Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10 da
1 pogaça
Akşam. 30
5 kaşık taze fasulye
Bol salata
2 çatal un helvası
3 litre su
11 bin adım yürüyüş yapıldı
Yürüyüş süper canım menüden poğaça ve un helvasını yavaş yavaş çıkartalım ne olur 1 poğaça yerine 1 dilim ekmek, zeytinli peynirli yumurtalı çok doyurucu harika bir kahvaltı edebilirsin zamanla
Birde menüye yoğurt ayran ekle
Merakla bekliyorum sonuçları zamanla yansır tartıya, bence kas alıyorsunuzdur 2 saat yüzme süper
Ay çok sevindim
Günaydın kızlar
Açlığa devam 22 saat oldu şimdi sade bi mesafe içiyorum 11 de kahvaltı yapacağım
Ben de 22 saat içindeyim haydi başarılar
Tebrik ederim güzel ilerliyorsunuz
Spor olarak komplike şeyler düşünmeyin evde 10 ar dakikadan hafif ağırlık çalışmaları ile başlayın vakit oldukça zamanla
24 kilo
ay çok güzel mesaj ve güzel sonuç bayıldım çok tebrikler

Super super super hic bolmeden devam mi etsem diyorum. Senden ogrenip indirdigim uygulamada 24 saat sonrasinda otofajiden bahsediyor. Onu da deneyimlemek istiyorum.
Gücün varsa olabilir canım bende de ne halsizlik ne birsey var üstelik çok tempolu yürüyüşümü de yaptım 7 kilometre

Android telefonlar da biuygulama var oruç takibi diye onu tavsiye ederim oruç saatinizi ve Vücudunuzakı değişimlerı hesaplıyor
Evet AppStore da da var kullanıyoruz canım aynı uygulama mo bilmiyorum ama benimki şu

Eklentiler

• 60CD2F31-D862-48B1-83C3-14B5A35207AF.png
    382,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bende 3 gündür arkadaşlarımla ıf yöntemini uyguluyorum..önerebileceğiniz bi şeyler var mı

Valla yeMe zamanı istediğimi yerim zaten oruç tutacağım deme

Kahvaltın güzel doyurucu olsun
Ara ogunun besleyici olsun
Akşam da güzel olsun kapanış yap

Bol su yeşil çay eksik etme

Youtube da bir sürü video var

Leslie olur
Chloe ting olur
Jillian olur

Olur da olur açık havada yürüyüş de olur mis gibi

10 bin adım olsun

5-6 yıldır aralıksız biçimde If yapan biri olarak hepinizi canı gönülden destekliyorum
Ara ara gelip motive edeyim sizi
Yemeği kaçırdığınız günlerde dahi gece yatmadan 3-5 saat önce yemek yemeyi kesmiş olun kızlar inanın abartılı yediğiniz zaman bile kilonuza + olarak etki etmiyor.

Once guzel haberi ver hadiii ben 73.6 ciktim bugun. Dun 74.4 tum ve hala muhtesem hissediyorum kendimi. Hic aclik halsizlik yok. Pazartesiye beklerken bugunden geldi
Ayyyy ❤❤❤❤ Süper o halde ben de bekletmeyeyim vereyim güzel haberi persembe tartılmıştım 84 dü bugün sabah 83
şu an açlığın 22. Saati içindeyim
Kızlar sizleri gördükçe çok heyecanlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

Pazartesiyi iple çekiyorum

Nasıl yapıyorsun canım neler yapoyorsun kaç kilosun

Merhaba uzun süredir kilo vermeyi planlıyordum aklıma koydum 18 gündür beslenmeme dikkat ediyorum ekmeği tamamen kestim makarna pilav kızartma vs yemiyorum 1,65 boy 83,5 kg idim şuan 78 kg ye düştüm 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum
Sabah ve yatmadan önce zencefil elma sirkesi limon su içiyorum akşamları da yoğurtla keten tohumu tüketiyorum 60 a kadar düşmeyi hedefliyorum günlük 10k adım yürümeye çalışıyorum , 1.5 lt su içiyorum ama henüz 3 lt içemiyorum bu konuda ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…