslından hedefime ulaştım ama hala devam ediyorum çünkü bunu yaşam sekli haline getirdim. 2.5 aydir bu şekilde devam ederek korumaya gectim. çünkü vucudum artik verecek kilo kalmadi diyor bence. aslında 20/4 yaptim istemeden is yoğunluğundan kilo vermeye de basladim ama onu yapmak istemedim bi yerden sonra sagliksiz bi görüntü olucakti.
yaşım 27
boyum 1.63
guncel kilom 56
son olarak nolur lütfen devam edin sonucu mukemmel olacak :) isteyen arkadaşlara özelden before after atabilirim motivasyon icin :)

Mrb cnm ben öncesi sonrası istiyorum cnm

Bende de olmuştu çaylar geçici düzeltiyordu sabah aç karnına 3 bardak ılık su içebildigin ılıklık da olsun öncesinde 1 kaşık zeytin yagı üzerine 3 bardak ılık su

Ayyyy bende istiyorum foto

Tebrikler

Ayyyy ❤❤❤❤ Süper o halde ben de bekletmeyeyim vereyim güzel haberi persembe tartılmıştım 84 dü bugün sabah 83
şu an açlığın 22. Saati içindeyim
Super super super hic bolmeden devam mi etsem diyorum. Senden ogrenip indirdigim uygulamada 24 saat sonrasinda otofajiden bahsediyor. Onu da deneyimlemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…