- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.281
Haftasonu yasak da varken kendimi spora verecegim. An itibari ile basliyorum. Bolca maden suyu stokladim26 Haziran menü ani bir kararla bugün 24/1 O oslem_ ile
13.30: 3 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 kepekli etimek, 1 yumurta, 5 zeytin, domates salatalık yeşillik, çay
Oruç kısmında; yeşil çay, su, sade kahve, sade maden suyu içtim ve içeceğim
7 kilometre yürüdüm
yarın 13.30 sonrası açılışa kadar bu sıvıları tüketmeye devam
Yok yok 13.30 dan 21.30 a kadar yiyeceğim.Çok az bu 24/1 mi yapacaksınız ?
Şunu unutmayalım oruçta amacımız kendimizi açlığa mahkum etmek değil. Birde sadece kalori veya sevdiğinizi yemek değil esas hedef vucüt neyi yakıt olarak kullanacak olsun.
Mesela hergün mutlaka tek öğünde yapsanız sağlıklı bir protein (et tavuk balık yumurta peynir veya baklagil) ve salata olsun yoğurt demiyorum ayran içmişsiniz zaten mesela
Canım süper menü afiyet olsun, spor daSlmm 26/06 menüm
12:00 2 limon suyu
14:30 bir porsiyon yulaf, yağsız süt, 10 fındık , 1 küçük muz
17:30 ızgara tavuk göğsü.. közlenmiş patlıcanan ve biber
Bol su, booool kahve :)
Sabah 3km koştum+3km tempolu yürüyüş
Hoşgeldiniz ilk sayfa ilk postta yer alan bilgileri verirseniz ekleyelim başarılarİyi akşamlar herkese
Daha önce deneyip iyi sonuçlar aldığım IF diyetime tekrar dönmek istiyorum.
Malum virüs döneminde yeme düzenim bozulduğu için verdiğim kiloların birazını tekrar aldım. Gardrobumu tamamen değiştirmiştim ama şu an tekrar büyük bedene dönmek istemiyorum.
Listeye beni de dahil ederseniz sevinirim..
Bir an korkmuştumYok yok 13.30 dan 21.30 a kadar yiyeceğim.
Bu saate kadar yediğim tek öğün bu
Bu maden suyu konusu ilginç. Bende bir yerde bahsettiğin tarzda bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Bende genelde günde bir tane içiyorum. Spor konusuna da ekstra sevindim sonuçları daha iyi alacaksınHaftasonu yasak da varken kendimi spora verecegim. An itibari ile basliyorum. Bolca maden suyu stokladimbiri bir kac yillik bu beslenmeyle ilgili tecrubesini paylasmis bi yerde ki hala ara ara yaziyor. Bu bas donmesi, el titremesi olaylarinin acliktan degil bazi vitamin minerallerin eksikliginden demisti. Kendi de surec icerisinde deneme yanilma yolu ile kesfetmis. Kendisi bu arada ciddi anlamda sagligini da takip ediyordu, duzenli kan tahlili yaptiriyormus. Ki onlari da paylasmis. Bu maden suyu kullanimini onun paylasimlarinda okumustum. Ben de tuketiyorum her gun mutlaka. Uzun aclik suresinde daha cok ihtiyac olabilir diye stok yaptim
Yürüyüş yapıyorum sadece oda bu virüsten ne kadar olursa sıcakta maskeyle zorGayet güzel ve sağlam bir menü afiyet olsun
Spor yapıyor musunuz ?
Size örnek menü getirdim:)
Gayet dengeli bir örnek menü
Canım güzel menü yürüyüş de varselam kızlar
kahvaltı 1yumurta
2çatal peynir
4 zeytin
domates salatalik
3dilim ekmek
saat 10.30 şu
saat 17
yarım tabak melemen
2dilim ekmek
1incedilim karpuz
1.5 lt su henüz 2.5 olur yatana kadar
1saat yürüyüş tempolu
evet bende aynı sorunu yaşıyorum ama yine de yapıyorumYürüyüş yapıyorum sadece oda bu virüsten ne kadar olursa sıcakta maskeyle zor
Hoşgeldiniz ilk sayfa ilk postta yer alan bilgileri verirseniz ekleyelim başarılar
Daha önce neler yaşadınız if deneyiminizi paylaşır mısınız?
Tabi ki beraber yaparız inşallah bünye zaten alışkın baksanıza zor olacağını zannetmiyorumHoşbuldum, tabiki ekleyeyim bilgilerimi..
Geçen yıl şubatta 88 ile başladım if'ye, temmuzun son haftası 69 ile bıraktım.
İlk zamanlar dikkat ediyordum ama şehir dışı gezmeleri girdi araya, dikkat etmeyince tümden bozuldu maalesef. Bu yıl yine şubatta başlamıştım, tüm düzen bozulunca diyette hayal oldu.
Ben 16/8 ile başlayıp 18/6 ile devam ettim. Evde koş bandım ve trambolin var, if ile birlikte düzenli leslie, squat ve yürüyüş yaptım. Hepsinin çok faydasını gördüğüm için tekrar o düzenime dönmek istiyorum. Ama tek başına zor, umarım burda sizinle birlikte yeniden 69'u görebilirim..
Tamamdır . Ben seni eklemiş miydim? Kafam döndü vallaAy canım ne müsadesi aşk olsun netten zaten :)
Bu maden suyu konusu ilginç. Bende bir yerde bahsettiğin tarzda bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Bende genelde günde bir tane içiyorum. Spor konusuna da ekstra sevindim sonuçları daha iyi alacaksın