Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Evet ikizlerim var 3.5 erkekler, 2 yasini doldurcak bi kizim var bide.ikizlerim tup bebkti kizim supriz oldu birazcik🙈🙈

Bugun 16/8 yaptim yine . Sabah : haslanmis 1 yumurta , maydanoz, 1 ceri domates, yarim balik koftesi 30 kalori oluyo, 1 kasik lor peynir , 2 tane diyet bisküvi.
Oglen 3 kasik yogurt 2 tane diyet bisküvi
Aksama : 4 kasik tavuklu peynirli yagsiz yesil salata.
Bugun du pek icmedim ama bol bol cay yesil cay form can bide siyah kahve ictim
Allah bağışlasın yavruları 🧿
Afiyet olsun 🥰
rabbim hayırlı evlat etsin inşallah ne gużel siz bir isterken mevla 3 sunmuş arada banada dua edin 65 kiloyu görsün diye belki 58 bile görürüm 😁😁

kahvalti 11 . soğan kavurmasi peynir zeytin salatalik

18 fırında kaburga iki dilim patates 2 bardak ayran salata
2 lt su
Allah tez zamanda sağlıkla gönlünün muradını versin 🙏
Afiyet olsun 🥰

Merhabalaar ben de aranıza katılmak istiyorum 1 hafta deneme süreci varmış tabi yazıyı okudum :)
Bu arada bunu yeni yapmicam önceden yapmıştım ve iyi gitmişti hatta şuan da kahvaltimi 1-2 gibi yapıyorum ama akşam 10a kadar yiyorum, abur cubur yedim bugün mesela ve yediklerime dikkat etmedigim için kilo vermedim. Ama şimdi baslamak istiyorum, akşam 8de akşam yemeği yiyip kahvaltıyı 12de yapicam :)
Bugün cips filan yedim vicdan azabı çekiyorum ama yarından itibaren ben de sahalardayim 🥰

Merhabalaar ben de aranıza katılmak istiyorum 1 hafta deneme süreci varmış tabi yazıyı okudum :)
Bu arada bunu yeni yapmicam önceden yapmıştım ve iyi gitmişti hatta şuan da kahvaltimi 1-2 gibi yapıyorum ama akşam 10a kadar yiyorum, abur cubur yedim bugün mesela ve yediklerime dikkat etmedigim için kilo vermedim. Ama şimdi baslamak istiyorum, akşam 8de akşam yemeği yiyip kahvaltıyı 12de yapicam :)
Bugün cips filan yedim vicdan azabı çekiyorum ama yarından itibaren ben de sahalardayim 🥰
Hosgeldinnn 🥰🥰 inşallah duraklamasiz kilo verirsin 😊

Allah bağışlasın, yaşları çok küçükmüş daha . Bence senin o yaşlarda 3 çocukla diyete başlaman da büyük cesaret 👏👏👏
Sagol canim , o kadar biktimki halimden kendimden nefret etmeye basladim . Eski halime donmek istiyorum insallah. Ikizlerde 40 kg aldim ilaclar ve kocam sagolsun...

Hoşgeldin 🥰
Umarım beraberce ulaşırız hedeflere 👍
Sagol canim , o kadar biktimki halimden kendimden nefret etmeye basladim . Eski halime donmek istiyorum insallah. Ikizlerde 40 kg aldim ilaclar ve kocam sagolsun...
Canım verirsin beraberce burada halledersin inşallah 🙏
sadece biraz vakit biraz sabır 🥰

Kaptanım zaten az olmasının sebebi kola😂😂
Birşey diyemiyorum 😂

Ben Kendi adıma bir kırgınlık ya da yanlış anlama yaşayacak/yaşatacak bir duruma ilk elden müsaade etmem çünkü diğer konularda göreceklerinizin aksine son derece saygılı ve mesafeli yaparım hep yorumlarımı ve asla zorlayıcı küstürücü bir şey yazmam. Kişisel olarak burada bulunan herkesin rahat olmasını isterim
Ama aralıklı oruç sisteminde yakın ve tekrar eden bazı şeyleri görürsem mutlaka yazarım ki baştan akla girsin olabilenler düzelsin yoksa hiç birimiz herşeyi tam yapamıyoruz
Üstüste yorumlar gelince sevkim kırılabilir demişsin ama Senin menülere de toplamda yaptığım yorum daha 5-6 yı geçmemiştir.
Sıkıntı yok hepimiz beslenme ve ötesinde bu konu hakkında yavaş yavaş belki hayatlarımızda neleri daha düzene sokabiliriz onun savası içindeyiz
Yorumlarınız saygılı ve mesafeli ona birseyndediğim yok tabii.yapı olarak bu sekıldeyim bu kılodan kurtulmak istiyo ve cabalıyorum .gruba katılalı zaten Bir hafta olmustu 5-6 yorumda cok değilmi :) .hakkınızı helal edin Allah kolaylık versin hepinize

X