Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Gulme napim 😁 kurufasulye pilav yemekten iyidir. Corba hamur corbasiydi. Bir de trilece vardi yemekte ki yemekhaneye gitsem kesin tepsime almadan gecmezdim. Sacma bir karisim da olsa dogru duzgun saglikli az kalorili bisey yedim :) kendi azmime sasiriyorum vallahi 😂
Hadi beraber donelim 24 e :) haftasonu 24 yapalim. Pazartesi tarti gunu bak :))) bundan iyi motivasyon olamaz :)
Çok iyi yapmışsın bravo 👏
Ben varım 24 e haftasonu denemiş olurum 🥰😍🤩

Gulme napim 😁 kurufasulye pilav yemekten iyidir. Corba hamur corbasiydi. Bir de trilece vardi yemekte ki yemekhaneye gitsem kesin tepsime almadan gecmezdim. Sacma bir karisim da olsa dogru duzgun saglikli az kalorili bisey yedim :) kendi azmime sasiriyorum vallahi 😂
Hadi beraber donelim 24 e :) haftasonu 24 yapalim. Pazartesi tarti gunu bak :))) bundan iyi motivasyon olamaz :)
haftasonu evde zor olmuyor mu çalışmıyorsunuz galiba

Merhaba dun yedıklerımı yazıyorum
18/6
Kahvaltı oncesı kakaolu tarcınlı turk kahvesı
12. 30 13.00 arası 2 adet haslanmış yumurta yesıllık peynır zeytın sekersız cay ve 1 avuc kabuklu fındık
16.00 1 fıncan sekersız turk kahvesı
18.30 19.00 2 adet kıymalı greckalı bıber dolması mercımek corbası ve yogurt
20.00 20.30 yarım saat tempolu yuruyus
2 lt su ve tarcın lımon zencefıllı su
Bugun
18/6
Kakaolu tarcınlı kahve
12.30 13.00
Sucuklu yumurta peynır zeytın yesıllık 1 avuc kabuklu fındık cay
Sımdılkk bu kadar 😊

haftasonu evde zor olmuyor mu çalışmıyorsunuz galiba
Su siralar annem anneannemde kaliyor yalnizim o yuzden. Daha cok isime geliyor. Yemek l hazirlamaya usenip hep tost sandvic yiyordum. Kilo almaya devam ediyordum.
Anneanneme gidince de oturup su cay kahve icip geliyorum eve, bisey yemeden kalkiyorum :) o kisimda biraz irade aslinda daha cok kararlilik gerekiyor. Ye baskilari ve herkesin gozunun onunde yiyor olusu. O yuzden diyorum mental olarak kesinlikle hazir olmak gerek baslamadan once.

Of çok güzel topik

Ben online diyetisyen ile devam ediyorum son 10 günüm kaldı..O bitsin buradayım. Çoğu gitti azı kaldı kiloların ama yine de varlar etim hiç sıkı değil o yüzden 54 durmuyrum daha çok görünüyorum

Hadi bakalım.kizlar hep beraber başaracağız:)

24 1 gün yapılabiliyormu yediğin saatten yediğin saate kadar demi
Evet 24 saat aclik sonrasinda 1 ogun seklinde de yapabilirsin. Bunu gunlerce yapanlar da var. Aclik suresi tamamen sana bagli. En az 16 saat olmasi gerekiyor diye biliyorum etkili olabilmesi icin (bilenler aydinlatsin bundan emin degilim) ama alisma evresinde daha kisa sureli acliklarla baslanabilir.

Tamamdır bende saat 13.30 gibi yemiştim bugün o zaman bende yemiyorum 🤩
Hadi bakalım ne olacak merakla bekliyorum ve heyecanlıyım 😍
Super ayni saatlerde yeriz yarin ben yarim saat daha beklerim:)
Istersen diger gune de devam ederiz. Gecen hafta iki gunde 1.1kg vermistim ben tek ogunle. Digital tartin gelmedi mi daha?

Merhaba dun yedıklerımı yazıyorum
18/6
Kahvaltı oncesı kakaolu tarcınlı turk kahvesı
12. 30 13.00 arası 2 adet haslanmış yumurta yesıllık peynır zeytın sekersız cay ve 1 avuc kabuklu fındık
16.00 1 fıncan sekersız turk kahvesı
18.30 19.00 2 adet kıymalı greckalı bıber dolması mercımek corbası ve yogurt
20.00 20.30 yarım saat tempolu yuruyus
2 lt su ve tarcın lımon zencefıllı su
Bugun
18/6
Kakaolu tarcınlı kahve
12.30 13.00
Sucuklu yumurta peynır zeytın yesıllık 1 avuc kabuklu fındık cay
Sımdılkk bu kadar 😊
Cok heyecanlıyım 2 gun sonra ne kadar verdım gormus olacagım
Canım inşallah iyi sonuçlar gelecek 🥰
Geçen yazmayı unuttum kakao açlık evresinde oluyor mu o konuda hiç bir şey bulamadım bilgisi olan varsa yazsın lütfen
Of çok güzel topik

Ben online diyetisyen ile devam ediyorum son 10 günüm kaldı..O bitsin buradayım. Çoğu gitti azı kaldı kiloların ama yine de varlar etim hiç sıkı değil o yüzden 54 durmuyrum daha çok görünüyorum

Hadi bakalım.kizlar hep beraber başaracağız:)
O süper 🤩 bekliyoruz o zaman.
yağdan çok verirseniz sıkı görünürsünüz ve tabi spor
Evet 24 saat aclik sonrasinda 1 ogun seklinde de yapabilirsin. Bunu gunlerce yapanlar da var. Aclik suresi tamamen sana bagli. En az 16 saat olmasi gerekiyor diye biliyorum etkili olabilmesi icin (bilenler aydinlatsin bundan emin degilim) ama alisma evresinde daha kisa sureli acliklarla baslanabilir.
Doğru bilgiler vucüt yağ yakmaya 16-18 saatleri sonunda başlıyor ne kadar uzun o kadar iyi
Ama başlangıçta 12 saat bile 14 saat bile yapsanız inanın metobolizma teşekkür eder size 😂 A aazra

Su siralar annem anneannemde kaliyor yalnizim o yuzden. Daha cok isime geliyor. Yemek l hazirlamaya usenip hep tost sandvic yiyordum. Kilo almaya devam ediyordum.
Anneanneme gidince de oturup su cay kahve icip geliyorum eve, bisey yemeden kalkiyorum :) o kisimda biraz irade aslinda daha cok kararlilik gerekiyor. Ye baskilari ve herkesin gozunun onunde yiyor olusu. O yuzden diyorum mental olarak kesinlikle hazir olmak gerek baslamadan once.
aynen bende sürekli ofiste 9 saat oturuyorum akşam evde yoruldum deyip oturuyorum aslındaçok iradeliydim bi bıraktım tam bıraktım kıyafetlerim olmuyor artık hem ödem hem kilo aslında 8 kilo bnm için çok kolaydı vermek ama başalayamadım işveç yapıyım dedim hazırlamaya gözüm yemiyordu sagaolsun arkadas yazınca daha iyi oldu hem kalabalık olunca motivede güzel oluyor aklın diyette oluyor bırakmıyorsun bakalım bu sabah tartılıp başladm inşallah daha güzel olacak yarın 24 yapacagım pazar gene 16/8 haftaiçi böyle gider dayanmıyrum sürekli tartılıyorum onun önüne geçmem lazım hep beraber inşllah bol eksili kilolar görelim :KK9: :KK200:

Super ayni saatlerde yeriz yarin ben yarim saat daha beklerim:)
Istersen diger gune de devam ederiz. Gecen hafta iki gunde 1.1kg vermistim ben tek ogunle. Digital tartin gelmedi mi daha?
Tamamdır farketmez sen düzeni bozma yarım saat İçin. İkinci gün İçin yarın konuşalım mi? Yaparım gibi geliyor ama bilemiyorum 🙈
Dijital Tartı gelmedi hala persembe son kilo 84 oradan devam 😂

tesekkür ederim inaşllah güzel olacak bide meyve duurmu nedir bu diyette öğünü meyve olarak yapsam yanlışmı olur ?
Meyve kontrollü olarak ara öğün yapacaksaN ye bence çünkü şeker var yani öğün yerine koca bir karpuz atıyorum 4-5 kayısı yeme
Meyve değişim listelerine bak internette var

X