- 31 Ağustos 2015
- 478
- 690
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.881
Masallah çok çok sevindim hedefine az kaldıGünaydın harika bir hafta diliyorum hepimize
bu hafta : 67.5
Geçen hafta:69.3
Fark :-1.8
mutluyum bu hafta şükür
Demek ki yürüyüş ve 20/4 bu hafta bana iyi geldi
Umuyorum sizler de iyi sonuçlar almışsınızdır bekliyorum heyecanla
Ay tebrik ederim süper kırıldı dirençGünaydinnnnn ,
Geçen hafta , 74.5
Bu hafta , 72.7
FARK , 1.8
sanırım kırdım takılmami , darısı önümüzdeki haftaya
Gunaydın
Gecen hafta. 90.8
Bu hafta 89.9
Fark - 900
80ler kapısından girdiğim için çok mutluyum. En son 7 yıl once bu kilodaydm şükürler olsun
Tebrik ediyorum süper hedefe adım adım yaklaşıyorsunBu arada 18kiloya 3 bucuk ayda veda ettim şükürler olsun6. Ayın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah hiçbirimizin dirayetini düşürmesin insallah. Kilolardan kurtulan kadar tam gaz gidelim
2 kilo süper tebrik ederimGunaydin kizlar
Gecen hafta 74.0
Bu hafta 72.0
Giden: 2.0
Valla nerdeyse hic bisey yemiyorum ondan onceki hafta daha iyi vermistim galiba. Kilom daha fazlaydi ama
Böyle giderse oglusumun doğum gününde 6 li kilolarda olurumAy tebrik ederim süper kırıldı direnç
Tebrik ediyorum süper hedefe adım adım yaklaşıyorsun
2 kilo süper tebrik ederim
HosgeldinizHerkese merhabalar , ben Aslı . Aranızda olmayı çok istiyorum.
Başlangıç : 84.500
Hedef Kilo : 68
Şimdiki Kilo : 84.500
Bugün aralıklı oruç günümde ilk deneyimim olacak . 14.00 / 20.00 arası yapmayı planlıyorum.
16 / 8 şeklinde . Yanımda olursanız çok sevinirim . Şimdiden her şey için çok teşekkür ederim.
Herkese merhabalar , ben Aslı . Aranızda olmayı çok istiyorum.
Bugün aralıklı oruç günümde ilk deneyimim olacak . 14.00 / 20.00 arası yapmayı planlıyorum.
16 / 8 şeklinde . Yanımda olursanız çok sevinirim . Şimdiden her şey için çok teşekkür ederim.
HoşgeldinizHerkese merhabalar , ben Aslı . Aranızda olmayı çok istiyorum.
Çok teşekkür ederimHoşgeldiniz
Tabi ki oluruz insallah kolaylıkla alışma olur sisteme .
günlük menüleri paylaşırsan yorumlarız ve insallah kısa zamanda hep beraber hedefe ulaşırız
Harika olur insallah , ki bence olursun o zamana 6 lardaBöyle giderse oglusumun doğum gününde 6 li kilolarda olurumnasıl sevindim anlatamam artık gerçekten sıkılmaya başlamıştım o kadar spora dikkat etmeye eksilmeyince insanın motivasyonu çok kötü bozuluyo . O yüzden iyi ki burayı açmışsın sevgili başkanım, burda yazmasam ben kesin verdiğim kiloyu geri almıştım 1 ayda ❤❤❤❤
Canım regl kaynaklı olabilir birde hatırladığım sen hurma detox başlamıştın geçen hafta dimi acaba sonrasında yediklerin etkilemiş olabilir mi?Canlarım hanımlarüzülerek belirtiyorum ki vermek bir yana tartıda almış görünüyorum. Bu şaka mıdır? Reglim gecikti ondan olabilir diye düşünüyorum.. ah ahh kafayı yememem işten değil.
Güncel kilom:65.4
Alınan kilo+800 gr
HoşbulduukkHoşgeldin
Umarım beraberce ulaşırız hedeflere
Canım verirsin beraberce burada halledersin inşallah
sadece biraz vakit biraz sabır
Birşey diyemiyorum
Harika olur insallah , ki bence olursun o zamana 6 larda
Dediğin gibi duraklama çok yoruyor bende yaşadım insan o dönemde ya diyeti ya da sporu bozuyor o zaman kısır döngü de başlıyor
İyi mücadele ettin bence ve başardın
Ben teşekkür ediyorum hep katkın ve iniş çıkışlarını tüm dürüstlüğü ile yazıyorsun.
hiç birimiz bu yolda tam doğruyu yapamıyoruz beraber başarıyoruz, iniyoruz çıkıyoruz ,birbirimize katkı veriyoruz ve beraber başaracağız
Aralıklı oruçla sisteme uyarsan rahat verirsin benceHoşbulduukkİnşallah ulaşırım aşırı kilom yok zaten ama son 2 yılda aldığım 8 kilo var
Zerdecalli sütü dene . Ben zerdecalli sütün çok faydasını gördüm.Canlarım hanımlarüzülerek belirtiyorum ki vermek bir yana tartıda almış görünüyorum. Bu şaka mıdır? Reglim gecikti ondan olabilir diye düşünüyorum.. ah ahh kafayı yememem işten değil.
Güncel kilom:65.4
Alınan kilo+800 gr
Canım tebrikler evet biliyorum onu yazacağımGeçen cuma 68.9
Bu cuma 68 .1
Fark 800 gram
Yüzde 1.18
Kaptanım geçen haftada cuma kilomu vermiştim.
Hafta sonu ödemim oluyor hep
Sağol canımCanım tebrikler evet biliyorum onu yazacağım
Sen yarışma grubunda da varsın gitsin de ne zaman giderse gitsin