Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10 da
1 pogaça
Akşam. 30
5 kaşık taze fasulye
Bol salata
2 çatal un helvası
3 litre su
11 bin adım yürüyüş yapıldı
Yürüyüş süper canım menüden poğaça ve un helvasını yavaş yavaş çıkartalım ne olur 1 poğaça yerine 1 dilim ekmek, zeytinli peynirli yumurtalı çok doyurucu harika bir kahvaltı edebilirsin zamanla
Birde menüye yoğurt ayran ekle 😉
Herkese merhaba 🤗💖 16/8

bugün tartıldım 72 kg boy 170 fakat incelmeyi hissediyorum kiloda değişen yok
Hergün 2 saat yüzüyorum
Sabah sirkeli su ve coconut yağlı flitre kahve ile başlıyorum

11:00 de kahvaltı
13:00 türk kahvesi
Sirkeli su
Öğlen 15:00 sadece ayran
Akşam 19:00 smootie içiyorum
Sirkeli su

azimle aç kalmaya devam sonucu görücem
Merakla bekliyorum sonuçları zamanla yansır tartıya, bence kas alıyorsunuzdur 2 saat yüzme süper 👏
blondeaddict blondeaddict canım online diyetisyenime yazdım son 10 günümüz kalmıştı sana da demistim ya if yazacak bu sefer 11 19 istedim (akşam eşim o saatlerde geliyor 20 geç olur. Sabah da 12 geç olur oğlum var çok erken uyanıyoruz diye )

Yanı inşallah tam katiliyorum artik araniza :)
Ay çok sevindim 🥰
Günaydın kızlar
Açlığa devam 22 saat oldu şimdi sade bi mesafe içiyorum 11 de kahvaltı yapacağım
Ben de 22 saat içindeyim haydi başarılar 🤩👏
Selam kızlar,
3 haftadır if +low carb yapiyorum.62.3 kilo ile başladım.suan 58.5 im.16 / 8 uyguluyorum if i.ben çok memnunum.benim hayat şartlarıma da cok uydu böyle.yanliz spor yapamıyorum.en büyük sorun bu benim için.2 yaşında kizim var.onu bırakıp bi salona faln gidemiyorum.evdede devamlılığını sağlayamadım.bakalim artık.hedefim 55 kilo.ama if ve low carb i istediğim kiloya insemde sürdürmeyi düşünüyorum.cunku kendimi çok iyi ve sağlıklı hissediyorum.sizlerede kolay gelsin.
Tebrik ederim güzel ilerliyorsunuz 👏
Spor olarak komplike şeyler düşünmeyin evde 10 ar dakikadan hafif ağırlık çalışmaları ile başlayın vakit oldukça zamanla
arkadaşlar selam herkese :) ben de ifle 6 ayda 24 kilo verdim. 16/8 yapiyorum. aslından hedefime ulaştım ama hala devam ediyorum çünkü bunu yaşam sekli haline getirdim. 2.5 aydir bu şekilde devam ederek korumaya gectim. çünkü vucudum artik verecek kilo kalmadi diyor bence. aslında 20/4 yaptim istemeden is yoğunluğundan kilo vermeye de basladim ama onu yapmak istemedim bi yerden sonra sagliksiz bi görüntü olucakti.
yaşım 27
boyum 1.63
guncel kilom 56
son olarak nolur lütfen devam edin sonucu mukemmel olacak :) isteyen arkadaşlara özelden before after atabilirim motivasyon icin :)
24 kilo 🏆🏆🏆
ay çok güzel mesaj ve güzel sonuç bayıldım çok tebrikler 👏🤩🏆

Super super super 😍😍 hic bolmeden devam mi etsem diyorum. Senden ogrenip indirdigim uygulamada 24 saat sonrasinda otofajiden bahsediyor. Onu da deneyimlemek istiyorum.
Gücün varsa olabilir canım bende de ne halsizlik ne birsey var üstelik çok tempolu yürüyüşümü de yaptım 7 kilometre

Android telefonlar da biuygulama var oruç takibi diye onu tavsiye ederim oruç saatinizi ve Vücudunuzakı değişimlerı hesaplıyor
Evet AppStore da da var kullanıyoruz canım aynı uygulama mo bilmiyorum ama benimki şu

Eklentiler

• 60CD2F31-D862-48B1-83C3-14B5A35207AF.png
    60CD2F31-D862-48B1-83C3-14B5A35207AF.png
    382,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bende 3 gündür arkadaşlarımla ıf yöntemini uyguluyorum..önerebileceğiniz bi şeyler var mı

Valla yeMe zamanı istediğimi yerim zaten oruç tutacağım deme

Kahvaltın güzel doyurucu olsun
Ara ogunun besleyici olsun
Akşam da güzel olsun kapanış yap

Bol su yeşil çay eksik etme

Youtube da bir sürü video var

Leslie olur
Chloe ting olur
Jillian olur

Olur da olur açık havada yürüyüş de olur mis gibi

10 bin adım olsun

5-6 yıldır aralıksız biçimde If yapan biri olarak hepinizi canı gönülden destekliyorum 😍😍
Ara ara gelip motive edeyim sizi 😘😘
Yemeği kaçırdığınız günlerde dahi gece yatmadan 3-5 saat önce yemek yemeyi kesmiş olun kızlar inanın abartılı yediğiniz zaman bile kilonuza + olarak etki etmiyor. 😘😘

Once guzel haberi ver hadiii ben 73.6 ciktim bugun. Dun 74.4 tum ve hala muhtesem hissediyorum kendimi. Hic aclik halsizlik yok. Pazartesiye beklerken bugunden geldi 🥰🥰
Ayyyy ❤❤❤❤ Süper o halde ben de bekletmeyeyim vereyim güzel haberi 🤩persembe tartılmıştım 84 dü bugün sabah 83 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
şu an açlığın 22. Saati içindeyim
Kızlar sizleri gördükçe çok heyecanlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

Pazartesiyi iple çekiyorum🤣🤣🤣🤣🤣

5-6 yıldır aralıksız biçimde If yapan biri olarak hepinizi canı gönülden destekliyorum 😍😍
Ara ara gelip motive edeyim sizi 😘😘
Yemeği kaçırdığınız günlerde dahi gece yatmadan 3-5 saat önce yemek yemeyi kesmiş olun kızlar inanın abartılı yediğiniz zaman bile kilonuza + olarak etki etmiyor. 😘😘
Nasıl yapıyorsun canım neler yapoyorsun kaç kilosun 🤔🤔🤔🤔

Merhaba uzun süredir kilo vermeyi planlıyordum aklıma koydum 18 gündür beslenmeme dikkat ediyorum ekmeği tamamen kestim makarna pilav kızartma vs yemiyorum 1,65 boy 83,5 kg idim şuan 78 kg ye düştüm 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum
Sabah ve yatmadan önce zencefil elma sirkesi limon su içiyorum akşamları da yoğurtla keten tohumu tüketiyorum 60 a kadar düşmeyi hedefliyorum günlük 10k adım yürümeye çalışıyorum , 1.5 lt su içiyorum ama henüz 3 lt içemiyorum bu konuda ne yapabilirim

X