Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

merhaba bende katılmak istiyotrum yardım eder miisniz ne yapcagım nasıl yapacağım işveçe başlayacaktımm bugun ama olmadı
boy:158
kilo : 70
istediğim kilo : 56
pandemi öncesi 64 düm biranda aldım zaten
Merhaba ilk sayfa ilk postta çok detaylı Bilgi var bir oku incele başlamak istersen ekleriz canım

Merhaba ilk sayfa ilk postta çok detaylı Bilgi var bir oku incele başlamak istersen ekleriz canım
okudum 16/8 bnm için uygun çünkü ofis çalışanıyım bide kaç kilo veririz acaba şişman ve heyecenlıyım

Bir anda geliyor insana o baslama azmi, hirsi, istegi. Gecen hafta siradan bir carsamba gununde pizzayi gomdukten sonra (ki o hafta icinde uc kere diyete baslayip birakmistim ) artik diyetteyim deyisim ve o gunden bugune 1.7 kg verisim :) bu sefer daha onceki biraktiklarimdan cok farkli basladim :) gerci hala devam ediyor olmamdaki motivasyonun buyuk bir kismini sizden aliyorum iyi ki varsiniz

Bende katılmak istiyorum nasıl yapicax

darısı banaaaa lütfennnnn Allahımm konuyu biliyorsun Amin

Bende katılmak istiyorum.canım

okudum 16/8 bnm için uygun çünkü ofis çalışanıyım bide kaç kilo veririz acaba şişman ve heyecenlıyım
Tamamdır canım ekleyeceğim
Heyecan güzeldir
Kaç kilo verirsin bilmiyorum inan bir başla bakalım umarım sağlıkla çokça olsun
Sende iyi ki varsın canım paylaşımların çok kıymetli
burada olan tüm arkadaşlar gerçekten çok güzel kaliteli paylaşımlar oluyor beni çok motive ediyorsunuz
İyi ki açmışım konuyu kocaman ve fit bir aile olma yolunda ilerliyoruz
Bende katılmak istiyorum nasıl yapicax
Bende katılmak istiyorum.canım
Hoşgeldiniz hanımlar ilk sayfa ilk post okuyun lütfen size uygun ise yaş boy başlangıç kilo güncel kilo hedef kilo atarsınız
Pazartesi tartı günümüz ve günlük menü paylaşıyoruz

Yaş 28 boy 159 kilo 66 hedef 60 canım

Marullu dereotlu kepek makarnali bisey yedim oglen:) ne oldugunu sormayin bisey deniyor mu bilmiyorum bile:) sabah evde hepsini bi kaba koyup attim cantama fena degildi tadi, guzel de doyurdu. Daha ne olsun yaninda da 200 gramlik yogurtlardan yedim. Yesil cayimi da ictim ustune. 24 e donesim var bugun cok fena

Muhteşem canım afiyrt olsun

blondeaddict benide eklermisin listeye
Yaş 36
Boy 159
Başlangıç 01/06/2029
75kg
Güncel kilo 72
Hedef 60 kg
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim, kimse kazanmasın hepimiz bol bol kaybedelim
Canım sensiz olur mu tabiki Ekledim
Ben mi atladım eklemeyi ki önceden?

Yaş 28 boy 159 kilo 66 hedef 60 canım
Ekledim
sesli güldüm afiyet olsun
Bence 24 e dönmek okeye dönmekten iyi

Ekledim

sesli güldüm afiyet olsun
Bence 24 e dönmek okeye dönmekten iyi
Gulme napim kurufasulye pilav yemekten iyidir. Corba hamur corbasiydi. Bir de trilece vardi yemekte ki yemekhaneye gitsem kesin tepsime almadan gecmezdim. Sacma bir karisim da olsa dogru duzgun saglikli az kalorili bisey yedim :) kendi azmime sasiriyorum vallahi
Hadi beraber donelim 24 e :) haftasonu 24 yapalim. Pazartesi tarti gunu bak :))) bundan iyi motivasyon olamaz :)

Son düzenleme:
Sor tabi ki canım evet doğru anlamışsın saatleri kendine göre ayarlarsın akşam tüm menünü tekrar atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…