-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.241
Tamam yarin konusalim ikinci gunu.Tamamdır farketmez sen düzeni bozma yarım saat İçin. İkinci gün İçin yarın konuşalım mi? Yaparım gibi geliyor ama bilemiyorum
Dijital Tartı gelmedi hala persembe son kilo 84 oradan devam
Tamam bende emektar tartıya çıkarımTamam yarin konusalim ikinci gunu.O zaman ben net olarak soylerim 24 saat sonundaki olcumu 13:00 te tartilip. yarin evdeyim nasilsa yemek derdi de yok o saate kadar cok cikar inerim :)
Canım ilk postta da yazdım zaten ayran kefir sütlü şeyler Meyve suyu smoothie vs oruç saatlerinde yok Yemek pencerende içebilirsin. Oruçta amaç sindirimi çalıştırmamak bunlar çalıştırıyorBen de oruç zamanı yasak olmayan içecekler listesi bulayım dedim ama
Çay
Kahve
Su
Yesil cay çıktı karşıma
Ayran kefir falan yok mu ki
tesekkür ederimMeyve kontrollü olarak ara öğün yapacaksaN ye bence çünkü şeker var yani öğün yerine koca bir karpuz atıyorum 4-5 kayısı yeme
Meyve değişim listelerine bak internette var
Merhaba emziriyor iseniz doktorunuza danışın veya çok uzun saatler açlık hedeflemeyin 14/10 ideal olabilirMerhaba. 9 aylık oğlum var aralıklı orucu uygulayabilir miyim?
Merhaba aynı şeyi söyleyeceğim çok uzun açlık ve çok kısıtlı kalori hedeflemeyin ve doktorunuza danışınYaş : 37
Boy : 162
Kilo : 63
Emziriyorum ben de
Bebeğim 18 aylık olacak, az kaldı. Denemek istiyorum, zorlarsa bırakırım. Hedefim yıllardır 55 olmak. Ah ahhMerhaba emziriyor iseniz doktorunuza danışın veya çok uzun saatler açlık hedeflemeyin 14/10 ideal olabilir
Merhaba aynı şeyi söyleyeceğim çok uzun açlık ve çok kısıtlı kalori hedeflemeyin ve doktorunuza danışın
yaş 34Yaş da yazar mısın ekleyeyim
Ekledim canım başarılaryaş 34
Offff benim de etim çok sıkı değil biraz kilo verip sonra sıkılaşmak için spor yapcağımOf çok güzel topik
Ben online diyetisyen ile devam ediyorum son 10 günüm kaldı..O bitsin buradayım. Çoğu gitti azı kaldı kiloların ama yine de varlar etim hiç sıkı değil o yüzden 54 durmuyrum daha çok görünüyorum
Hadi bakalım.kizlar hep beraber başaracağız:)
1.65 72.3Tamamdır canım ekleyeceğim
Heyecan güzeldir
Kaç kilo verirsin bilmiyorum inan bir başla bakalım umarım sağlıkla çokça olsun
Sende iyi ki varsın canım paylaşımların çok kıymetli
burada olan tüm arkadaşlar gerçekten çok güzel kaliteli paylaşımlar oluyor beni çok motive ediyorsunuz❤
İyi ki açmışım konuyu kocaman ve fit bir aile olma yolunda ilerliyoruz
Hoşgeldiniz hanımlar ilk sayfa ilk post okuyun lütfen size uygun ise yaş boy başlangıç kilo güncel kilo hedef kilo atarsınız
Pazartesi tartı günümüz ve günlük menü paylaşıyoruz
Kilo verirken aynı anda yaparsan sarkma olmaz heM de metobolizma hızlanır canımOffff benim de etim çok sıkı değil biraz kilo verip sonra sıkılaşmak için spor yapcağım
Yaş ve hedef kilo alabilir miyim1.65 72.3