- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.861
Evet ikizlerim var 3.5 erkekler, 2 yasini doldurcak bi kizim var bide.ikizlerim tup bebkti kizim supriz oldu birazcik
Allah bağışlasın yavrularıBugun 16/8 yaptim yine . Sabah : haslanmis 1 yumurta , maydanoz, 1 ceri domates, yarim balik koftesi 30 kalori oluyo, 1 kasik lor peynir , 2 tane diyet bisküvi.
Oglen 3 kasik yogurt 2 tane diyet bisküvi
Aksama : 4 kasik tavuklu peynirli yagsiz yesil salata.
Bugun du pek icmedim ama bol bol cay yesil cay form can bide siyah kahve ictim
rabbim hayırlı evlat etsin inşallah ne gużel siz bir isterken mevla 3 sunmuş arada banada dua edin 65 kiloyu görsün diye belki 58 bile görürüm
Allah tez zamanda sağlıkla gönlünün muradını versinkahvalti 11 . soğan kavurmasi peynir zeytin salatalik
18 fırında kaburga iki dilim patates 2 bardak ayran salata
2 lt su
Allah bağışlasın, yaşları çok küçükmüş daha . Bence senin o yaşlarda 3 çocukla diyete başlaman da büyük cesaretEvet ikizlerim var 3.5 erkekler, 2 yasini doldurcak bi kizim var bide.ikizlerim tup bebkti kizim supriz oldu birazcik
Kola mi , no no no no yakışmadı bu pazar gününe, kız yarın tartilacazzzzzzGünün menüsü
08:30 bir bardakçay
21:30 Menemen ve bir bardak kola
HosgeldinnnMerhabalaar ben de aranıza katılmak istiyorum 1 hafta deneme süreci varmış tabi yazıyı okudum :)
Bu arada bunu yeni yapmicam önceden yapmıştım ve iyi gitmişti hatta şuan da kahvaltimi 1-2 gibi yapıyorum ama akşam 10a kadar yiyorum, abur cubur yedim bugün mesela ve yediklerime dikkat etmedigim için kilo vermedim. Ama şimdi baslamak istiyorum, akşam 8de akşam yemeği yiyip kahvaltıyı 12de yapicam :)
Bugün cips filan yedim vicdan azabı çekiyorum ama yarından itibaren ben de sahalardayim
Ederim canim insallah hepimiz istedigimiz kg ulasirizrabbim hayırlı evlat etsin inşallah ne gużel siz bir isterken mevla 3 sunmuş arada banada dua edin 65 kiloyu görsün diye belki 58 bile görürüm
Sagol cnm allahim isteden herkese versin insallahAllah bağışlasın yavruları
Afiyet olsun
Allah tez zamanda sağlıkla gönlünün muradını versin
Afiyet olsun
Sagol canim , o kadar biktimki halimden kendimden nefret etmeye basladim . Eski halime donmek istiyorum insallah. Ikizlerde 40 kg aldim ilaclar ve kocam sagolsun...Allah bağışlasın, yaşları çok küçükmüş daha . Bence senin o yaşlarda 3 çocukla diyete başlaman da büyük cesaret
Ayy inşallah normalde zayiftim ama bu karantina yaktı beniHosgeldinnninşallah duraklamasiz kilo verirsin
Ay valla doğru diyonKola mi , no no no no yakışmadı bu pazar gününe, kız yarın tartilacazzzzzz
Kaptanım zaten az olmasının sebebi kolaNe yazsam ki hem Çok az hem kola
HoşgeldinMerhabalaar ben de aranıza katılmak istiyorum 1 hafta deneme süreci varmış tabi yazıyı okudum :)
Bu arada bunu yeni yapmicam önceden yapmıştım ve iyi gitmişti hatta şuan da kahvaltimi 1-2 gibi yapıyorum ama akşam 10a kadar yiyorum, abur cubur yedim bugün mesela ve yediklerime dikkat etmedigim için kilo vermedim. Ama şimdi baslamak istiyorum, akşam 8de akşam yemeği yiyip kahvaltıyı 12de yapicam :)
Bugün cips filan yedim vicdan azabı çekiyorum ama yarından itibaren ben de sahalardayim
Canım verirsin beraberce burada halledersin inşallahSagol canim , o kadar biktimki halimden kendimden nefret etmeye basladim . Eski halime donmek istiyorum insallah. Ikizlerde 40 kg aldim ilaclar ve kocam sagolsun...
Birşey diyemiyorumKaptanım zaten az olmasının sebebi kola
Tebrikler canımSelam kızlar
İlk bildirim benden
geçen hafta: 65
Bu hafta:64.8
Fark: 200gr
Tebrikler canımçocuklar kalkmadan canlı dersler başlamadan bende bildireyim
80
başlangıç 80.900
Yorumlarınız saygılı ve mesafeli ona birseyndediğim yok tabii.yapı olarak bu sekıldeyim bu kılodan kurtulmak istiyo ve cabalıyorum .gruba katılalı zaten Bir hafta olmustu 5-6 yorumda cok değilmi :) .hakkınızı helal edin Allah kolaylık versin hepinizeBen Kendi adıma bir kırgınlık ya da yanlış anlama yaşayacak/yaşatacak bir duruma ilk elden müsaade etmem çünkü diğer konularda göreceklerinizin aksine son derece saygılı ve mesafeli yaparım hep yorumlarımı ve asla zorlayıcı küstürücü bir şey yazmam. Kişisel olarak burada bulunan herkesin rahat olmasını isterim
Ama aralıklı oruç sisteminde yakın ve tekrar eden bazı şeyleri görürsem mutlaka yazarım ki baştan akla girsin olabilenler düzelsin yoksa hiç birimiz herşeyi tam yapamıyoruz
Üstüste yorumlar gelince sevkim kırılabilir demişsin ama Senin menülere de toplamda yaptığım yorum daha 5-6 yı geçmemiştir.
Sıkıntı yok hepimiz beslenme ve ötesinde bu konu hakkında yavaş yavaş belki hayatlarımızda neleri daha düzene sokabiliriz onun savası içindeyiz