Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Haslanmis limon kuru denemisdim , içebilene madalya vermek lazim çok acı birşey tebrik ediyorum seni

Kız hakkat denemediğin kalmamış
Adlarını yeni duyuyorum
Ben neler neler denedim bi bilsen isveç diyeti karatay maydonoz kuru limon kuru pulbiberli limonlu yoğurt zerdecalli zencefilli yoğurt lahana çorbası kalori sayma günde 6 öğün beslenme kabak detoksu sirkeli su soğan kuru limon kuru hatta annemin deyimiyle ölüm diyeti ve aklıma gelmeyen niceleri şuan aktif olarak aralıklı oruç , dengeli beslenme ve altın süt yapıyorum spor destekli bu sefer kombo yaptım vazgeçmeye niyetim yok

Karatay güzel bence Leptin hormonu mantığı iyi if e de benziyor

Karatay güzel bence Leptin hormonu mantığı iyi if e de benziyor
Ben içinde yasaklar olan yada diyet listesi verilen şeyleri sevmiyorum darliyo beni . Aralıklı oruç iyi benim için. Ne yiyip içeceğime ben karar veriyorum . Çarşamba günlerini serbest gün ilan ettim bu hafta bakıcam ise yarıyosa bu hafta yaptiklarim öyle devam edicem . Yarasın artık ya valla 1 ay oldu gram gitmedi . Bu sabah tartıldım meraktan. Ama pazartesiye herşey değişebiliyor tabi . Çok stres oluyorum tartiya 1 gün kalınca.

Isvec diyetini 13 gun mu yaptin ? Hic kilo veremedinmi ? Bende denemek istiyorum ama kararsizim

Isvec diyetini 13 gun mu yaptin ? Hic kilo veremedinmi ? Bende denemek istiyorum ama kararsizim
Verdim canım vermez olur muyum . Hatta midem falan baya küçülmüştü ama hamile kalınca tabi geri aldım. Sonra da tekrar denemek istemedim . Ben öyle liste işlerini sevmiyorum . Ama isveç ise yarıyor en azından bende yaradı.

Ben bu diyette beraber isvec diyeti yapamazmiyim sende cnm? Liste bende sevmiyorum daraltiyo beni ama bi denemek istiyorum. Ayni 9.onda kizimin dogum gunu var o zman kadar dusmem lazim kg.

Ben bu diyette beraber isvec diyeti yapamazmiyim sende cnm? Liste bende sevmiyorum daraltiyo beni ama bi denemek istiyorum. Ayni 9.onda kizimin dogum gunu var o zman kadar dusmem lazim kg.
Yapabilirsin aslında. Ben isveç yaparken sabahki küp şekeri kullanmıyordum. Ekmeği de sonra yiyordum . 16/8 biçiminde yapılabilir diye düşünüyorum.

İyi geceler herkese:) Bugün 20. saate az bir süre kala orucu bıraktım. Bugünün menüsü hiç içime sinmedi, yerken içerken iyiydi ama şimdi vicdan azabı çekiyorum

11:00 şekersiz filtre kahve
15:30 biraz peynir, 1 tane küçük elma, 1 tane küçük mandalina, 1 tane biber ve 1 tane salatalık.
17:30 şekersiz türk kahvesi
Akşam sekize kadar çalıştım bugün o yüzden gün içinde hem yemek yapacak zamanım olmadı hem de çok geç bir saate kaldı. Eşimle hemen tavuk dürüm yapıp onu yedik. Bu akşamı dizi gecesi ilan ettiğimiz için biraz cips ve bir kadeh şarap var yemeğin üstüne bir de.

2,5 litre su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…