Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Turşu tuzlu ya o da çok güzel ödem yapiyo

Canım üç çocukla kolay gelsin gerçekten vakit yaratmak lazım
Aralıklı oruçta oruç saatlerinde limonlu suyu tarçınlı kahve maydonozla su vs orucu bozuyor aklında olsun açmaya yakın içebilirsin aklında olsun
Oruç saatlerinde sadece Yeşil çay,çay şekersiz kahve sade doğal maden suyu ve bol su içilebilir
Bak merak ettim bakalım ne çıkacak yarın bende tartılmadım ama sonuçtan umutluyum bu hafta
canım aslında sen çok yemiyorsun miktar olarak ama benim gördüğüm menülerde karbonhidrat Ağırlıklı (Simit patates hurma vs) kalori olarak günlük kalori kadar o kaloriyi nereden aldığımız önemli kilo verme mekanizması için

Aralikli orucu polikistik overliler yapabilir mi??
Niye yapamasın ki bilemedim
Afiyet olsun canım nasıl oldunuz bu arada
Börek turşu ödem için iyi olmamış tabi
Bugün bol su yürüyüş yoğurt vs biraz dengeleyebilir
iyi geceler kızlar nasılsınız
iki gündür aynı menü dün giremedim

12 kıymalı yumurta
zeytin peynir salatalik
2dilim ekmek

18 1 tabak sulu köfte
az turşu
suyu çok içiyorum 2 lt geciyor
Afiyet olsun turşu varsa suyu daha da arttır canım

Bende dünkü menümü yazamamıştım ekleyeyim kızlar
Bu hafta 20/4 yaptım genelde ve iyi yürüdüm yarın için inşallah iyi sonuç alırım

20/4 Menü

5 ızgara köfte, 1 Bardak ayran , bol yeşil salata
2 saat sonra 15 badem , 1 bardak ayran , 1 yeşil elma

8 kilometre yürüdüm
Yeşil çay, kahve, maden suyu ve bol su içtim

Afiyet olsun canım nasıl oldunuz bu arada
O günden sonra başka bir belirti yaşamadık. Eşim nefes almakta zorlanıyor daha doğrusu aldığı nefes yetersiz geliyormuş. Başka belirtiler göstermediğimiz için test de yapmıyorlar. Dün aklıma geldi eşim çok tozun toprağın içinde çalışıyor. Acaba o ortam mı onu öyle etkiliyor diye düşündüm. Bilemiyorum, ben evden çıkmıyorum dikkat ediyorum ama eşim işe gidip geliyor. İnşallah pozitif değilizdir ve başka insanlara bulaştırmıyoruzdur.

Canım dediğin gibi toz vs de etkiliyor olabilir umarım da öyledir .
Başka belirtti olmaması İyiye işaret bence tez zamanda sıkıntı çıkmadan bitsin inşallah
Tekrar geçmiş olsun

Bakcaz artık yarın neler olacak zaten bu hafta da eksi olmazsa b planına geçicem. 300 kilo olana kadar yiyip ağır yaşamlara başvurcam

Haklısınız .ama ben yeme düzenimi oturtmaya calısıyorum yanlıs anlamazsanız bi kötü yorumda bile şevkim kırılır benım yapım boyle yanlıs anlamayın yorum yapmanız benım yararıma ama elimde degil

Ahahaha ben de diyorum neden kilo veremiyorum sanırım bu yüzden

Valla resmen içimi okumuşsun canım bende almıyorum ama vermiyorum da çok kötü bir durum
Evet insan artık yeteeer modunda oluyor bir de misafirim geldi ona hazırlık filan derken biraz kaçırdım da toparlamam lazım,önce psikolojik olarak gitmemesi yoruyor zaten

Çok teşekkür ederim denicem bunu kesinlikle akşam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…