Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Yanlış anlamam niye anlayayım ki ?
Sadece yorumlarımı “kötü yorum” olarak nitelemen şaşırttı
Ben sadece aralıklı oruçta olan doğruları yazıyorum ki yağyakma mekanizması nasıl çalışıyor bilmeyen bilsin ve iş kolaylaşsın
tıkanıklık yaşamayasın sisteme yeni girdin diye düzenini oluştururken kolaylık olacağını düşünerek
rahatsız olduğunu bilmek üzdü bundan sonra yorum yapmayacağım

Kızlar yarın 14.00 e kadar bekliyorum bildirimlerinizi
Bu hafta kilo
Geçen hafta kilo
Fark
olarak yazarsanız sevinirim

Bugün 23/1 yaptım ve yürüdüm tartıdan umutluyum boş mu değil mi göreceğiz

4 tavuk baget (haşlanmış), 1 koca kase karışık salata, 2 bardak ayran ve 2 tam ceviz
Yeşil çay kahve maden suyu bol su içtim
8 Km yürüdüm

Eğer yarın benden bildirim gelmezse başkanım bil ki hunharca yemek yiyorumdur

Biz burada hep birbirimize yorumlar yapıp fikir veriyoruz, tarif veriyoruz yeri geliyo eleştiriyoruz. Amaç da bu zaten . Fikir alışverişi yaparak ilerleyebilmek . YYanlış anlamayın ama böyle bi huyunuz varsa burada diyetinizi devam ettirmeniz biraz zor olabilir sizin için

Benim belirttiğim gibi tabiki yorum yapılacak ben sadece üst üste yorumlar gelince sevkim kırılabılır dedim.burada ne amacla bulunulacagını bılıyorum elbette .yanşıs anlasıldım sadcee hayatımda ilkkez düzenli beslenıyorum ve kendımı bıldım bılelı devam eden beslenme seklıöı duzene oturtmak istiyorum bazen kacırıyorum ama cabalıyorum.

Hangimiz kaçırmıyoruz ki bende dengelemeyi burada öğrendim. Sana yapılan yorum da öneriydi , sen benim sevkim kırılır diyince bende şaşırdım o yüzden. Dedim çok alıngan biri herhalde . Başkanım herkese diyo bugün bu fazla bu eksik olmuş diye . Hepimiz diyoruz . Böyle yorumlarda sevkin kırılmasın birbirimize yardımcı olmak için söylüyoruz yoksa senin verdiğin kilonun bana benim verdiğim kilonun da sana bi faydası yok ama birlikten kuvvet doğar diyerek hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz

Bugun 16/8 yaptim yine . Sabah : haslanmis 1 yumurta , maydanoz, 1 ceri domates, yarim balik koftesi 30 kalori oluyo, 1 kasik lor peynir , 2 tane diyet bisküvi.
Oglen 3 kasik yogurt 2 tane diyet bisküvi
Aksama : 4 kasik tavuklu peynirli yagsiz yesil salata.
Bugun du pek icmedim ama bol bol cay yesil cay form can bide siyah kahve ictim

Ben Kendi adıma bir kırgınlık ya da yanlış anlama yaşayacak/yaşatacak bir duruma ilk elden müsaade etmem çünkü diğer konularda göreceklerinizin aksine son derece saygılı ve mesafeli yaparım hep yorumlarımı ve asla zorlayıcı küstürücü bir şey yazmam. Kişisel olarak burada bulunan herkesin rahat olmasını isterim
Ama aralıklı oruç sisteminde yakın ve tekrar eden bazı şeyleri görürsem mutlaka yazarım ki baştan akla girsin olabilenler düzelsin yoksa hiç birimiz herşeyi tam yapamıyoruz
Üstüste yorumlar gelince sevkim kırılabilir demişsin ama Senin menülere de toplamda yaptığım yorum daha 5-6 yı geçmemiştir.
Sıkıntı yok hepimiz beslenme ve ötesinde bu konu hakkında yavaş yavaş belki hayatlarımızda neleri daha düzene sokabiliriz onun savası içindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…