Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Evet hanımlar akşam menülerinizi bekliyoruz.

Sakın yapamadım diye yazmamazlık etmeyin hata, açlık dayanamama olsa da yazın burası pozitif eleştiri olan bir yer. Eksiklerden öğrenerek gelişeceğiz.

️Konudaki tecrübeli arkadaşlarım lütfen sizler de yorum yapmaktan çekinmeyin, yeni arkadaşlara faydalı olur

Haftasonu yasak da varken kendimi spora verecegim. An itibari ile basliyorum. Bolca maden suyu stokladim biri bir kac yillik bu beslenmeyle ilgili tecrubesini paylasmis bi yerde ki hala ara ara yaziyor. Bu bas donmesi, el titremesi olaylarinin acliktan degil bazi vitamin minerallerin eksikliginden demisti. Kendi de surec icerisinde deneme yanilma yolu ile kesfetmis. Kendisi bu arada ciddi anlamda sagligini da takip ediyordu, duzenli kan tahlili yaptiriyormus. Ki onlari da paylasmis. Bu maden suyu kullanimini onun paylasimlarinda okumustum. Ben de tuketiyorum her gun mutlaka. Uzun aclik suresinde daha cok ihtiyac olabilir diye stok yaptim

Slmm 26/06 menüm
12:00 2 limon suyu
14:30 bir porsiyon yulaf, yağsız süt, 10 fındık , 1 küçük muz
17:30 ızgara tavuk göğsü.. közlenmiş patlıcanan ve biber
Bol su, booool kahve :)
Sabah 3km koştum+3km tempolu yürüyüş

İyi akşamlar herkese
Daha önce deneyip iyi sonuçlar aldığım IF diyetime tekrar dönmek istiyorum.
Malum virüs döneminde yeme düzenim bozulduğu için verdiğim kiloların birazını tekrar aldım. Gardrobumu tamamen değiştirmiştim ama şu an tekrar büyük bedene dönmek istemiyorum.
Listeye beni de dahil ederseniz sevinirim..

Yok yok 13.30 dan 21.30 a kadar yiyeceğim.
Bu saate kadar yediğim tek öğün bu

Canım süper menü afiyet olsun, spor da
Hoşgeldiniz ilk sayfa ilk postta yer alan bilgileri verirseniz ekleyelim başarılar
Daha önce neler yaşadınız if deneyiminizi paylaşır mısınız?
Yok yok 13.30 dan 21.30 a kadar yiyeceğim.
Bu saate kadar yediğim tek öğün bu
Bir an korkmuştum
O zaman akşam bitince menüyü bekliyoruz

Bu maden suyu konusu ilginç. Bende bir yerde bahsettiğin tarzda bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Bende genelde günde bir tane içiyorum. Spor konusuna da ekstra sevindim sonuçları daha iyi alacaksın

selam kızlar
kahvaltı 1yumurta
2çatal peynir
4 zeytin
domates salatalik
3dilim ekmek
saat 10.30 şu

saat 17
yarım tabak melemen
2dilim ekmek
1incedilim karpuz
1.5 lt su henüz 2.5 olur yatana kadar
1saat yürüyüş tempolu

selam kızlar
kahvaltı 1yumurta
2çatal peynir
4 zeytin
domates salatalik
3dilim ekmek
saat 10.30 şu

saat 17
yarım tabak melemen
2dilim ekmek
1incedilim karpuz
1.5 lt su henüz 2.5 olur yatana kadar
1saat yürüyüş tempolu
Canım güzel menü yürüyüş de var
yavaş yavaş ekmeği kontrol altına alırsan gayet iyi olur. Bugün 5 dilim ekmek olmuş azar azar azaltıp yerine salatalar veya sebzeler ekle
Yürüyüş yapıyorum sadece oda bu virüsten ne kadar olursa sıcakta maskeyle zor
evet bende aynı sorunu yaşıyorum ama yine de yapıyorum
Arada evde Leslie filan da yapabilirsin hava veya şartlar müsait olmazsa

Hoşgeldiniz ilk sayfa ilk postta yer alan bilgileri verirseniz ekleyelim başarılar
Daha önce neler yaşadınız if deneyiminizi paylaşır mısınız?

Hoşbuldum, tabiki ekleyeyim bilgilerimi..

Geçen yıl şubatta 88 ile başladım if'ye, temmuzun son haftası 69 ile bıraktım.
İlk zamanlar dikkat ediyordum ama şehir dışı gezmeleri girdi araya, dikkat etmeyince tümden bozuldu maalesef. Bu yıl yine şubatta başlamıştım, tüm düzen bozulunca diyette hayal oldu.
Ben 16/8 ile başlayıp 18/6 ile devam ettim. Evde koşu bandım ve trambolin var, if ile birlikte düzenli leslie, squat ve yürüyüş yaptım. Hepsinin çok faydasını gördüğüm için tekrar o düzenime dönmek istiyorum. Ama tek başına zor, umarım burda sizinle birlikte yeniden 69'u görebilirim..

Son düzenleme:
Tabi ki beraber yaparız inşallah bünye zaten alışkın baksanıza zor olacağını zannetmiyorum
Spor malzemeleri hazırlık da var altyapı tamam
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo bilgisini bekliyorum

Boy: 1.60
Kilo: 81 (diyorum yarın sabah aç karnına tartılıp tekrar yazarım)
Hedef: 65

Kendimden bahsedeyim, ikizlerim ve 1 kızım var, anaokulunda idarecilik yapıyorum, hamur işi, mantı, makarna, börek... çok sık yaparım eee tabiki yerim, maalesef kilolar bu yüzden. Ama şekerle ve tatlıyla aram pek yok (iyi ki yok diyorum :)) abur cubur sevmem, asitli içecekler içmem zaten çocuklardan dolayı da almıyoruz. Geç saatte yemek yemem ama işte o karbonhidrat beni mahvediyor

Bu maden suyu konusu ilginç. Bende bir yerde bahsettiğin tarzda bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Bende genelde günde bir tane içiyorum. Spor konusuna da ekstra sevindim sonuçları daha iyi alacaksın

1.7 km mi neydi unuttum oyle bisey yurumusum. ben kosu bandinda yuruyorum o dedi. Telefon cebimde olmadigi icin adim sayimi bilmiyorum. Ama gun icinde 4.521 adim atmisim :) An itibari ile sabah ki kilom olan 74.4 ciktim. Sabah icin cok heyecanliyim bu yuruyus konusunda da biseyler okudum. Yapilan arastirmalara gore uzun ama ayni tempoda yurus yapmaktansa daha kisa sureli biraz kosu biraz hafif tempolu biraz hizli tempolu seklinde yani atiyorum birer ikiser dakika seklinde donusumlu yuruyusler daha cok kalori yakimi sagliyormus. Onu denedim ben de bugun :) pestilim cikti. Plank yapmaya da baslasam iyi olacak sanirim. Kisa surede cok guzel sonuc alanlari gormustum zamaninda internette.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…