- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.801
Haslanmis limon kuru denemisdim , içebilene madalya vermek lazimSlm kizlar bugun 16/8 yaptim . Uyaninca haslanmis limon kuru nden ictim.
Kahvaltida: 1 yumurta haslanmis , ceyrek demet maydanoz , 4 ceri domates, 3 tane diyet bisküvi, 1 2 kasik lor peynir.
Oglenden sonra haslanmis limon kuru ictim tekrar.
Aksam : 200 gr civari haslanmis sebze ve 5 6 kasikyogurt yedim.
2 lt su ve3 tane filtre kahve, form cay ictim . 3000 adim atmisim simdide leslie ile 3 mil yapip 100 mekik cekicem.
Kız hakkat denemediğin kalmamışHaslanmis limon kuru denemisdim , içebilene madalya vermek lazimçok acı birşey tebrik ediyorum seni
Ben neler neler denedim bi bilsenKız hakkat denemediğin kalmamış
Adlarını yeni duyuyorum
Karatay güzel bence Leptin hormonu mantığı iyi if e de benziyorBen neler neler denedim bi bilsenisveç diyeti karatay maydonoz kuru limon kuru pulbiberli limonlu yoğurt zerdecalli zencefilli yoğurt lahana çorbası kalori sayma günde 6 öğün beslenme kabak detoksu sirkeli su soğan kuru limon kuru hatta annemin deyimiyle ölüm diyeti ve aklıma gelmeyen niceleri şuan aktif olarak aralıklı oruç , dengeli beslenme ve altın süt yapıyorum spor destekli bu sefer kombo yaptım vazgeçmeye niyetim yok
Ben içinde yasaklar olan yada diyet listesi verilen şeyleri sevmiyorum darliyo beni . Aralıklı oruç iyi benim için. Ne yiyip içeceğime ben karar veriyorum . Çarşamba günlerini serbest gün ilan ettim bu hafta bakıcam ise yarıyosa bu hafta yaptiklarim öyle devam edicem . Yarasın artık ya valla 1 ay oldu gram gitmedi . Bu sabah tartıldım meraktan. Ama pazartesiye herşey değişebiliyor tabi . Çok stres oluyorum tartiya 1 gün kalınca.Karatay güzel bence Leptin hormonu mantığı iyi if e de benziyor
Sagol canil sen nasil yaptin haslanmis limon kurunu ? 2 3 tane tarifi var . Ben 4 limon 1 lt su , cevizi kadar zencefil, 4 sarimsak la yapiyorum. Aci øluyorama alistim ben galibaHaslanmis limon kuru denemisdim , içebilene madalya vermek lazimçok acı birşey tebrik ediyorum seni
Isvec diyetini 13 gun mu yaptin ? Hic kilo veremedinmi ? Bende denemek istiyorum ama kararsizimBen neler neler denedim bi bilsenisveç diyeti karatay maydonoz kuru limon kuru pulbiberli limonlu yoğurt zerdecalli zencefilli yoğurt lahana çorbası kalori sayma günde 6 öğün beslenme kabak detoksu sirkeli su soğan kuru limon kuru hatta annemin deyimiyle ölüm diyeti ve aklıma gelmeyen niceleri şuan aktif olarak aralıklı oruç , dengeli beslenme ve altın süt yapıyorum spor destekli bu sefer kombo yaptım vazgeçmeye niyetim yok
Oyy seninki bide sarımsaklı mi asla içemem. Benimki limon ve suydu sadece . Haşlayıp içtim ama çok kötüydü.Sagol canil sen nasil yaptin haslanmis limon kurunu ? 2 3 tane tarifi var . Ben 4 limon 1 lt su , cevizi kadar zencefil, 4 sarimsak la yapiyorum. Aci øluyorama alistim ben galiba
Verdim canım vermez olur muyum . Hatta midem falan baya küçülmüştü ama hamile kalınca tabi geri aldım. Sonra da tekrar denemek istemedim . Ben öyle liste işlerini sevmiyorum . Ama isveç ise yarıyor en azından bende yaradı.Isvec diyetini 13 gun mu yaptin ? Hic kilo veremedinmi ? Bende denemek istiyorum ama kararsizim
Bu kilolari vermek icin mecbur diye dusununce tadi bayaga hosuma gitmeye basladi benimOyy seninki bide sarımsaklı mi asla içemem. Benimki limon ve suydu sadece . Haşlayıp içtim ama çok kötüydü.
Ben bu diyette beraber isvec diyeti yapamazmiyim sende cnm? Liste bende sevmiyorum daraltiyo beni ama bi denemek istiyorum. Ayni 9.onda kizimin dogum gunu var o zman kadar dusmem lazim kg.Verdim canım vermez olur muyum . Hatta midem falan baya küçülmüştü ama hamile kalınca tabi geri aldım. Sonra da tekrar denemek istemedim . Ben öyle liste işlerini sevmiyorum . Ama isveç ise yarıyor en azından bende yaradı.
Yapabilirsin aslında. Ben isveç yaparken sabahki küp şekeri kullanmıyordum. Ekmeği de sonra yiyordum . 16/8 biçiminde yapılabilir diye düşünüyorum.Ben bu diyette beraber isvec diyeti yapamazmiyim sende cnm? Liste bende sevmiyorum daraltiyo beni ama bi denemek istiyorum. Ayni 9.onda kizimin dogum gunu var o zman kadar dusmem lazim kg.
Deseler ki 10 gün icicen 10 kilo vercen valla içmem o kadar kötüydü benim içinBu kilolari vermek icin mecbur diye dusununce tadi bayaga hosuma gitmeye basladi benimgercekten istah icin etksii var ama .
Pazrtesi baslarim belki zaten pek bisey yemiyorum. Sen kac kg vermistin cnmYapabilirsin aslında. Ben isveç yaparken sabahki küp şekeri kullanmıyordum. Ekmeği de sonra yiyordum . 16/8 biçiminde yapılabilir diye düşünüyorum.
Valla geçmiş zaman hatırlamıyorum ama dar olan pantolonlarımın olduğunu çok iyi hatırlıyorum. Ama ben spor da yaptım ısveçle. Ağır diyet yapmayın diyen vardı ama ben acayip spor yapıyordum.Pazrtesi baslarim belki zaten pek bisey yemiyorum. Sen kac kg vermistin cnm
Suan spor yapiyorum bende ama her zman degil 3 cocuktan arta kalan zamanlarda ancakValla geçmiş zaman hatırlamıyorum ama dar olan pantolonlarımın olduğunu çok iyi hatırlıyorum. Ama ben spor da yaptım ısveçle. Ağır diyet yapmayın diyen vardı ama ben acayip spor yapıyordum.