Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ödemi şişliği çok güzel attım derken dün börek yedim bugün cezalı gibiyim açlıktan karın ağrısı ile yazayım dedim😅
11 gibi kahvaltı yaptım sonrasında 1 kase çorba ve 2 3 turşu ile ayakta kalmaya çalışıyorum, şekersiz kahveyi de 3 e çıkardım😅
Turşu tuzlu ya o da çok güzel ödem yapiyo 🙄🙄

Yok canim gebe degilim cok sukur , ben ords kilo boy doldururken cocugun varmi tarzinda sorular var ya onlarida doldurdum sonra yanlis okumusum o bolum gece kadinlar icinmis simdide silemiyorum. 🙈🙈 benim 3 tane cocugum var 40 kg aldim ikizlerimde simdi onu vermeye calisiyorum

Slm kizlar bugun 16/8 yaptim . Uyaninca haslanmis limon kuru nden ictim.
Kahvaltida: 1 yumurta haslanmis , ceyrek demet maydanoz , 4 ceri domates, 3 tane diyet bisküvi, 1 2 kasik lor peynir.
Oglenden sonra haslanmis limon kuru ictim tekrar.
Aksam : 200 gr civari haslanmis sebze ve 5 6 kasikyogurt yedim.
2 lt su ve3 tane filtre kahve, form cay ictim . 3000 adim atmisim simdide leslie ile 3 mil yapip 100 mekik cekicem.
Canım üç çocukla kolay gelsin gerçekten vakit yaratmak lazım 🙏
Aralıklı oruçta oruç saatlerinde limonlu suyu tarçınlı kahve maydonozla su vs orucu bozuyor aklında olsun açmaya yakın içebilirsin aklında olsun
Oruç saatlerinde sadece Yeşil çay,çay şekersiz kahve sade doğal maden suyu ve bol su içilebilir 🥰
Bugünkü menü
Sabah önce zerdecalli sutumu içtim sonra 15 dk eliptik yaptım sonra açlıktan başım dönünce bıraktım 😂 yulaf lapami yedim bugünkunu daha çok beğendim. Dolapta daha 2 kase var ama farklı farklı yaptim 😂😂😂 akşam yemeğimde belli dünden yoğurtlu kabak var yanına da tavuk var . Bu sabah tartıldım ama kilomu söylemicem pazartesiye sürpriz olsun 😁😁😁 oglusumu uyuyunca gene yarim saat jeannette ablamınvideosunu yapcam yarim saat sonra gene 15 dk eliptik .
Bak merak ettim bakalım ne çıkacak yarın 🤩 bende tartılmadım ama sonuçtan umutluyum bu hafta 🙏
Ihlamur

1çk bal

Patates kızartması( 1patates)

Peynir

Yarım Haşlama yumurta

Domates

Salatalık

Çay

1simit küçügünden

2hurma

2günkurusu

6badem

Balık +salata +yeşillik

Çay

2ltsu (2.5a tamamlayacagım ins)
canım aslında sen çok yemiyorsun miktar olarak ama benim gördüğüm menülerde karbonhidrat Ağırlıklı (Simit patates hurma vs) kalori olarak günlük kalori kadar o kaloriyi nereden aldığımız önemli kilo verme mekanizması için 🥰

Aralikli orucu polikistik overliler yapabilir mi??
Niye yapamasın ki bilemedim 🥰
İyi geceler herkese:) Bugün 20. saate az bir süre kala orucu bıraktım. Bugünün menüsü hiç içime sinmedi, yerken içerken iyiydi ama şimdi vicdan azabı çekiyorum 😬

11:00 şekersiz filtre kahve
15:30 biraz peynir, 1 tane küçük elma, 1 tane küçük mandalina, 1 tane biber ve 1 tane salatalık.
17:30 şekersiz türk kahvesi
Akşam sekize kadar çalıştım bugün o yüzden gün içinde hem yemek yapacak zamanım olmadı hem de çok geç bir saate kaldı. Eşimle hemen tavuk dürüm yapıp onu yedik. Bu akşamı dizi gecesi ilan ettiğimiz için biraz cips ve bir kadeh şarap var yemeğin üstüne bir de.

2,5 litre su.
Afiyet olsun canım nasıl oldunuz bu arada 🙏
Ödemi şişliği çok güzel attım derken dün börek yedim bugün cezalı gibiyim açlıktan karın ağrısı ile yazayım dedim😅
11 gibi kahvaltı yaptım sonrasında 1 kase çorba ve 2 3 turşu ile ayakta kalmaya çalışıyorum, şekersiz kahveyi de 3 e çıkardım😅
Börek turşu ödem için iyi olmamış tabi 🙈
Bugün bol su yürüyüş yoğurt vs biraz dengeleyebilir 🥰
iyi geceler kızlar nasılsınız
iki gündür aynı menü dün giremedim

12 kıymalı yumurta
zeytin peynir salatalik
2dilim ekmek

18 1 tabak sulu köfte
az turşu
suyu çok içiyorum 2 lt geciyor
Afiyet olsun turşu varsa suyu daha da arttır canım 🥰

Bende dünkü menümü yazamamıştım ekleyeyim kızlar
Bu hafta 20/4 yaptım genelde ve iyi yürüdüm yarın için inşallah iyi sonuç alırım 🙏

20/4 Menü

5 ızgara köfte, 1 Bardak ayran , bol yeşil salata
2 saat sonra 15 badem , 1 bardak ayran , 1 yeşil elma

8 kilometre yürüdüm
Yeşil çay, kahve, maden suyu ve bol su içtim

O günden sonra başka bir belirti yaşamadık. Eşim nefes almakta zorlanıyor daha doğrusu aldığı nefes yetersiz geliyormuş. Başka belirtiler göstermediğimiz için test de yapmıyorlar. Dün aklıma geldi eşim çok tozun toprağın içinde çalışıyor. Acaba o ortam mı onu öyle etkiliyor diye düşündüm. Bilemiyorum, ben evden çıkmıyorum dikkat ediyorum ama eşim işe gidip geliyor. İnşallah pozitif değilizdir ve başka insanlara bulaştırmıyoruzdur.

O günden sonra başka bir belirti yaşamadık. Eşim nefes almakta zorlanıyor daha doğrusu aldığı nefes yetersiz geliyormuş. Başka belirtiler göstermediğimiz için test de yapmıyorlar. Dün aklıma geldi eşim çok tozun toprağın içinde çalışıyor. Acaba o ortam mı onu öyle etkiliyor diye düşündüm. Bilemiyorum, ben evden çıkmıyorum dikkat ediyorum ama eşim işe gidip geliyor. İnşallah pozitif değilizdir ve başka insanlara bulaştırmıyoruzdur.
Canım dediğin gibi toz vs de etkiliyor olabilir umarım da öyledir .
Başka belirtti olmaması İyiye işaret bence tez zamanda sıkıntı çıkmadan bitsin inşallah 🙏
Tekrar geçmiş olsun 💐

Aralıklı oruçta oruç saatlerinde limonlu suyu tarçınlı kahve maydonozla su vs orucu bozuyor aklında olsun açmaya yakın içebilirsin aklında olsun
Oruç saatlerinde sadece Yeşil çay,çay şekersiz kahve sade doğal maden suyu ve bol su içilebilir 🥰

Bak merak ettim bakalım ne çıkacak yarın 🤩 bende tartılmadım ama sonuçtan umutluyum bu hafta 🙏

canım aslında sen çok yemiyorsun miktar olarak ama benim gördüğüm menülerde karbonhidrat Ağırlıklı (Simit patates hurma vs) kalori olarak günlük kalori kadar o kaloriyi nereden aldığımız önemli kilo verme mekanizması için 🥰

Bakcaz artık yarın neler olacak 😂 zaten bu hafta da eksi olmazsa b planına geçicem. 300 kilo olana kadar yiyip ağır yaşamlara başvurcam 😂😂😂😂

Haklısınız .ama ben yeme düzenimi oturtmaya calısıyorum yanlıs anlamazsanız bi kötü yorumda bile şevkim kırılır benım yapım boyle :KK43: yanlıs anlamayın yorum yapmanız benım yararıma ama elimde degil

Bende heyecanla pazartesiyi bekliyorum 😂 1 aydır kilo veremedim eksiye düştüysem bu karışım sayesindedir 😂 çünkü aralıklı orucu yanlış yaparak metabolizmami yavaşlattim galiba sanki çok hızlıymış gibi 😂😂😂
Ahahaha ben de diyorum neden kilo veremiyorum sanırım bu yüzden :KK70:

Valla resmen içimi okumuşsun canım bende almıyorum ama vermiyorum da çok kötü bir durum ☹️
Evet insan artık yeteeer modunda oluyor bir de misafirim geldi ona hazırlık filan derken biraz kaçırdım da toparlamam lazım,önce psikolojik olarak gitmemesi yoruyor zaten:KK47:

Detoks suyu yaptınız mı. İki litre suya maydonoz dereotu Nane limon çubuk tarçın yeşil elma attım. Üç gün üst üste yaptım gün i icinde bitirip sabah taze yaptım . Üç gün sonunda 1.5 kilo gitti. Denemediysen dene bence ise harar
Çok teşekkür ederim denicem bunu kesinlikle akşam :) :KK200:

X