- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.841
Öyle kuzum karbonhidrat çok kaçırdım bu ara abartmakta üzerimize yok beslenmede cidden
Ben bu haftadan umutluyum ama artık veremezsem plan belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle kuzum karbonhidrat çok kaçırdım bu ara abartmakta üzerimize yok beslenmede cidden
Yanlış anlamam niye anlayayım ki ?Haklısınız .ama ben yeme düzenimi oturtmaya calısıyorum yanlıs anlamazsanız bi kötü yorumda bile şevkim kırılır benım yapım boyle yanlıs anlamayın yorum yapmanız benım yararıma ama elimde degil
plan nedir ?Ben bu haftadan umutluyum ama artık veremezsem plan belli
300 kilo olup ağır yaşamlara katılmakplan nedir ?
Eğer yarın benden bildirim gelmezse başkanım bil ki hunharca yemek yiyorumdurKızlar yarın 14.00 e kadar bekliyorum bildirimlerinizi
Bu hafta kilo
Geçen hafta kilo
Fark
olarak yazarsanız sevinirim
Bugün 23/1 yaptım ve yürüdüm tartıdan umutluyum boş mu değil mi göreceğiz
4 tavuk baget (haşlanmış), 1 koca kase karışık salata, 2 bardak ayran ve 2 tam ceviz
Yeşil çay kahve maden suyu bol su içtim
8 Km yürüdüm
Ahahahaha tüp mide ameliyatı işe yarar belki300 kilo olup ağır yaşamlara katılmak
Bendeki bu iştahla midemi komple alsalar iştahım yeni mide oluşturur vücudumda ama bi seçenek tabi bilemiyorum ise yarayabilir deAhahahaha tüp mide ameliyatı işe yarar belki
Biz burada hep birbirimize yorumlar yapıp fikir veriyoruz, tarif veriyoruz yeri geliyo eleştiriyoruz. Amaç da bu zaten . Fikir alışverişi yaparak ilerleyebilmek . YYanlış anlamayın ama böyle bi huyunuz varsa burada diyetinizi devam ettirmeniz biraz zor olabilir sizin içinHaklısınız .ama ben yeme düzenimi oturtmaya calısıyorum yanlıs anlamazsanız bi kötü yorumda bile şevkim kırılır benım yapım boyle yanlıs anlamayın yorum yapmanız benım yararıma ama elimde degil
Benim belirttiğim gibi tabiki yorum yapılacak ben sadece üst üste yorumlar gelince sevkim kırılabılır dedim.burada ne amacla bulunulacagını bılıyorum elbette .yanşıs anlasıldım sadcee hayatımda ilkkez düzenli beslenıyorum ve kendımı bıldım bılelı devam eden beslenme seklıöı duzene oturtmak istiyorum bazen kacırıyorum ama cabalıyorum.Biz burada hep birbirimize yorumlar yapıp fikir veriyoruz, tarif veriyoruz yeri geliyo eleştiriyoruz. Amaç da bu zaten . Fikir alışverişi yaparak ilerleyebilmek . YYanlış anlamayın ama böyle bi huyunuz varsa burada diyetinizi devam ettirmeniz biraz zor olabilir sizin için
Yeni mide oluşumu beliriyormuş ahahaha tüp mideye gerek kalmaz ya gayet iyi gidiyoruzBendeki bu iştahla midemi komple alsalar iştahım yeni mide oluşturur vücudumda ama bi seçenek tabi bilemiyorum ise yarayabilir de
O kadar iyiyim ki 1 aydır gram gitmedi yağlarım benim cazibeme kapıldı heralde gitmemek için direniyorlarYeni mide oluşumu beliriyormuş ahahaha tüp mideye gerek kalmaz ya gayet iyi gidiyoruz
Hangimiz kaçırmıyoruz ki bende dengelemeyi burada öğrendim. Sana yapılan yorum da öneriydi , sen benim sevkim kırılır diyince bende şaşırdım o yüzden. Dedim çok alıngan biri herhalde . Başkanım herkese diyo bugün bu fazla bu eksik olmuş diye . Hepimiz diyoruz . Böyle yorumlarda sevkin kırılmasın birbirimize yardımcı olmak için söylüyoruz yoksa senin verdiğin kilonun bana benim verdiğim kilonun da sana bi faydası yok ama birlikten kuvvet doğar diyerek hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruzBenim belirttiğim gibi tabiki yorum yapılacak ben sadece üst üste yorumlar gelince sevkim kırılabılır dedim.burada ne amacla bulunulacagını bılıyorum elbette .yanşıs anlasıldım sadcee hayatımda ilkkez düzenli beslenıyorum ve kendımı bıldım bılelı devam eden beslenme seklıöı duzene oturtmak istiyorum bazen kacırıyorum ama cabalıyorum.
Evet ikizlerim var 3.5 erkekler, 2 yasini doldurcak bi kizim var bide.ikizlerim tup bebkti kizim supriz oldu birazcikÇok mu küçük çocuklar?
rabbim hayırlı evlat etsin inşallah ne gużel siz bir isterken mevla 3 sunmuş arada banada dua edin 65 kiloyu görsün diye belki 58 bile görürümEvet ikizlerim var 3.5 erkekler, 2 yasini doldurcak bi kizim var bide.ikizlerim tup bebkti kizim supriz oldu birazcik
Ben Kendi adıma bir kırgınlık ya da yanlış anlama yaşayacak/yaşatacak bir duruma ilk elden müsaade etmem çünkü diğer konularda göreceklerinizin aksine son derece saygılı ve mesafeli yaparım hep yorumlarımı ve asla zorlayıcı küstürücü bir şey yazmam. Kişisel olarak burada bulunan herkesin rahat olmasını isterimBenim belirttiğim gibi tabiki yorum yapılacak ben sadece üst üste yorumlar gelince sevkim kırılabılır dedim.burada ne amacla bulunulacagını bılıyorum elbette .yanşıs anlasıldım sadcee hayatımda ilkkez düzenli beslenıyorum ve kendımı bıldım bılelı devam eden beslenme seklıöı duzene oturtmak istiyorum bazen kacırıyorum ama cabalıyorum.
Ne yazsam ki hem Çok az hem kolaGünün menüsü
08:30 bir bardakçay
21:30 Menemen ve bir bardak kola